Gutium si Asociatii relocare

ESOP relocheaza firma de avocatura GUTIUM SI ASOCIATII

Incepand cu luna februarie compania de avocatura GUTIUM SI ASOCIATII are un nou sediu, anunta ESOP agentia imobiliara care a mediat tranzactia.

GUTIUM SI ASOCIATII este o societate de avocati specializata pe consultanta in proiecte de privatizare, fuziuni si achizitii, proiecte de infrastructura, PPP si PFI, post privatizare, telecomunicatii si altele Spatiul ales – 180 mp intr-o vila renovata – se afla intr-una dintre cele mai prestigioase zone ale Bucurestiului, Cotroceni, la cinci minute de Opera Center. “Arhitectura stil a vilei este in armonie cu nota de distinctie pe care o detine zona Cotroceni cunoscuta in special prin vilele vechi exceptional renovate”, afirma Irina Petrescu de la ESOP.

Designul deosebit al spatiului, finisajele moderne de o calitate superioara, buna impartire a spatiului, satisfacerea cerintelor de securitate precum si dotarile existente necesare desfasurarii la standarde inalte a activitatii specifice de birou, au fost puncte forte in luarea deciziei pentru inchirierea acestui spatiu de catre GUTIUM SI ASOCIATII. Faptul ca vila e situata intr-o zona aerisita, cu traditie si cladiri impunatoare prin stil, cu spatii verzi si multe locuri de parcare, a fost inca un punct satisfacut pe lista cerintelor societatii de avocati.

“Chiar daca in ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte de cladiri de birouri de clasa superioara, oferta nu a tinut pasul cu cererea pentru astfel de spatii. De accea vilele selecte raman in continuare o buna optiune pentru foarte multe companii”, afirma Irina Petrescu.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult