Încep lucrările la Matei Millo Offices, dintre Universitate și Calea Victoriei

Între Universitate și Calea Victoriei, pe strada Matei Millo, lângă Hotel Novotel se construiește un proiect de birouri cu un design modern, în linii curajoase și cu pereți din sticlă, care permite pătrunderea luminii naturale din abundență. Matei Millo Offices va fi gata în primul trimestru din 2020.

Construcția, cu un regim de înălțime de trei subsoluri, parter și nouă etaje, va avea o suprafață închiriabilă de birouri de 9.000 mp, de spații de clasă A, cu câte 950 mp pe etaj.

La subsol, proiectul are prevăzută o parcare cu 130 de locuri, cu un sistem de alocare dinamică, ce îi crește eficiența cu 40%, disponibil printr-o aplicație de telefon și cu stații electrice de încărcare.

De asemenea, Matei Millo Novotel Offices va avea și locuri de parcare pentru biciclete și vestiare și dușuri pentru viitorii angajați care vor veni la birou folosind un vehicul eco.

Proiectul Matei Millo Offices este precertificat BREEAM, întrunind standarde înalte privind eficiența energetică, iluminatul natural, locația bună din punctul de vedere al accesibilității la mijloacele de transport, managementul calității aerului și al reciclării.

Ca facilități, clădirea va beneficia de prize date-voce , cablare voce-date, BMS, generator pentru sisteme vitale, sprinklere, hidranți, acces control în spațiile de birou, internet prin fibră optică.

La final, se va amenaja și o terasă verde, cu mobilier adecvat pentru relaxare și Wi-Fi. Pentru a crea o punte între interior și exterior și spații noi de relaxare sau discuții informale, fiecare etaj va benefica de câte o loggie (galerie exterioară încorporată unei clădiri, acoperită și deschisă către exterior).

Locația este ultracentrală, premium, foarte aproape de Universitatea din București, de hotelurile Novotel și Hilton, dar și de Parcul Cișmigiu și de zona Piața Romană. La 5 minute de mers pe jos se află stația de metrou Universitate. La o distanță mică de mers pe jos se află cafenele, restaurante, dar și Centrul Istoric, un important hub de relaxare și petrecere a timpului liber și numeroase grădinițe, școli și licee cu reputație bună, pentru copiii viitorilor angajați.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Matei Millo Novotel, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult