Sediu Huawei Technologies

Huawei Technologies deschide reprezentanta in Romania

In Romania piata telecomunicatiilor si a trasferurile de date a cunoscut in ultimii ani o crestere constanta, fapt care nu poate decat sa ne bucure, deoarece societatea moderna spre care si noi tindem este o societate informatizata, in care telecomunicatiile, trasferurile de date si industria IT isi unesc eforturile pentru obtinerea interconectarii necesare unei economii de piata performante. Prezenta in peste 50 de tari din intreaga lume cum ar fi: Germania, Franta, Anglia, Spania, Rusia, Japonia, China, SUA etc.

“Huawei a decis sa aduca si pe piata din Romania tehnologie de inalta calitate in domenilul telecomunicatiilor si a trasferurilor de date. Pentru deschiderea reprezentantei din Bucuresti, Huawei a ales un spatiu mare in Plevnei Business Center”, afirma Mirela Manea, Director de Marketing la ESOP, agentia imobiliara care a mediat tranzactia.
Plevnei Business Center este un centru de afaceri care se gaseste intr-o zona cu mare potential, fiind un punct de referinta, alaturi de Opera Center, Carrefour Orhideelor si proiectul Dambovita Business Center.

Etajul 1 este ocupat in intregime de Huawei Technologies si indeplineste toate conditiile solicitate agentiei imobiliare ESOP: finisaje de calitate, partitionarile fiind produse in Italia, infrastructura IT si retea telefonica, receptie, accesul vizitatorilor pe baza de card, securitate non-stop, locuri de parcare, acces usor la mijloacele de transport in comun etc.

Alaturi de Huawei, in Plevnei Business Center se afla nume importante cum ar fi: sucursala Generali Asigurari, Total Leasing etc. Prin deschiderea reprezentantei Huawei Technologies, Plevnei Business Center s-a ocupat in intregime, anunta ESOP, agentia imobiliara care a promovat cladirea.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>