Încep lucrările la One Verdi Park

Proiectul mixt One Verdi Park a obținut autorizația de construire, pentru două clădiri tip turn, unul de birouri cu 17 și celălalt rezidențial cu 20 etaje, unite la parter printr-un spațiu comercial de 2.200 mp.
Turnul de birouri va avea 17 etaje și o suprafață închiriabilă de 21.000 mp și se estimează că se va da în folosință în 2021.

Birourile vor fi construite la standarde superioare, de clasă A, urmând a respecta cerințele pentru certificarea în sistem internațional LEED Platinum și WELL.

Celălalt turn, cu 20 etaje, va avea destinație de locuit, urmând ca aici să fie puse în vânzare 134 de apartamente.
În total, vor fi amenajate și 451 de locuri de parcare și o zonă verde, care va ocupa peste 30% din teren.

Proiectul se va construi pe Bulevardul Barbu Văcărescu, vis-a-vis de Parcul Verdi, la aproximativ un kilometru de Promenada Mall, în zona de centru-nord a Capitalei.

Conceptul mixte-use – birouri și rezidențial – ia amploare și în București, în acest an fiind lansate mai multe proiecte mari care au în același loc spații de birouri, dar și apartamente aflate la vânzare sau la închiriere, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP Consulting.

Pentru început, s-au anunțat trei astfel de proiecte în zona de centru-nord, dar sunt în diverse stadii de pregătire și alte investiții similare în alte zone, precum Tineretului-Unirii, Răzoare și Politehnică.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din One Verdi Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.300 - 20.000 mp

ONE Verdi Park

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
440 - 19.397 mp

Equilibrium Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
265 mp

Cladire de birouri la inchiriere

Barbu Vacarescu, Bucuresti

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult