Vila in zona Mariott, Bucuresti

Esop va ofera spre inchiriere o vila in zona Mariott

Spatiile de birouri in vile sunt o alternativa preferata de multe companii de talie medie drept sediu. In acelasi timp, vilele cu finisaje de calitate ce pot avea atat destinatia de sediu de firma cat si de rezidenta sunt spatii extrem de cautate.

Pentru ambele destinatii, ESOP recomanda o vila deosebita in zona 13 Septembrie, dispusa pe S+P+2+M, avand o suprafata totala de 524 mp. Parterul este o zona mai aparte, cu spatii generoase si functionale : exista un hol de primire, o camera open-space (62 mp), bucatarie utilata si mobilata complet si un grup sanitar.

La etajul unu exista doua camere luminoase si spatioase, doua bai, dresing si terasa, iar la etajul doi sunt trei camere spatioase si o baie. La mansarda gasim un open space cu o suprafata de 106 metri partrati. In zona de demisol sunt patru camere spatioase si camera pentru centrala termica.

Finisaje si dotari moderne de cea mai buna calitate: gresie, faianta, jacuzzi, parchet natural, tamplarie din lemn de cires, aer conditionat si videointerfon pe fiecare nivel, sistem de alarma, centrala proprie a cladirii. Exista posibilitatea de a avea spatii de parcare curte, cat si spatii aditionale in exterior.

Buna conexiune la mijloacele de transport public. “Vila este ideala atat pentru birouri, cat si pentru rezidenta, fiind amplasata intr-o zona care in ultima vreme inregistreaza o crestere in ceea ce priveste dezvoltarea de birouri. Credem ca in viitorul apropriat, se va crea un mediu de afaceri propice pentru companiile mici si mijlocii” declara Adrian Stefu consultant al departamentului birouri in cadrul Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult