La proiectul Expo Business Park s-a închis fațada

Lucrările de construcție la clădirile din centrul de afaceri  Expo Business Park, București, avansează în grafic, potrivit monitorizării ESOP, în acest moment fiind aproape finalizată închiderea fațadelor. Primele spații de birouri din Expo Business Park se vor da în folosință în trimestrele 2 și 3 din acest an.

Clădirile de birouri sunt pre-certificate BREEAM Excellent, având toate caracteristicile unei construcții verzi, cu un consum redus de energie, iluminat natural optim și cu numeroase facilități pentru protejarea mediului înconjurător și oferirea unei ambianțe de lucru sănătoase pentru angajați. În acest sens, se înscrie și amenajarea unui amfiteatru în aer liber, cu spații de relaxare și networking, între cele 3 clădiri de birouri.

La finalizare, cele 3 clădiri de birouri, din centrul de afaceri Expo Business Park, vor avea o suprafață închiriabilă de 38.000 mp. O mare parte din această suprafață a fost deja rezervată de mari companii, printre viitorii chiriași numărându-se ING, World Class care va amenaja un club de sănătate, Stradale, 1 Minute și Spaces.

Birourile se află la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Jiului și la 7 minute de mers pe jos de Casa Presei Libere și Parcul Herăstrău.

În zona Expoziției, așa cum se conturează noul pol de business care se va concentra în jurul Expo Business Park, se află în lucru sau în diverse stadii de autorizare 11 mari proiecte de birouri sau rezidențiale, care vor totaliza la finalizare peste 100.000 mp spații de birouri și peste 3.000 locuințe noi.

„Zona Expoziției prezintă câteva avantaje în acest moment, dar are un și mai mare potențial în viitor, datorită lucrărilor la viitoarea magistrală de metrou și a terenurilor libere, unele aflate la vânzare, pe care se mai poate construi.

Pentru companiile aflate în căutarea unui spațiu de birouri, zona Expoziției este interesantă atât din punctul de vedere al accesibilității – o stație de metrou existentă în apropiere și alte 2 viitoare stații de metrou, pe viitoarea magistrală către aeroportul Otopeni, precum și a faptului că se află la egală distanță de doi poli importanți de business, din Aviației-Barbu Văcărescu-Floreasca și cel din zona Orhideea-Grozăvești-Politehnică”, recomandă Alexandru Petrescu, Managing Partner de la ESOP Consulting.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Expo Business Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult