În ce constă proiectul de birouri Business Garden Bucharest, aflat în lucru

Business Garden Bucharest este unul din marile centre de birouri demarate în zona Orhideea-Grozăvești, în noul pol de business situat în partea de centru-vest al Capitalei.

Business Garden Bucharest, dezvoltator Vastint Romania, prevede construirea unei suprafețe totale 41.000 mp, spații de birouri superioare, livrarea lor urmând a se face în 3 faze.

Prima clădire de birouri din complex va fi gata la mijlocul anului viitor și va însuma o suprafață  de 21.063 mp, fiind disponibilă acum la preînchiriere.

Business Garden Bucharest, Building A va avea P+10 etaje, cu o suprafață de 2.218 mp pe etaj și un total de 374 locuri de parcare la subsol. Această primă clădire de birouri va fi gata la mijlocul anului 2018. Următoarele două clădiri de birouri vor avea fiecare câte 9.934 mp, cu o suprafață de 1.102 mp pe etaj și câte 192 locuri de parcare la subsol.

Complexul Business Garden Bucharest face parte dintr-o familie europeană de clădiri de birouri cu acest nume, astfel de proiecte fiind construite de developer și în Varșovia, Cracovia, Riga și Poznan.

Clădirile de birouri Business Garden Bucharest au în comun preocuparea pentru confortul angajaților și asigurarea unui spațiu verde generos, cu o pondere de 30% din totalul terenului, aici fiind amenajată o grădină interioară destinată relaxării, unde spațiile comune vor avea conexiune gratuită WI Fi.

Birourile Business Garden Bucharest se construiesc la standarde înalte de calitate, eco friendly, pre-certificate în sistem LEED, fațada este astfel realizată încât să asigure multă lumină naturală în interior, clădirea are sistem de management BMS, sistemul de climatizare este performant, cu aport de aer proaspăt, HVAC, sistemul de iluminat este eficient, LED, iar la exterior există un sistem de colectare pentru apa de ploaie, folosită ulterior pentru a uda plantele din grădină.

Ca și facilități pentru angajații parcului de afaceri Business Garden Bucharest sunt prevăzute un centru medical, o grădiniță, un centru poștal, o cafenea, o cantină, un centru de fitness și o zonă de relaxare în aer liber.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Business Garden Bucharest, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
185 - 20.650 mp
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
185 - 20.650 mp

Business Garden Bucharest cladirea A

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
290 - 3.476 mp

Business Garden Bucharest cladirea B

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 3.119 mp

Business Garden Bucharest cladirea C

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult