Sediu Huawei Technologies

Huawei Technologies deschide reprezentanta in Romania

In Romania piata telecomunicatiilor si a trasferurile de date a cunoscut in ultimii ani o crestere constanta, fapt care nu poate decat sa ne bucure, deoarece societatea moderna spre care si noi tindem este o societate informatizata, in care telecomunicatiile, trasferurile de date si industria IT isi unesc eforturile pentru obtinerea interconectarii necesare unei economii de piata performante. Prezenta in peste 50 de tari din intreaga lume cum ar fi: Germania, Franta, Anglia, Spania, Rusia, Japonia, China, SUA etc.

“Huawei a decis sa aduca si pe piata din Romania tehnologie de inalta calitate in domenilul telecomunicatiilor si a trasferurilor de date. Pentru deschiderea reprezentantei din Bucuresti, Huawei a ales un spatiu mare in Plevnei Business Center”, afirma Mirela Manea, Director de Marketing la ESOP, agentia imobiliara care a mediat tranzactia.
Plevnei Business Center este un centru de afaceri care se gaseste intr-o zona cu mare potential, fiind un punct de referinta, alaturi de Opera Center, Carrefour Orhideelor si proiectul Dambovita Business Center.

Etajul 1 este ocupat in intregime de Huawei Technologies si indeplineste toate conditiile solicitate agentiei imobiliare ESOP: finisaje de calitate, partitionarile fiind produse in Italia, infrastructura IT si retea telefonica, receptie, accesul vizitatorilor pe baza de card, securitate non-stop, locuri de parcare, acces usor la mijloacele de transport in comun etc.

Alaturi de Huawei, in Plevnei Business Center se afla nume importante cum ar fi: sucursala Generali Asigurari, Total Leasing etc. Prin deschiderea reprezentantei Huawei Technologies, Plevnei Business Center s-a ocupat in intregime, anunta ESOP, agentia imobiliara care a promovat cladirea.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult