Romanian Angel Appeal

Fundatia Romanian Angel Appeal isi reuneste echipa

Sfarsitul lunii mai aduce schimbari importante pentru organizatia non profit Romanian Angel Appeal, ce isi va muta centrul de desfasurare a activitatilor intr-o vila noua, situata in zona Calea Calarasi. ESOP, agentia care a facilitat gasirea noului sediu a reusit ca in termen de 2 luni sa satisfaca toate criteriile enuntate de viitorii chiriasi, prezentand un spatiu de calitate, bine compartimentat si cu un raport avantajos calitate-pret.

Imobilul ales de Romanian Angel Appeal are un regim de inaltime de D+P+1+M si o suprafata de 480 mp, ce va fi amenajata in functie de nevoile fundatiei. Finisajele moderne si dotari precum: centrala proprie, internet prin fibra optica, unitati de aer conditionat in fiecare camera, contribuie la realizarea unei atmosfere placute de lucru, fapt sustinut si de pozitionarea vilei intr-o zona linistita. Solutia gasita de ESOP pentru Romanian Angel Appeal ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, care se afla la doar cinci minute departare.

Suprafetele net superioare si functionalitatea deosebita a spatiului au constituit motivele principale pentru care aceasta vila a fost considerata potrivita; noul sediu reprezinta pentru fundatie eficientizarea activitatii sale, care de acum inainte este centralizata intr-un singur loc, nemaiexistand doua puncte de lucru ca in trecut.”, afirma Adrian Stefu, offices consultat in cadrul ESOP.

Romanian Angel Appeal este o organizatie neguvernamentala, infiintata in Romania din anul 1991, ce deruleaza o serie de proiecte si actiuni menite sa sustina si sa imbunatateasca situatia sociala, medicala si psihologica a copiilor si tinerilor afectati de HIV/SIDA.

Ca o confirmare a implicarii si aportului deosebit avut in ameliorarea modului de viata al acestor grupuri defavorizate, Romanian Angel Appeal a primit in 2003 statutul de membra a Comisiei Nationale pentru supravegherea, controlul si prevenirea cazurilor de infectie HIV.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>