KRUK Romania se muta intr-un sediu nou

KRUK Romania inchiriaza un sediu de birouri de 2.015 mp, prin intermediul ESOP Consulting

river-plazza-bucurestiCladirea recomandata de divizia Corporate Office a ESOP Consulting si aleasa de KRUK Romania este River Plaza, situata in zona Unirii, un amplasament ultracentral, in imediata apropiere a sediului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

„River Plaza a fost o alegere fireasca, in contextul indeplinirii excelente a celor mai importante cerinte vizate de KRUK Romania: un sediu reprezentativ, care sa ofere un grad ridicat de confort atat angajatilor cat si partenerilor companiei, pozitionat central si cu bune conexiuni la mijloacele de transport in comun. De asemenea, un aspect important a fost disponibilitatea de ocupare a spatiilor in termenul scurt vizat de KRUK si anume din ianuarie 2014”, declara Mirela Raicu, Corporate Office Manager&Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

River Plaza, din zona Unirii este o cladire de birouri moderna, cu o suprafata inchiriabila de 7.517 mp, avand cortina de sticla si dotari tehnice de inalta calitate, ferestre care se deschid si tavan suspendat, doua lifturi, elemente decorative din inox si metal, prize date-voce, cablare voce-date, generator pentru sisteme vitale.

„Aceasta relocare a devenit necesara in contextul dezvoltarii dinamice a companiei si din dorinta de a oferi angajatilor nostri un spatiu confortabil si cele mai moderne conditii de lucru. Ne bucuram ca am reusit sa finalizam mutarea in noul sediu in foarte scurt timp, iar primele zile de munca din 2014 ne-au gasit in casa noua, ocupand etajele 9, 10 si 11 ale cladirii. Dispunem, de asemenea, de un spatiu special amenajat la parterul cladirii de birouri, destinat intalnirilor cu debitorii”, a spus Tomasz Ignaczak, Director General al KRUK Romania.

Amplasamentul River Plaza este ultracentral, situat in zona Unirii, in imediata apropiere a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si cu acces excelent catre toate zonele Capitalei si toate tipurile de mijloace de transport, inclusiv metrou.

In 2013, tranzactiile de birouri in care chiriasii au provenit din domeniul financiar-bancar au reprezentat circa 9% din volumul total al pietei din Bucuresti, cererea din acest domeniu crescand usor in semestrul doi fata de primul semestru.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult