Iaşiul, lider al închirierilor în afara Capitalei

Iaşiul îşi întăreşte poziţia de lider al închirierilor în afara Capitalei

Ultima tranzacţie încheiată de ESOP la Iaşi este închirierea unui spaţiu de birouri de 979 mp de către Cegeka Inside Software, în clădirea ARIA Office Center. În primul trimestru al acestui an, Amazon a optat din nou pentru oraşul Iaşi, ocupând un spaţiu de 13.500 mp în complexul de birouri Palas Iaşi UBC. Această mare tranzacţie anunţă un an la fel de bun pentru piaţa de birouri din Iaşi, precum cel precedent, când a fost pe primul loc în rândul oraşelor din afara Capitalei -cu un volum total al suprafeţei închiriate de 17. 682 mp.

Dacă sunteţi interesaţi de un spaţiu de birouri la Iaşi, vă prezentăm cele două clădiri alese recent de cele două mari companii de renume, aflate în baza noastre de date, poate vă inspiră.

Clădirea Aria Office Center are o suprafaţă totală închiriabilă de 6.403 mp de spaţii de birouri moderne, dispusă pe cinci etaje din care două retrase, la etajul patru fiind amenajată o terasă-grădină. Ca dotări şi facilităţi, Aria Office Center mai are două lifturi cu o capacitate de câte şase persoane, pază 24h, prize date-voce BMS, putere electrică instalată – 874 KW, generator pentru sisteme vitale, generator pentru sisteme chiriaş, sprinklere, hidranţi, acces control, climatizare 4 pipe cu aport de aer proaspăt şi centrală termică.

Palas Iaşi UBC este situat într-un complex integral, cu un mixt de spaţii comerciale, hoteliere, birouri clasă A, apartamente, parcare subterană de aproximativ 2.500 locuri şi o zonă de entertainment.

Dacă dorești mai multe informații despre clădirile de birouri de închiriat din Iași, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Cosolidare versus Atomizare pe piata de birouri

Consolidare versus “atomizare” pe piata de birouri datorita COVID 19


Ce vor face companiile in perioada post-COVID 19? Se vor intoarce la strategia de consolidare prin care posturile de lucru dintr-un oras erau concentrate intr-o singura cladire sau intr-un singur business park? Sau vor opta pentru “atomizarea” acestora prin munca de acasa (Work from Home) sau prin munca langa casa (Work Near Home)? Sau vor […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri din zona centrală ZACA și proiectele din afara zonei cu interdicții pentru mașinile poluante


Update 24.10.2019 Primăria Capitalei a aprobat introducerea vinietei în București. În zona centrală, nu vor mai avea voie de anul viitor mașinile sub euro 3 (Non-Euro, Euro 1 și Euro 2), iar din 2021 nici cele sub Euro 4. Toate mașinile sub euro 5 vor plăti vinietă pentru a circula pe celelalte străzi, în afara […]


Citeste mai mult

Primăria Sectorului 5 propune un proiect pentru dezvoltarea celui mai mare teren liber din București


Primăria Sectorului 5 a organizat de curând o dezbatere publică privind dezvoltarea proiectului Antiaeriană, pe cel mai mare teren liber din București, de circa 110 hectare. Alături de firma noastră, la discuții au fost invitați și reprezentanți ai principalilor dezvoltatori imobiliari din București și ai mai multor mari companii de consultanță imobiliară. Proiectul inițial propune […]


Citeste mai mult