Expo Business Park va fi proiectul ancoră al zonei Expoziției

Acest proiect va schimba fața zonei Expoziției, viitorul pol de referință al Bucureștiului, potrivit unei analize realizate de ESOP. Printre viitorii chiriași se numără ING, World Class, Stradale și 1 Minute.
Întregul proiect Expo Business Park va avea în total trei clădiri de birouri, cu o suprafață cumulată de 38.000 mp și 570 locuri de parcare.

Prima clădire Expo Business Park o suprafață totală de 8.300 și câte 1.550 mp pe fiecare etaj, la parter fiind deja prevăzut cu un restaurant Stradale. Nivelul de înălțime va fi 2S+P+5E.

A doua clădire de birouri va avea 12.300 mp, cu câte 1.750 mp pe etaj și cu un club de fitness World Class integrat. Acest spațiu de servicii de sport și sănătate, de 1.550 mp, în care va funcționa clubul World Class a fost pre-închiriat prin intermediul companiei noastre, ESOP Consulting. Nivelul de înălțime al celei de-a doua clădiri Expo Business Park va fi 2S+P+7E.

Spații de birouri disponibile mai sunt în clădirile 1 și 2.

A treia clădire Expo Business Park va avea în total 17.750 mp, cu câte 2.550 mp pe fiecare etaj, dar va fi ocupată integral de ING și va avea un magazin 1 Minute la parter. Nivelul de înălțime va fi 2S+P+8E.

Un mare avantaj al birourilor Expo Business Park este spațiul mare tip open space, care permite ca la parter zonele de recepție să fie generoase, creând o primă impresie excelentă pentru vizitatori, iar etajele superioare să aibă lumină naturală din belșug și o mare flexibilitate pentru partiționare.

În afară de spații de birouri, proiectul integrează spații de servicii și zone verzi de relaxare. Între cele trei clădiri de birouri va fi amenajat un amfiteatru în aer liber, cu spații de relaxare și networking.

Clădirile sunt proiectate să fie BREEAM Excellent și vor oferi chiriașilor un mediu de lucru sănătos, cu consum redus de apă și energie. Materialele selectate pentru construcție au un impact redus asupra mediului.

Soluția arhitecturală iese în evidență și este realizată de Chapman Taylor, o casă internațională de arhitectură de renume, cu 16 birouri regionale și lucrări realizate în peste 80 de țări.

Expo Business Park se află în zona Expoziției, fiind proiectul cel mai apropiat de metrou anunțat până acum în această zonă, la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou 1 Mai. De asemenea, în fața amplasamentului se află o stație de tramvai 42 si o stație de autobuz 106, iar la 5 minute de mers pe jos se află zona Casa Presei Libere, un nod important de transport urban al Capitalei.

La o distanță de 10 minute de mers cu mașina se află zona Victoriei și la o distanță de 15 minute de mers cu mașina Aeroportul Internațional Otopeni.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Expo Business Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
928 mp

Expo Business Park

Presei Libere, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 27.000 mp

Expozitiei 1 Bucuresti

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,25 - 15,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.068 - 18.024 mp

City Rose Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
980 mp

Expo Business Park cladirea 2

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult