Romanian Angel Appeal

Fundatia Romanian Angel Appeal isi reuneste echipa

Sfarsitul lunii mai aduce schimbari importante pentru organizatia non profit Romanian Angel Appeal, ce isi va muta centrul de desfasurare a activitatilor intr-o vila noua, situata in zona Calea Calarasi. ESOP, agentia care a facilitat gasirea noului sediu a reusit ca in termen de 2 luni sa satisfaca toate criteriile enuntate de viitorii chiriasi, prezentand un spatiu de calitate, bine compartimentat si cu un raport avantajos calitate-pret.

Imobilul ales de Romanian Angel Appeal are un regim de inaltime de D+P+1+M si o suprafata de 480 mp, ce va fi amenajata in functie de nevoile fundatiei. Finisajele moderne si dotari precum: centrala proprie, internet prin fibra optica, unitati de aer conditionat in fiecare camera, contribuie la realizarea unei atmosfere placute de lucru, fapt sustinut si de pozitionarea vilei intr-o zona linistita. Solutia gasita de ESOP pentru Romanian Angel Appeal ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, care se afla la doar cinci minute departare.

Suprafetele net superioare si functionalitatea deosebita a spatiului au constituit motivele principale pentru care aceasta vila a fost considerata potrivita; noul sediu reprezinta pentru fundatie eficientizarea activitatii sale, care de acum inainte este centralizata intr-un singur loc, nemaiexistand doua puncte de lucru ca in trecut.”, afirma Adrian Stefu, offices consultat in cadrul ESOP.

Romanian Angel Appeal este o organizatie neguvernamentala, infiintata in Romania din anul 1991, ce deruleaza o serie de proiecte si actiuni menite sa sustina si sa imbunatateasca situatia sociala, medicala si psihologica a copiilor si tinerilor afectati de HIV/SIDA.

Ca o confirmare a implicarii si aportului deosebit avut in ameliorarea modului de viata al acestor grupuri defavorizate, Romanian Angel Appeal a primit in 2003 statutul de membra a Comisiei Nationale pentru supravegherea, controlul si prevenirea cazurilor de infectie HIV.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult

Domeniul medical a depășit domeniul IT&C ca pondere în rândul chiriașilor de spații de birouri în 2021, pe piața bucureșteană


Domeniul medical a crescut ca pondere de la 3% din totalul contractelor de închiriere birouri în 2019, la 10% în 2020, primul an de pandemie și a ajuns la 23% în acest moment, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. În plus, se înregistrează și o creștere a cererii totale venite din rândul companiilor medicale, acestea […]


Citeste mai mult

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult