Sediu Huawei Technologies

Huawei Technologies deschide reprezentanta in Romania

In Romania piata telecomunicatiilor si a trasferurile de date a cunoscut in ultimii ani o crestere constanta, fapt care nu poate decat sa ne bucure, deoarece societatea moderna spre care si noi tindem este o societate informatizata, in care telecomunicatiile, trasferurile de date si industria IT isi unesc eforturile pentru obtinerea interconectarii necesare unei economii de piata performante. Prezenta in peste 50 de tari din intreaga lume cum ar fi: Germania, Franta, Anglia, Spania, Rusia, Japonia, China, SUA etc.

“Huawei a decis sa aduca si pe piata din Romania tehnologie de inalta calitate in domenilul telecomunicatiilor si a trasferurilor de date. Pentru deschiderea reprezentantei din Bucuresti, Huawei a ales un spatiu mare in Plevnei Business Center”, afirma Mirela Manea, Director de Marketing la ESOP, agentia imobiliara care a mediat tranzactia.
Plevnei Business Center este un centru de afaceri care se gaseste intr-o zona cu mare potential, fiind un punct de referinta, alaturi de Opera Center, Carrefour Orhideelor si proiectul Dambovita Business Center.

Etajul 1 este ocupat in intregime de Huawei Technologies si indeplineste toate conditiile solicitate agentiei imobiliare ESOP: finisaje de calitate, partitionarile fiind produse in Italia, infrastructura IT si retea telefonica, receptie, accesul vizitatorilor pe baza de card, securitate non-stop, locuri de parcare, acces usor la mijloacele de transport in comun etc.

Alaturi de Huawei, in Plevnei Business Center se afla nume importante cum ar fi: sucursala Generali Asigurari, Total Leasing etc. Prin deschiderea reprezentantei Huawei Technologies, Plevnei Business Center s-a ocupat in intregime, anunta ESOP, agentia imobiliara care a promovat cladirea.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult