În proiectul Timpuri Noi Square s-au livrat două clădiri de birouri și se lucrează la a treia

Două dintre cele trei clădiri de birouri ale proiectului Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, sunt gata să își primească primii chiriași, potrivit monitorizării ESOP Consulting. Construcțiile noi și impunătoare sunt de acum un reper important în zona centrală Timpuri Noi din București, pe malul râului Dâmbovița, peste drum de stația de metrou cu același nume, Universitatea Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu și un cămin privat.

La noul proiect de birouri bucureștean se remarcă spațiul exterior, amenajat la standarde occidentale.

Ca o noutate, proiectul Timpuri Noi Square are integrată, pe lângă birouri de închiriat și o arie generoasă de food și retail, cu o suprafață totală de 3.000 mp, cu mai multe destinații comerciale, spații atât interioare, cât și exterioare și terase generoase. Această zonă de “plaza”, cum a numit-o proiectantul, după model italian, va avea rol de socializare și relaxare.

Spațiile de servicii de food, cu o suprafață totală de 2.200 mp au fost închiriate de grupul Fratelli, care va aduce aici mai multe branduri proprii -Fratelli Bistro, Biutiful Downtown și o cantină.

Printre chiriașii spațiilor de birouri se numără Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Kruk România, Impact Hub, Phoenix Contact.

Spațiile de birouri au certificat BREEAM Excelent, fiind construite la standarde de clădire verde, care respectă principiile de sustenabilitate: consum redus de energie și sistem de reciclare a apei uzate, sistem de climatizare cu aport de aer proaspăt, iluminat pe bază LED, sistem de încărcare propriu pentru mașinile electrice, parcare de biciclete.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square București are în plan trei faze:

1. Timpuri Noi Square 1, cu 10 etaje și o suprafață totală de birouri de 13.385 mp,
2. Timpuri Noi Square 2, cu 10 etaje, dar cu o suprafață de birouri mai mare, de 19.139 mp,
3. a treia fază, aflată încă în lucru, Timpuri Noi Square 3, cu o înălțime de șapte etaje și o suprafață totală de 20.063 mp.

Prima clădire a proiectului de birouri Timpuri Noi Square Office 1 este închiriată complet.

În acest moment, mai sunt disponibile la închiriere câteva spații la cheie, în Timpuri Noi Square Office 2, cu suprafețe de peste 400 mp și la pre-închiriere spații de birouri în clădirea Timpuri Noi Square Office 3, care este prevăzută a se finaliza anul viitor.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din proiectul Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
577 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.200 - 24.000 mp

Timpuri Noi Square 5

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 6

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult