MAZARS Hemmelrath, sediu nou

Firma de consultanta MAZARS Hemmelrath se muta în zona Grozavesti

MAZARS Hemmelrath are de la începutul lunii august un nou sediu, amplasat într-o eleganta cladire de birouri din zona Grozavesti, o zona cu potential crescut de dezvoltare în special pentru mediul de afaceri, anunta ESOP Consulting, mediatorul tranzactiei.

In luna aprilie 2007, MAZARS si Hemmelrath Romania si-au unit fortele intr-o singura echipa, creand astfel baza pentru una dintre societatile de audit si consultanta lidere pe piata româneasca. Cele doua firmele împartasesc aceleasi valori, principii si abordari, ceea ce asigura continuitatea la nivelul relatiei de afaceri cu clientii lor precum si al serviciilor oferite acestora. Clientii lor beneficiaza la nivel mondial de un standard de calitate unitar, asigurat de un parteneriat integrat, grupul MAZARS fiind prezent în 55 de tari si avand aproape 13.000 de angajati si de apartenenta la alianta internationala de firme independente Praxity ce acopera peste 65 de tari.

Mazars Hemmelrath si-a dorit relocarea datorita extinderii activitatii si cresterii echipei, iar compania ESOP le-a inteles perfect cerintele si le-a oferit sprijinul pentru realizarea relocarii într-un imobil nou de birouri, dispus pe D+P+2, cu o suprafata totala de 1.036 mp.

“Localizarea în imediata apropiere a metroului Grozavesti, finisajele si dotarile de calitate superioara, flexibilitatea spatiului, posibilitatea personalizarii cladirii, precum si numarul mare de locuri de parcare din curtea imobilului au fost criteriile care au determinat selectarea cladirii care va gazdui noul sediu al MAZARS Hemmelrath pentru urmatorii 3 ani”, concluzioneaza Aura Diaconescu, Senior Corporate Consultant al ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult