Headvertising, relocare

Headvertising aleg un spatiu reprezentativ in zona de nord

Incepand cu luna iulie compania de publicitate Headvertising are un nou sediu anunta ESOP agentia imobiliara care a mediat tranzactia.

Headvertising este o agentie de publicitate full-service independenta, infiintata in Romania in anul 1998. Ideea unor insideri ai industriei care au dorit sa se rupa de conventiile si constrangerile retelelor de publicitate multinationale, Headvertising este un loc dedicat libertatii creative si inventivitatii. Avand in subordine o echipa de 30 de oameni, incluzand echipele ATL precum si labelul de comunicare neconventionala, Rock & Roll, reprezentantii managementului companiei declara ca trebuie sa se gandeasca de fiecare data la asa-numitul element al stratificarii pe temperamente. Reunind un grup de creativi vulcanici cu oamenii energici de BTL si personalul administrativ mai asezat, agentia a considerat mereu gasirea unei locatii adecvate o adevarat provocare.

Spatiul ales este intr-o cladire de birouri situata in zona de nord, cu o dispunere S+P+10 etaje, ce ofera o frumoasa priveliste catre lacul Herastrau. Compania isi are sediul la etajul 8 al cladirii, pe o suprafata de 400 mp.”Spatiile deschise au fost mereu prioritare in alegerea unei locatii pentru ca produsele industriei de publicitate se bazeaza in mare parte pe fluxul de idei si pe imagine/coloristica. Pentru a incuraja schimbul de idei si creativitatea, ne-am indreptat mereu catre spatii deschise care pot fi usor customizate pentru a oferi o atmosfera primitoare si stimulanta” spune Directorul Financiar al Headvertising, Mihai Cocea.

Designul de tip open al spatiului a permis o buna impartire, finisajele moderne si de calitate, precum si dotarile existente necesare desfasurarii la standarde inalte a activitatii specifice de birou, au fost puncte forte in luarea deciziei pentru inchirierea acestui spatiu de catre Headvertising.

Lucrand cu clienti importanti printre care se numara Red Bull, HVB Bank, Daimler Chrysler, Orange si Amica, reprezentantii agentiei declara ca brainstorming-ul intr-o locatie bine aleasa este cheia solutiilor that work best (asa cum spune si sloganul agentiei). Deoarece au cautat sa furnizeze echipelor creative un mediu propice demersului creativ si in acelasi timp sa dezvolte spatii functionale pentru intalnirile cu clientii si prezentari de credentials, Headvertising a ales solutia oferita de ESOP considerand ca spatiul ofertat se preta customizarii si segmentarii functionale.

“Pe fondul unei cereri in crestere, cladirile de birouri care ofera posibilitatea, inchirierii unor suprafete mai mici de 500 mp sunt din ce in ce mai solicitate, iar spatiile care se elibereaza sunt imediat absorbite de piata. De aceea credem ca firmele care doresc astfel de spatii, trebuie sa-si ia o rezerva de timp de cateva luni pentru cautarea lor, si sa apeleze la o firma de consultanta imobiliara care sa-i informeze imediat ce un spatiu potrivit devine disponibil” afirma Alexandru Petrescu, managing partner la Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult