Încep lucrările la Matei Millo Offices, dintre Universitate și Calea Victoriei

Între Universitate și Calea Victoriei, pe strada Matei Millo, lângă Hotel Novotel se construiește un proiect de birouri cu un design modern, în linii curajoase și cu pereți din sticlă, care permite pătrunderea luminii naturale din abundență. Matei Millo Offices va fi gata în primul trimestru din 2020.

Construcția, cu un regim de înălțime de trei subsoluri, parter și nouă etaje, va avea o suprafață închiriabilă de birouri de 9.000 mp, de spații de clasă A, cu câte 950 mp pe etaj.

La subsol, proiectul are prevăzută o parcare cu 130 de locuri, cu un sistem de alocare dinamică, ce îi crește eficiența cu 40%, disponibil printr-o aplicație de telefon și cu stații electrice de încărcare.

De asemenea, Matei Millo Novotel Offices va avea și locuri de parcare pentru biciclete și vestiare și dușuri pentru viitorii angajați care vor veni la birou folosind un vehicul eco.

Proiectul Matei Millo Offices este precertificat BREEAM, întrunind standarde înalte privind eficiența energetică, iluminatul natural, locația bună din punctul de vedere al accesibilității la mijloacele de transport, managementul calității aerului și al reciclării.

Ca facilități, clădirea va beneficia de prize date-voce , cablare voce-date, BMS, generator pentru sisteme vitale, sprinklere, hidranți, acces control în spațiile de birou, internet prin fibră optică.

La final, se va amenaja și o terasă verde, cu mobilier adecvat pentru relaxare și Wi-Fi. Pentru a crea o punte între interior și exterior și spații noi de relaxare sau discuții informale, fiecare etaj va benefica de câte o loggie (galerie exterioară încorporată unei clădiri, acoperită și deschisă către exterior).

Locația este ultracentrală, premium, foarte aproape de Universitatea din București, de hotelurile Novotel și Hilton, dar și de Parcul Cișmigiu și de zona Piața Romană. La 5 minute de mers pe jos se află stația de metrou Universitate. La o distanță mică de mers pe jos se află cafenele, restaurante, dar și Centrul Istoric, un important hub de relaxare și petrecere a timpului liber și numeroase grădinițe, școli și licee cu reputație bună, pentru copiii viitorilor angajați.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Matei Millo Novotel, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
490 mp

Millo Offices

Calea Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
211 mp

Domus 2

Cismigiu, Bucuresti

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult