Romanian Angel Appeal

Fundatia Romanian Angel Appeal isi reuneste echipa

Sfarsitul lunii mai aduce schimbari importante pentru organizatia non profit Romanian Angel Appeal, ce isi va muta centrul de desfasurare a activitatilor intr-o vila noua, situata in zona Calea Calarasi. ESOP, agentia care a facilitat gasirea noului sediu a reusit ca in termen de 2 luni sa satisfaca toate criteriile enuntate de viitorii chiriasi, prezentand un spatiu de calitate, bine compartimentat si cu un raport avantajos calitate-pret.

Imobilul ales de Romanian Angel Appeal are un regim de inaltime de D+P+1+M si o suprafata de 480 mp, ce va fi amenajata in functie de nevoile fundatiei. Finisajele moderne si dotari precum: centrala proprie, internet prin fibra optica, unitati de aer conditionat in fiecare camera, contribuie la realizarea unei atmosfere placute de lucru, fapt sustinut si de pozitionarea vilei intr-o zona linistita. Solutia gasita de ESOP pentru Romanian Angel Appeal ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, care se afla la doar cinci minute departare.

Suprafetele net superioare si functionalitatea deosebita a spatiului au constituit motivele principale pentru care aceasta vila a fost considerata potrivita; noul sediu reprezinta pentru fundatie eficientizarea activitatii sale, care de acum inainte este centralizata intr-un singur loc, nemaiexistand doua puncte de lucru ca in trecut.”, afirma Adrian Stefu, offices consultat in cadrul ESOP.

Romanian Angel Appeal este o organizatie neguvernamentala, infiintata in Romania din anul 1991, ce deruleaza o serie de proiecte si actiuni menite sa sustina si sa imbunatateasca situatia sociala, medicala si psihologica a copiilor si tinerilor afectati de HIV/SIDA.

Ca o confirmare a implicarii si aportului deosebit avut in ameliorarea modului de viata al acestor grupuri defavorizate, Romanian Angel Appeal a primit in 2003 statutul de membra a Comisiei Nationale pentru supravegherea, controlul si prevenirea cazurilor de infectie HIV.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult