MAZARS Hemmelrath, sediu nou

Firma de consultanta MAZARS Hemmelrath se muta în zona Grozavesti

MAZARS Hemmelrath are de la începutul lunii august un nou sediu, amplasat într-o eleganta cladire de birouri din zona Grozavesti, o zona cu potential crescut de dezvoltare în special pentru mediul de afaceri, anunta ESOP Consulting, mediatorul tranzactiei.

In luna aprilie 2007, MAZARS si Hemmelrath Romania si-au unit fortele intr-o singura echipa, creand astfel baza pentru una dintre societatile de audit si consultanta lidere pe piata româneasca. Cele doua firmele împartasesc aceleasi valori, principii si abordari, ceea ce asigura continuitatea la nivelul relatiei de afaceri cu clientii lor precum si al serviciilor oferite acestora. Clientii lor beneficiaza la nivel mondial de un standard de calitate unitar, asigurat de un parteneriat integrat, grupul MAZARS fiind prezent în 55 de tari si avand aproape 13.000 de angajati si de apartenenta la alianta internationala de firme independente Praxity ce acopera peste 65 de tari.

Mazars Hemmelrath si-a dorit relocarea datorita extinderii activitatii si cresterii echipei, iar compania ESOP le-a inteles perfect cerintele si le-a oferit sprijinul pentru realizarea relocarii într-un imobil nou de birouri, dispus pe D+P+2, cu o suprafata totala de 1.036 mp.

“Localizarea în imediata apropiere a metroului Grozavesti, finisajele si dotarile de calitate superioara, flexibilitatea spatiului, posibilitatea personalizarii cladirii, precum si numarul mare de locuri de parcare din curtea imobilului au fost criteriile care au determinat selectarea cladirii care va gazdui noul sediu al MAZARS Hemmelrath pentru urmatorii 3 ani”, concluzioneaza Aura Diaconescu, Senior Corporate Consultant al ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult