În proiectul Timpuri Noi Square s-au livrat două clădiri de birouri și se lucrează la a treia

Două dintre cele trei clădiri de birouri ale proiectului Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, sunt gata să își primească primii chiriași, potrivit monitorizării ESOP Consulting. Construcțiile noi și impunătoare sunt de acum un reper important în zona centrală Timpuri Noi din București, pe malul râului Dâmbovița, peste drum de stația de metrou cu același nume, Universitatea Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu și un cămin privat.

La noul proiect de birouri bucureștean se remarcă spațiul exterior, amenajat la standarde occidentale.

Ca o noutate, proiectul Timpuri Noi Square are integrată, pe lângă birouri de închiriat și o arie generoasă de food și retail, cu o suprafață totală de 3.000 mp, cu mai multe destinații comerciale, spații atât interioare, cât și exterioare și terase generoase. Această zonă de “plaza”, cum a numit-o proiectantul, după model italian, va avea rol de socializare și relaxare.

Spațiile de servicii de food, cu o suprafață totală de 2.200 mp au fost închiriate de grupul Fratelli, care va aduce aici mai multe branduri proprii -Fratelli Bistro, Biutiful Downtown și o cantină.

Printre chiriașii spațiilor de birouri se numără Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Kruk România, Impact Hub, Phoenix Contact.

Spațiile de birouri au certificat BREEAM Excelent, fiind construite la standarde de clădire verde, care respectă principiile de sustenabilitate: consum redus de energie și sistem de reciclare a apei uzate, sistem de climatizare cu aport de aer proaspăt, iluminat pe bază LED, sistem de încărcare propriu pentru mașinile electrice, parcare de biciclete.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square București are în plan trei faze:

1. Timpuri Noi Square 1, cu 10 etaje și o suprafață totală de birouri de 13.385 mp,
2. Timpuri Noi Square 2, cu 10 etaje, dar cu o suprafață de birouri mai mare, de 19.139 mp,
3. a treia fază, aflată încă în lucru, Timpuri Noi Square 3, cu o înălțime de șapte etaje și o suprafață totală de 20.063 mp.

Prima clădire a proiectului de birouri Timpuri Noi Square Office 1 este închiriată complet.

În acest moment, mai sunt disponibile la închiriere câteva spații la cheie, în Timpuri Noi Square Office 2, cu suprafețe de peste 400 mp și la pre-închiriere spații de birouri în clădirea Timpuri Noi Square Office 3, care este prevăzută a se finaliza anul viitor.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din proiectul Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult