Harman International închiriază birouri în Metroffice

Compania Harman International închiriază un spațiu de birouri de 7.700 mp în Metroffice, fiind asistată de ESOP Consulting

Harman, lider în cadrul companiilor de tehnologii pentru piața auto este chiriașul ancoră al proiectului Metroffice, pentru care a semnat un contract de închiriere a unei suprafețe de 7.700 mp de birouri clasă A.

Acum este un moment propice pentru tranzacțiile corporate, în contextul în care un număr semnificativ de proiecte de clasă A sunt în diverse etape de construcție.

Metroffice – Clădirea A reprezintă prima fază a unuia dintre cele mai mari proiecte integrate, dezvoltate de Immofinanz, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din București.

Oferind chiriașilor facilități și dotări de ultimă generație, incluzând myhive, standardul internațional Immofinanz pentru zonele de recepție sau noile tehnologii verzi, cum ar fi iluminatul LED în dotarea standard a clădirii, Metroffice, a putut răspunde cerințelor specifice și standardelor tehnice ale Harman”, afirmă Mirela Raicu, manager al diviziei Birouri Corporate din cadrul companiei de consultanță imobiliară ESOP Consulting | CORFAC International.

Suprafața mare de birouri de 3.600 mp pentru fiecare etaj, cu lumină naturală pe toate laturile fațadei clădirii și flexibilitatea oferită în amenajarea spațiului, corespund standardelor ridicate solicitate de Harman pentru birourile din România și pentru acomodarea diferiților membrii ai echipei.

Proiectul Metroffice se află situat în zona Dimitrie Pompeiu, în dreptul stației de metrou Pipera și prevede construirea unei suprafețe totale de 40.000 mp birouri de clasă A, în două etape de construcție. Prima clădire din Metroffice, în care urmează să se mute compania Harman are șase etaje de spații de birouri flexibile.

Metroffice vizează certificarea LEED Gold, cu extra confort HVAC, cu fațade complete din sticlă, pentru asigurarea unui maxim de lumină naturală în spațiile de lucru, ferestre care se deschid, grădini înverzite pe acoperiș și o piațetă interioară cu o zonă verde generoasă. Primele birouri din cadrul proiectului Metroffice vor fi date în folosință în primul trimestru din 2017.

Despre Harman International Industries

HARMAN proiectează și realizează produse și solutii conectate pentru producătorii auto, consumatorii și companiile din întreaga lume, incluzând sisteme auto conectate, produse audio-video, soluții de automatizare pentru întreprinderi și servicii conexe. Reunind branduri renumite precum AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® și Revel®, HARMAN este apreciat de audiofili, muzicieni și de publicul larg în cadrul evenimentelor artistice unde sunt integrate, pe tot mapamondul.

Mai mult de 25 de milioane din automobilele care circulă astazi sunt echipate cu sisteme auto audio conectate create de Harman. Serviciile software oferite de Harman asigură funcționarea a miliarde de dispozitive mobile și sisteme conectate, integrate și securizate pa toate platformele: la birou, acasă, pe mobil sau în mașină. Harman are aproximativ 30.000 de angajați, în Statele Unite ale Americii, Europa și Asia și a raportat vânzări de 7,2 miliarde de dolari în timpul celor 12 luni încheiate la 31 decembrie 2016.

Samsumg Electronics și Harman International Industries au anunțat la sfârșitul lunii noiembrie 2016 o înțelegere privind achiziția Harman de către Samsung, în valoare de circa 8 miliarde de dolari.
.
Daca ai nevoie de servicii de consultanță imobiliară, ne-ar face plăcere să ne cunoaștem! Trimite-ne un email și revenim în maxim 24 de ore:[contact-form-7 404 "Not Found"]


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult