Gutium si Asociatii relocare

ESOP relocheaza firma de avocatura GUTIUM SI ASOCIATII

Incepand cu luna februarie compania de avocatura GUTIUM SI ASOCIATII are un nou sediu, anunta ESOP agentia imobiliara care a mediat tranzactia.

GUTIUM SI ASOCIATII este o societate de avocati specializata pe consultanta in proiecte de privatizare, fuziuni si achizitii, proiecte de infrastructura, PPP si PFI, post privatizare, telecomunicatii si altele Spatiul ales – 180 mp intr-o vila renovata – se afla intr-una dintre cele mai prestigioase zone ale Bucurestiului, Cotroceni, la cinci minute de Opera Center. “Arhitectura stil a vilei este in armonie cu nota de distinctie pe care o detine zona Cotroceni cunoscuta in special prin vilele vechi exceptional renovate”, afirma Irina Petrescu de la ESOP.

Designul deosebit al spatiului, finisajele moderne de o calitate superioara, buna impartire a spatiului, satisfacerea cerintelor de securitate precum si dotarile existente necesare desfasurarii la standarde inalte a activitatii specifice de birou, au fost puncte forte in luarea deciziei pentru inchirierea acestui spatiu de catre GUTIUM SI ASOCIATII. Faptul ca vila e situata intr-o zona aerisita, cu traditie si cladiri impunatoare prin stil, cu spatii verzi si multe locuri de parcare, a fost inca un punct satisfacut pe lista cerintelor societatii de avocati.

“Chiar daca in ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte de cladiri de birouri de clasa superioara, oferta nu a tinut pasul cu cererea pentru astfel de spatii. De accea vilele selecte raman in continuare o buna optiune pentru foarte multe companii”, afirma Irina Petrescu.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult