În ce constă proiectul de birouri ISHO din Timișoara

Proiectul ISHO Offices se va construi pe malul răului Bega, în zona centrală a Timișoarei și constă în realizarea unei clădiri de birouri de ultimă generație, cu o suprafață totală de 50.000 mp.

Clădirea este integrată într-un ansamblu mixt de spații de birouri, rezidențial, spații hoteliere și zonă de retail. Spațiile de birouri ISHO se vor livra în trei faze, primele urmând a se da în folosință la începutul anului viitor.

ISHO, creat de antreprenorul Ovidiu Şandor prin Mulberry Development, beneficiază de o bună locație centrală, între centrul vechi al orașului Timișoara și aeroportul local, cu acces la toate tipurile de mijloace locale de transport – autobuz, tramvai și troleibus– și în viitor și un ponton propriu, cu o stație proprie de vapor, pentru cei care vor prefera să vină la birou cu un water bus, cel mai nou mijloc de transport din oraș..

Proiectul de birouri ISHO are certificat cu BREEAM Excellent, fiind prevăzută cu BMS (Building Management System), cu sistem de climatizare HVAC, cu posibilitatea de a fi controlată temperatura în fiecare cameră, lifturi de mare viteză și un sistem performant de control al accesului în clădire, generatoare electrice. Spațiile de birouri vor fi tip open space.

Centru de afaceri ISHO Offices – facilități

Ca facilități, complexul va avea un centru de conferințe, 2.000 locuri de parcare, o sală de sport, spa, un parc propriu de 7.500 mp –cu o pistă de alergat, locuri de joacă, un after school, supermarket, cafenea, centru medical, farmacie și o bancă..

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
537 mp

ISHO Offices faza 2

Central, Timisoara
  • 13,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult