KRUK Romania se muta intr-un sediu nou

KRUK Romania inchiriaza un sediu de birouri de 2.015 mp, prin intermediul ESOP Consulting

river-plazza-bucurestiCladirea recomandata de divizia Corporate Office a ESOP Consulting si aleasa de KRUK Romania este River Plaza, situata in zona Unirii, un amplasament ultracentral, in imediata apropiere a sediului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

„River Plaza a fost o alegere fireasca, in contextul indeplinirii excelente a celor mai importante cerinte vizate de KRUK Romania: un sediu reprezentativ, care sa ofere un grad ridicat de confort atat angajatilor cat si partenerilor companiei, pozitionat central si cu bune conexiuni la mijloacele de transport in comun. De asemenea, un aspect important a fost disponibilitatea de ocupare a spatiilor in termenul scurt vizat de KRUK si anume din ianuarie 2014”, declara Mirela Raicu, Corporate Office Manager&Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

River Plaza, din zona Unirii este o cladire de birouri moderna, cu o suprafata inchiriabila de 7.517 mp, avand cortina de sticla si dotari tehnice de inalta calitate, ferestre care se deschid si tavan suspendat, doua lifturi, elemente decorative din inox si metal, prize date-voce, cablare voce-date, generator pentru sisteme vitale.

„Aceasta relocare a devenit necesara in contextul dezvoltarii dinamice a companiei si din dorinta de a oferi angajatilor nostri un spatiu confortabil si cele mai moderne conditii de lucru. Ne bucuram ca am reusit sa finalizam mutarea in noul sediu in foarte scurt timp, iar primele zile de munca din 2014 ne-au gasit in casa noua, ocupand etajele 9, 10 si 11 ale cladirii. Dispunem, de asemenea, de un spatiu special amenajat la parterul cladirii de birouri, destinat intalnirilor cu debitorii”, a spus Tomasz Ignaczak, Director General al KRUK Romania.

Amplasamentul River Plaza este ultracentral, situat in zona Unirii, in imediata apropiere a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si cu acces excelent catre toate zonele Capitalei si toate tipurile de mijloace de transport, inclusiv metrou.

In 2013, tranzactiile de birouri in care chiriasii au provenit din domeniul financiar-bancar au reprezentat circa 9% din volumul total al pietei din Bucuresti, cererea din acest domeniu crescand usor in semestrul doi fata de primul semestru.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult