Locuinte noi

Locuinte noi in centrul Bucurestiului

In zona Pache Protopopescu se construieste o noua cladire rezidentiala, cu un termen de finalizare stabilit pentru primul trimestru al anului 2009.

Avand o dispunere de S+P+6 retras, blocul ofera 14 apartamente de 2 ( 80,00 mp – 82,00 mp) si respectiv 3 camere (111,00 mp – 113,00 mp). La parterul cladirii este amenajat un garaj inchis, proprietarii incluzand in pretul de vanzare cate un loc de parcare pentru fiecare apartament.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate: pardoseli si scari din piatra naturala, parchet stratificat, geamuri termopan, gresie portelanata antiderapanta. Imobilul are centrala proprie, interfon, lift modern si o partitionare a spatiului eficienta ce asigura un confort mai mare. Plasarea de doar 2 apartamente pe nivel confera un plus de intimitate viitorilor proprietari. Un alt avantaj al acestui proiect este pozitionarea sa intr o zona centrala, cu acces usor si conexiune buna la mijloace de transport in comun.

Cei interesati sa achizitioneze o locuinta eleganta, prevazuta cu toate facilitatile trebuie sa stie ca preturile pornesc de la 185.000 euro si pot ajunge pana la 269.000 euro. Dezvoltatorii au investit in acest proiect aproximativ 2.900.000 euro dovedind o atentie sporita pentru detalii si calitate.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult