Este gata Iulius Town, proiectul cel mai spectaculos din Timișoara

Iulius Town este un proiect integrat, care are clădiri de birouri de ultimă generație, parcuri cu vegetație bogată, o zonă de skateboard, un carusel pentru copii, un mall și blocuri noi de locuințe moderne. Totul într-un concept flag (steag, reprezentantiv n.a.), care să ofere experiențe noi de viață, atât la birou, cât și acasă.
O noutate este faptul că dezvoltatorul se gândește să aducă acest nou concept și în București, să facă un alt Iulius Town în zona Expoziției, pe terenuri ale Romexpo.

Ce este de fapt Iulius Town
Este un proiect central, de regenerare urbană, realizat de o companie privată, care a urmărit realizarea unui întreg cartier nou, cu toate funcțiunile posibile: birouri, la standarde de clasă A (cu o suprafață totală de circa 100.000 mp), magazine și zonă de food (cu o suprafață totală de 120.000 mp, cea mai mare din regiune), un lac, un parc imens -Iulius Gardens – unde s-au plantat 10.000 arbuști și 1.400 de arbori mari, cu spații pentru petrecerea timpului liber și socializare, locuințe și loc de joacă pentru copii.

Compania Iulius este unicul dezvoltator în real estate din România care investește semnificativ în realizarea de parcuri, ca parte a proiectelor sale mixte. Sunt spații vibrante, care aduc natura mai aproape și comunitățile împreună, spun reprezentanții companiei.

Până acum, s-au construit și s-au dat în folosință trei clădiri de birouri de clasă A (UBC 1, UBC 2 și UBC 3), iar a patra este în lucru, UBC 0 și va fi, conform proiectului, cea mai înaltă construcție din România.

În cadrul Iulius Town a fost amenajat și un centru multifuncțional pentru conferințe și evenimente, cu o capacitate de 1.000 persoane.

În cadrul complexului va funcționa și un centru de sănătate World Class, cu o piscină semiolimpică.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!

Postari similare

Proiect Spatio

Spatio – un nou proiect mixt in nordul Bucurestiului


Complexul City Rose Park, ramas de cativa ani in stadiu de proiect, a fost repus pe masa de lucru cu un nou concept si un nou nume, Spatio. Autorizat initial in 2018 pentru trei cladiri de birouri cu o suprafata totala de 50.000 de metri patrati, proiectul a fost regandit si este in curs de […]


Citeste mai mult

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult