Lucrările de construcție sunt avansate la Eminescu Office, clădire boutique în zona Romană

Eminescu Office este un proiect premium, cu 7 etaje de spații de birouri de clasă superioară și 81 locuri de parcare, dotate și cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și facilități pentru biciclete.

Spațiile sunt flexibile, la parter se poate amenaja și un spațiu comercial sau o zonă de servicii, iar pe fiecare etaj de birouri este disponibilă câte o suprafață de birouri noi de 720 mp, existând însă posibilitatea compartimentării pentru câte trei potențiali chiriași pe etaj.

Lucrările de construcție sunt în derulare, în această lună se închide fațada, conform unei monitorizări ESOP.

În total, clădirea Eminescu Office are o suprafață închiriabilă de 7.500 mp, având spații de birouri open space partiționat, cu un design inteligent, care permite lumină naturală pentru toate posturile de lucru și terase generoase pe fiecare etaj.

Construcția este realizată cu materiale premium, care asigură o bună izolare și un consum redus de energie. Proiectul va avea facilități pentru conferințe, pază 24 ore, CCTV și sistem de management al clădirii.

Eminescu Office se află într-o zonă istorică ultracentrală a Capitalei, cu un mixt de clădiri vechi și clădiri boutique construite recent, cu destinație comercială sau rezidențială, în apropiere aflându-se instituții de prestigiu, reședințe de ambasadori și consulate.

La 5 minute de mers pe jos se află o importantă instituție de învățământ universitar din țară Academia de Studii Economice din București (ASE), iar la trei stații de autobuz se află Universitatea din București, cu 19 specialități de învățământ superior și 93 de specializări de licență.

În apropiere se află Piața Romană, un important hub de transport din București, cu stație de metrou.

La distanță de mers pe jos de clădirea de birouri se află numeroase restaurante, cafenele, magazine de proximitate, un furnizor renumit de cursuri de engleză British Council, un liceu privat și câteva pop-shopuri, cu obiecte de artă, îmbrăcăminte și accesorii create de designeri români.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Eminescu Office, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult