Harman International închiriază birouri în Metroffice

Compania Harman International închiriază un spațiu de birouri de 7.700 mp în Metroffice, fiind asistată de ESOP Consulting

Harman, lider în cadrul companiilor de tehnologii pentru piața auto este chiriașul ancoră al proiectului Metroffice, pentru care a semnat un contract de închiriere a unei suprafețe de 7.700 mp de birouri clasă A.

Acum este un moment propice pentru tranzacțiile corporate, în contextul în care un număr semnificativ de proiecte de clasă A sunt în diverse etape de construcție.

Metroffice – Clădirea A reprezintă prima fază a unuia dintre cele mai mari proiecte integrate, dezvoltate de Immofinanz, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din București.

Oferind chiriașilor facilități și dotări de ultimă generație, incluzând myhive, standardul internațional Immofinanz pentru zonele de recepție sau noile tehnologii verzi, cum ar fi iluminatul LED în dotarea standard a clădirii, Metroffice, a putut răspunde cerințelor specifice și standardelor tehnice ale Harman”, afirmă Mirela Raicu, manager al diviziei Birouri Corporate din cadrul companiei de consultanță imobiliară ESOP Consulting | CORFAC International.

Suprafața mare de birouri de 3.600 mp pentru fiecare etaj, cu lumină naturală pe toate laturile fațadei clădirii și flexibilitatea oferită în amenajarea spațiului, corespund standardelor ridicate solicitate de Harman pentru birourile din România și pentru acomodarea diferiților membrii ai echipei.

Proiectul Metroffice se află situat în zona Dimitrie Pompeiu, în dreptul stației de metrou Pipera și prevede construirea unei suprafețe totale de 40.000 mp birouri de clasă A, în două etape de construcție. Prima clădire din Metroffice, în care urmează să se mute compania Harman are șase etaje de spații de birouri flexibile.

Metroffice vizează certificarea LEED Gold, cu extra confort HVAC, cu fațade complete din sticlă, pentru asigurarea unui maxim de lumină naturală în spațiile de lucru, ferestre care se deschid, grădini înverzite pe acoperiș și o piațetă interioară cu o zonă verde generoasă. Primele birouri din cadrul proiectului Metroffice vor fi date în folosință în primul trimestru din 2017.

Despre Harman International Industries

HARMAN proiectează și realizează produse și solutii conectate pentru producătorii auto, consumatorii și companiile din întreaga lume, incluzând sisteme auto conectate, produse audio-video, soluții de automatizare pentru întreprinderi și servicii conexe. Reunind branduri renumite precum AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® și Revel®, HARMAN este apreciat de audiofili, muzicieni și de publicul larg în cadrul evenimentelor artistice unde sunt integrate, pe tot mapamondul.

Mai mult de 25 de milioane din automobilele care circulă astazi sunt echipate cu sisteme auto audio conectate create de Harman. Serviciile software oferite de Harman asigură funcționarea a miliarde de dispozitive mobile și sisteme conectate, integrate și securizate pa toate platformele: la birou, acasă, pe mobil sau în mașină. Harman are aproximativ 30.000 de angajați, în Statele Unite ale Americii, Europa și Asia și a raportat vânzări de 7,2 miliarde de dolari în timpul celor 12 luni încheiate la 31 decembrie 2016.

Samsumg Electronics și Harman International Industries au anunțat la sfârșitul lunii noiembrie 2016 o înțelegere privind achiziția Harman de către Samsung, în valoare de circa 8 miliarde de dolari.
.
Daca ai nevoie de servicii de consultanță imobiliară, ne-ar face plăcere să ne cunoaștem! Trimite-ne un email și revenim în maxim 24 de ore:[contact-form-7 404 "Not Found"]


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>