Euler Hermes, relocare

Euler Hermes alege o vila in zona Victoriei

Euler Hermes, companie care activeaza in domeniul asigurarilor de credite comerciale, au ales o vila deosebita in zona Victoriei pentru relocarea companiei, anunta Esop Realtor, compania care a mediat tranzactia.

Grupul Euler Hermes este cea mai importanta societate de asigurari de credite din lume, fiind prezenta in 40 de tari, cu un numar de 5 400 de angajati si o cota de piata de 34% la nivel mondial. Vila aleasa, situata in imediata apropiere a pietei Victoria, este o vila noua, cu finisaje de cea mai buna calitate, cu un spatiu de 365 mp foarte bine impartit pe cele 4 niveluri: D+P+1+M. Chiriasii au apreciat functionalitatea spatiului si locatia excelenta ce satisface nivelul de imagine al companiei.

Cladirea dispune de aer conditionat, conexiune internet prin fibra optica, retea date-voce, sistem de alarma, supraveghere video si locuri de parcare. O solutie de birouri completa, care prin raportul bun calitate- pret a contribuit la realizarea unei tranzactii de succes.

“In contextul unei piete sarace in vile noi, in zonele de maxim interes ale capitalei, calitatea finisajelor si utilitatea spatiului, precum si disponibilitatea unor locuri de parcare, pot transforma o vila intr-un concurent veritabil al cladirilor de birouri de clasa A”, declara Aura Diaconescu Senior Broker in cadrul Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>