Euler Hermes, relocare

Euler Hermes alege o vila in zona Victoriei

Euler Hermes, companie care activeaza in domeniul asigurarilor de credite comerciale, au ales o vila deosebita in zona Victoriei pentru relocarea companiei, anunta Esop Realtor, compania care a mediat tranzactia.

Grupul Euler Hermes este cea mai importanta societate de asigurari de credite din lume, fiind prezenta in 40 de tari, cu un numar de 5 400 de angajati si o cota de piata de 34% la nivel mondial. Vila aleasa, situata in imediata apropiere a pietei Victoria, este o vila noua, cu finisaje de cea mai buna calitate, cu un spatiu de 365 mp foarte bine impartit pe cele 4 niveluri: D+P+1+M. Chiriasii au apreciat functionalitatea spatiului si locatia excelenta ce satisface nivelul de imagine al companiei.

Cladirea dispune de aer conditionat, conexiune internet prin fibra optica, retea date-voce, sistem de alarma, supraveghere video si locuri de parcare. O solutie de birouri completa, care prin raportul bun calitate- pret a contribuit la realizarea unei tranzactii de succes.

“In contextul unei piete sarace in vile noi, in zonele de maxim interes ale capitalei, calitatea finisajelor si utilitatea spatiului, precum si disponibilitatea unor locuri de parcare, pot transforma o vila intr-un concurent veritabil al cladirilor de birouri de clasa A”, declara Aura Diaconescu Senior Broker in cadrul Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult