Gutium si Asociatii relocare

ESOP relocheaza firma de avocatura GUTIUM SI ASOCIATII

Incepand cu luna februarie compania de avocatura GUTIUM SI ASOCIATII are un nou sediu, anunta ESOP agentia imobiliara care a mediat tranzactia.

GUTIUM SI ASOCIATII este o societate de avocati specializata pe consultanta in proiecte de privatizare, fuziuni si achizitii, proiecte de infrastructura, PPP si PFI, post privatizare, telecomunicatii si altele Spatiul ales – 180 mp intr-o vila renovata – se afla intr-una dintre cele mai prestigioase zone ale Bucurestiului, Cotroceni, la cinci minute de Opera Center. “Arhitectura stil a vilei este in armonie cu nota de distinctie pe care o detine zona Cotroceni cunoscuta in special prin vilele vechi exceptional renovate”, afirma Irina Petrescu de la ESOP.

Designul deosebit al spatiului, finisajele moderne de o calitate superioara, buna impartire a spatiului, satisfacerea cerintelor de securitate precum si dotarile existente necesare desfasurarii la standarde inalte a activitatii specifice de birou, au fost puncte forte in luarea deciziei pentru inchirierea acestui spatiu de catre GUTIUM SI ASOCIATII. Faptul ca vila e situata intr-o zona aerisita, cu traditie si cladiri impunatoare prin stil, cu spatii verzi si multe locuri de parcare, a fost inca un punct satisfacut pe lista cerintelor societatii de avocati.

“Chiar daca in ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte de cladiri de birouri de clasa superioara, oferta nu a tinut pasul cu cererea pentru astfel de spatii. De accea vilele selecte raman in continuare o buna optiune pentru foarte multe companii”, afirma Irina Petrescu.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult