Green Court – prima din probabil multe dezvoltari Skanska in Romania

Skanska a vândut proprietăți de o jumătate de miliard de euro în 2015

Anul trecut, grupul Skanska a semnat contracte de vânzare pentru proprietăți imobiliare care totalizează 20% din volumul total al tranzacțiilor de la nivelul Europei Centrale și de Est. Astfel, Skanska a vândut 11 proprietăți, care au valorat circa 500 milioane de euro.

În România, Skanska dezvoltă clădirea premium de birouri Green Court

Green Court este un proiect de anvergură cu spații de birouri de clasă A situat în zona de centru-nord a Capitalei, cu o suprafață totală de 52.000 mp, care se dezvoltă în etape. Green Court este certificată LEED Gold CS, având toate calitățile unei clădiri verzi – consum redus de energie și confort maxim pentru angajați.

Printre chiriașii atrași de Skanska în Green Court se află Adecco, Sanofi România, RINF Outsourcing Solutions, Carrefour, Schneider Electric și Orange România.La parter, birourile sunt deservite de un restaurant Best Chef.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Green Court, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
700 - 1.400 mp

Green Court cladirea C

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
440 - 19.397 mp

Equilibrium Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 3.460 mp
  • 12,75 - 13€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult