Este gata Iulius Town, proiectul cel mai spectaculos din Timișoara

Iulius Town este un proiect integrat, care are clădiri de birouri de ultimă generație, parcuri cu vegetație bogată, o zonă de skateboard, un carusel pentru copii, un mall și blocuri noi de locuințe moderne. Totul într-un concept flag (steag, reprezentantiv n.a.), care să ofere experiențe noi de viață, atât la birou, cât și acasă.
O noutate este faptul că dezvoltatorul se gândește să aducă acest nou concept și în București, să facă un alt Iulius Town în zona Expoziției, pe terenuri ale Romexpo.

Ce este de fapt Iulius Town
Este un proiect central, de regenerare urbană, realizat de o companie privată, care a urmărit realizarea unui întreg cartier nou, cu toate funcțiunile posibile: birouri, la standarde de clasă A (cu o suprafață totală de circa 100.000 mp), magazine și zonă de food (cu o suprafață totală de 120.000 mp, cea mai mare din regiune), un lac, un parc imens -Iulius Gardens – unde s-au plantat 10.000 arbuști și 1.400 de arbori mari, cu spații pentru petrecerea timpului liber și socializare, locuințe și loc de joacă pentru copii.

Compania Iulius este unicul dezvoltator în real estate din România care investește semnificativ în realizarea de parcuri, ca parte a proiectelor sale mixte. Sunt spații vibrante, care aduc natura mai aproape și comunitățile împreună, spun reprezentanții companiei.

Până acum, s-au construit și s-au dat în folosință trei clădiri de birouri de clasă A (UBC 1, UBC 2 și UBC 3), iar a patra este în lucru, UBC 0 și va fi, conform proiectului, cea mai înaltă construcție din România.

În cadrul Iulius Town a fost amenajat și un centru multifuncțional pentru conferințe și evenimente, cu o capacitate de 1.000 persoane.

În cadrul complexului va funcționa și un centru de sănătate World Class, cu o piscină semiolimpică.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 13.650 mp

Openville UBC 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.400 - 7.000 mp

Openville - UBC 3

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!

Postari similare

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult