În ce constă proiectul de birouri Business Garden Bucharest, aflat în lucru

Business Garden Bucharest este unul din marile centre de birouri demarate în zona Orhideea-Grozăvești, în noul pol de business situat în partea de centru-vest al Capitalei.

Business Garden Bucharest, dezvoltator Vastint Romania, prevede construirea unei suprafețe totale 41.000 mp, spații de birouri superioare, livrarea lor urmând a se face în 3 faze.

Prima clădire de birouri din complex va fi gata la mijlocul anului viitor și va însuma o suprafață  de 21.063 mp, fiind disponibilă acum la preînchiriere.

Business Garden Bucharest, Building A va avea P+10 etaje, cu o suprafață de 2.218 mp pe etaj și un total de 374 locuri de parcare la subsol. Această primă clădire de birouri va fi gata la mijlocul anului 2018. Următoarele două clădiri de birouri vor avea fiecare câte 9.934 mp, cu o suprafață de 1.102 mp pe etaj și câte 192 locuri de parcare la subsol.

Complexul Business Garden Bucharest face parte dintr-o familie europeană de clădiri de birouri cu acest nume, astfel de proiecte fiind construite de developer și în Varșovia, Cracovia, Riga și Poznan.

Clădirile de birouri Business Garden Bucharest au în comun preocuparea pentru confortul angajaților și asigurarea unui spațiu verde generos, cu o pondere de 30% din totalul terenului, aici fiind amenajată o grădină interioară destinată relaxării, unde spațiile comune vor avea conexiune gratuită WI Fi.

Birourile Business Garden Bucharest se construiesc la standarde înalte de calitate, eco friendly, pre-certificate în sistem LEED, fațada este astfel realizată încât să asigure multă lumină naturală în interior, clădirea are sistem de management BMS, sistemul de climatizare este performant, cu aport de aer proaspăt, HVAC, sistemul de iluminat este eficient, LED, iar la exterior există un sistem de colectare pentru apa de ploaie, folosită ulterior pentru a uda plantele din grădină.

Ca și facilități pentru angajații parcului de afaceri Business Garden Bucharest sunt prevăzute un centru medical, o grădiniță, un centru poștal, o cafenea, o cantină, un centru de fitness și o zonă de relaxare în aer liber.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Business Garden Bucharest, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult