Încep lucrările la One Verdi Park

Proiectul mixt One Verdi Park a obținut autorizația de construire, pentru două clădiri tip turn, unul de birouri cu 17 și celălalt rezidențial cu 20 etaje, unite la parter printr-un spațiu comercial de 2.200 mp.
Turnul de birouri va avea 17 etaje și o suprafață închiriabilă de 21.000 mp și se estimează că se va da în folosință în 2021.

Birourile vor fi construite la standarde superioare, de clasă A, urmând a respecta cerințele pentru certificarea în sistem internațional LEED Platinum și WELL.

Celălalt turn, cu 20 etaje, va avea destinație de locuit, urmând ca aici să fie puse în vânzare 134 de apartamente.
În total, vor fi amenajate și 451 de locuri de parcare și o zonă verde, care va ocupa peste 30% din teren.

Proiectul se va construi pe Bulevardul Barbu Văcărescu, vis-a-vis de Parcul Verdi, la aproximativ un kilometru de Promenada Mall, în zona de centru-nord a Capitalei.

Conceptul mixte-use – birouri și rezidențial – ia amploare și în București, în acest an fiind lansate mai multe proiecte mari care au în același loc spații de birouri, dar și apartamente aflate la vânzare sau la închiriere, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP Consulting.

Pentru început, s-au anunțat trei astfel de proiecte în zona de centru-nord, dar sunt în diverse stadii de pregătire și alte investiții similare în alte zone, precum Tineretului-Unirii, Răzoare și Politehnică.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din One Verdi Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult