În ce constă proiectul de birouri ISHO din Timișoara

Proiectul ISHO Offices se va construi pe malul răului Bega, în zona centrală a Timișoarei și constă în realizarea unei clădiri de birouri de ultimă generație, cu o suprafață totală de 50.000 mp.

Clădirea este integrată într-un ansamblu mixt de spații de birouri, rezidențial, spații hoteliere și zonă de retail. Spațiile de birouri ISHO se vor livra în trei faze, primele urmând a se da în folosință la începutul anului viitor.

ISHO, creat de antreprenorul Ovidiu Şandor prin Mulberry Development, beneficiază de o bună locație centrală, între centrul vechi al orașului Timișoara și aeroportul local, cu acces la toate tipurile de mijloace locale de transport – autobuz, tramvai și troleibus– și în viitor și un ponton propriu, cu o stație proprie de vapor, pentru cei care vor prefera să vină la birou cu un water bus, cel mai nou mijloc de transport din oraș..

Proiectul de birouri ISHO are certificat cu BREEAM Excellent, fiind prevăzută cu BMS (Building Management System), cu sistem de climatizare HVAC, cu posibilitatea de a fi controlată temperatura în fiecare cameră, lifturi de mare viteză și un sistem performant de control al accesului în clădire, generatoare electrice. Spațiile de birouri vor fi tip open space.

Centru de afaceri ISHO Offices – facilități

Ca facilități, complexul va avea un centru de conferințe, 2.000 locuri de parcare, o sală de sport, spa, un parc propriu de 7.500 mp –cu o pistă de alergat, locuri de joacă, un after school, supermarket, cafenea, centru medical, farmacie și o bancă..

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
537 mp

ISHO Offices faza 2

Central, Timisoara
  • 13,50€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult