Expo Business Park va fi proiectul ancoră al zonei Expoziției

Acest proiect va schimba fața zonei Expoziției, viitorul pol de referință al Bucureștiului, potrivit unei analize realizate de ESOP. Printre viitorii chiriași se numără ING, World Class, Stradale și 1 Minute.
Întregul proiect Expo Business Park va avea în total trei clădiri de birouri, cu o suprafață cumulată de 38.000 mp și 570 locuri de parcare.

Prima clădire Expo Business Park o suprafață totală de 8.300 și câte 1.550 mp pe fiecare etaj, la parter fiind deja prevăzut cu un restaurant Stradale. Nivelul de înălțime va fi 2S+P+5E.

A doua clădire de birouri va avea 12.300 mp, cu câte 1.750 mp pe etaj și cu un club de fitness World Class integrat. Acest spațiu de servicii de sport și sănătate, de 1.550 mp, în care va funcționa clubul World Class a fost pre-închiriat prin intermediul companiei noastre, ESOP Consulting. Nivelul de înălțime al celei de-a doua clădiri Expo Business Park va fi 2S+P+7E.

Spații de birouri disponibile mai sunt în clădirile 1 și 2.

A treia clădire Expo Business Park va avea în total 17.750 mp, cu câte 2.550 mp pe fiecare etaj, dar va fi ocupată integral de ING și va avea un magazin 1 Minute la parter. Nivelul de înălțime va fi 2S+P+8E.

Un mare avantaj al birourilor Expo Business Park este spațiul mare tip open space, care permite ca la parter zonele de recepție să fie generoase, creând o primă impresie excelentă pentru vizitatori, iar etajele superioare să aibă lumină naturală din belșug și o mare flexibilitate pentru partiționare.

În afară de spații de birouri, proiectul integrează spații de servicii și zone verzi de relaxare. Între cele trei clădiri de birouri va fi amenajat un amfiteatru în aer liber, cu spații de relaxare și networking.

Clădirile sunt proiectate să fie BREEAM Excellent și vor oferi chiriașilor un mediu de lucru sănătos, cu consum redus de apă și energie. Materialele selectate pentru construcție au un impact redus asupra mediului.

Soluția arhitecturală iese în evidență și este realizată de Chapman Taylor, o casă internațională de arhitectură de renume, cu 16 birouri regionale și lucrări realizate în peste 80 de țări.

Expo Business Park se află în zona Expoziției, fiind proiectul cel mai apropiat de metrou anunțat până acum în această zonă, la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou 1 Mai. De asemenea, în fața amplasamentului se află o stație de tramvai 42 si o stație de autobuz 106, iar la 5 minute de mers pe jos se află zona Casa Presei Libere, un nod important de transport urban al Capitalei.

La o distanță de 10 minute de mers cu mașina se află zona Victoriei și la o distanță de 15 minute de mers cu mașina Aeroportul Internațional Otopeni.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Expo Business Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 105.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult