Este gata Iulius Town, proiectul cel mai spectaculos din Timișoara

Iulius Town este un proiect integrat, care are clădiri de birouri de ultimă generație, parcuri cu vegetație bogată, o zonă de skateboard, un carusel pentru copii, un mall și blocuri noi de locuințe moderne. Totul într-un concept flag (steag, reprezentantiv n.a.), care să ofere experiențe noi de viață, atât la birou, cât și acasă.
O noutate este faptul că dezvoltatorul se gândește să aducă acest nou concept și în București, să facă un alt Iulius Town în zona Expoziției, pe terenuri ale Romexpo.

Ce este de fapt Iulius Town
Este un proiect central, de regenerare urbană, realizat de o companie privată, care a urmărit realizarea unui întreg cartier nou, cu toate funcțiunile posibile: birouri, la standarde de clasă A (cu o suprafață totală de circa 100.000 mp), magazine și zonă de food (cu o suprafață totală de 120.000 mp, cea mai mare din regiune), un lac, un parc imens -Iulius Gardens – unde s-au plantat 10.000 arbuști și 1.400 de arbori mari, cu spații pentru petrecerea timpului liber și socializare, locuințe și loc de joacă pentru copii.

Compania Iulius este unicul dezvoltator în real estate din România care investește semnificativ în realizarea de parcuri, ca parte a proiectelor sale mixte. Sunt spații vibrante, care aduc natura mai aproape și comunitățile împreună, spun reprezentanții companiei.

Până acum, s-au construit și s-au dat în folosință trei clădiri de birouri de clasă A (UBC 1, UBC 2 și UBC 3), iar a patra este în lucru, UBC 0 și va fi, conform proiectului, cea mai înaltă construcție din România.

În cadrul Iulius Town a fost amenajat și un centru multifuncțional pentru conferințe și evenimente, cu o capacitate de 1.000 persoane.

În cadrul complexului va funcționa și un centru de sănătate World Class, cu o piscină semiolimpică.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult