Konica Minolta, relocare

Konica Minolta Business Solutions Romania alege zona de Nord

Incepand cu luna august 2006, Konica Minolta Business Solutions Romania se va muta in Domenii Business Center, anunta ESOP, consultantul imobiliar ce a mediat relocarea. Konica Minolta Business Solutions Romania este o companie multinationala care distribuie si asigura servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifunctionale si ofera solutii complete de management al documentelor pe piata romaneasca.

Spatiul ales de companie este intr-o zona cu avantaje deosebite, motiv pentru care este relocat atat sediul central cat si centrul de service , posibilitatile de acces la spatii de parcare reprezentand unul din aspectele determinante in alegerea acestei locatii. Cladirea dispune de climatizare centralizata, mocheta, tavan fals, inflastructura IT, etc. Aditional spatiului de birouri a fost inchiriat si un spatiu de depozitare, astel suprafata totala inchiriata de catre Konica Minolta fiind de 1.488 mp.

Pe o piata in care solutiile disponibile la un moment dat sunt destul de limitate, spatiul ales de Konica Minolta la recomandarea ESOP este o alegere deosebit de buna, datorita faptului ca intruneste o serie de criterii importante pentru companie : un spatiu de birouri comfortabil si cu dotari moderne, un spatiu de depozitare in imediata apropriere, cu conditii adecvate depozitarii diverselor echipamente Konica Minolta, existenta locurilor de parcare in zona, un raport calitate – pret corect in conditiile pietei.

“Intr-un Bucuresti tot mai aglomerat si zgomotos, spatiul ales de Konica Minolta este situat intr-o oaza de verdeata si liniste, si astfelde zone sunt rar intalnite in Bucuresti. Pozitionarea sa in zona de nord a orasului, cu acces usor catre centrul orasului sporesc atractivitate si utilitatea” declara Mirela Raicu marketing manager in cadrul Esop. “Toate spatiile din complex sunt in momentul de fata inchiriate, insa a fost deja lansat in executie un proiect pentru construirea unui proiect pentru construirea unui imobil de 600 mp, cu o dispunere D+P+2 etaje, ce va fi finalizat la inceputul anului 2007. Spatiul va fi ideal pentru o companie ce doreste un sediu elegant, intr-o zona cu totul deosebita in Bucuresti” adauga reprezentantul Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult