Vila in zona Mariott, Bucuresti

Esop va ofera spre inchiriere o vila in zona Mariott

Spatiile de birouri in vile sunt o alternativa preferata de multe companii de talie medie drept sediu. In acelasi timp, vilele cu finisaje de calitate ce pot avea atat destinatia de sediu de firma cat si de rezidenta sunt spatii extrem de cautate.

Pentru ambele destinatii, ESOP recomanda o vila deosebita in zona 13 Septembrie, dispusa pe S+P+2+M, avand o suprafata totala de 524 mp. Parterul este o zona mai aparte, cu spatii generoase si functionale : exista un hol de primire, o camera open-space (62 mp), bucatarie utilata si mobilata complet si un grup sanitar.

La etajul unu exista doua camere luminoase si spatioase, doua bai, dresing si terasa, iar la etajul doi sunt trei camere spatioase si o baie. La mansarda gasim un open space cu o suprafata de 106 metri partrati. In zona de demisol sunt patru camere spatioase si camera pentru centrala termica.

Finisaje si dotari moderne de cea mai buna calitate: gresie, faianta, jacuzzi, parchet natural, tamplarie din lemn de cires, aer conditionat si videointerfon pe fiecare nivel, sistem de alarma, centrala proprie a cladirii. Exista posibilitatea de a avea spatii de parcare curte, cat si spatii aditionale in exterior.

Buna conexiune la mijloacele de transport public. “Vila este ideala atat pentru birouri, cat si pentru rezidenta, fiind amplasata intr-o zona care in ultima vreme inregistreaza o crestere in ceea ce priveste dezvoltarea de birouri. Credem ca in viitorul apropriat, se va crea un mediu de afaceri propice pentru companiile mici si mijlocii” declara Adrian Stefu consultant al departamentului birouri in cadrul Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>