În ce constă proiectul de birouri ISHO din Timișoara

Proiectul ISHO Offices se va construi pe malul răului Bega, în zona centrală a Timișoarei și constă în realizarea unei clădiri de birouri de ultimă generație, cu o suprafață totală de 50.000 mp.

Clădirea este integrată într-un ansamblu mixt de spații de birouri, rezidențial, spații hoteliere și zonă de retail. Spațiile de birouri ISHO se vor livra în trei faze, primele urmând a se da în folosință la începutul anului viitor.

ISHO, creat de antreprenorul Ovidiu Şandor prin Mulberry Development, beneficiază de o bună locație centrală, între centrul vechi al orașului Timișoara și aeroportul local, cu acces la toate tipurile de mijloace locale de transport – autobuz, tramvai și troleibus– și în viitor și un ponton propriu, cu o stație proprie de vapor, pentru cei care vor prefera să vină la birou cu un water bus, cel mai nou mijloc de transport din oraș..

Proiectul de birouri ISHO are certificat cu BREEAM Excellent, fiind prevăzută cu BMS (Building Management System), cu sistem de climatizare HVAC, cu posibilitatea de a fi controlată temperatura în fiecare cameră, lifturi de mare viteză și un sistem performant de control al accesului în clădire, generatoare electrice. Spațiile de birouri vor fi tip open space.

Centru de afaceri ISHO Offices – facilități

Ca facilități, complexul va avea un centru de conferințe, 2.000 locuri de parcare, o sală de sport, spa, un parc propriu de 7.500 mp –cu o pistă de alergat, locuri de joacă, un after school, supermarket, cafenea, centru medical, farmacie și o bancă..

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult