Romanian Angel Appeal

Fundatia Romanian Angel Appeal isi reuneste echipa

Sfarsitul lunii mai aduce schimbari importante pentru organizatia non profit Romanian Angel Appeal, ce isi va muta centrul de desfasurare a activitatilor intr-o vila noua, situata in zona Calea Calarasi. ESOP, agentia care a facilitat gasirea noului sediu a reusit ca in termen de 2 luni sa satisfaca toate criteriile enuntate de viitorii chiriasi, prezentand un spatiu de calitate, bine compartimentat si cu un raport avantajos calitate-pret.

Imobilul ales de Romanian Angel Appeal are un regim de inaltime de D+P+1+M si o suprafata de 480 mp, ce va fi amenajata in functie de nevoile fundatiei. Finisajele moderne si dotari precum: centrala proprie, internet prin fibra optica, unitati de aer conditionat in fiecare camera, contribuie la realizarea unei atmosfere placute de lucru, fapt sustinut si de pozitionarea vilei intr-o zona linistita. Solutia gasita de ESOP pentru Romanian Angel Appeal ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, care se afla la doar cinci minute departare.

Suprafetele net superioare si functionalitatea deosebita a spatiului au constituit motivele principale pentru care aceasta vila a fost considerata potrivita; noul sediu reprezinta pentru fundatie eficientizarea activitatii sale, care de acum inainte este centralizata intr-un singur loc, nemaiexistand doua puncte de lucru ca in trecut.”, afirma Adrian Stefu, offices consultat in cadrul ESOP.

Romanian Angel Appeal este o organizatie neguvernamentala, infiintata in Romania din anul 1991, ce deruleaza o serie de proiecte si actiuni menite sa sustina si sa imbunatateasca situatia sociala, medicala si psihologica a copiilor si tinerilor afectati de HIV/SIDA.

Ca o confirmare a implicarii si aportului deosebit avut in ameliorarea modului de viata al acestor grupuri defavorizate, Romanian Angel Appeal a primit in 2003 statutul de membra a Comisiei Nationale pentru supravegherea, controlul si prevenirea cazurilor de infectie HIV.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult