Vila in zona Mariott, Bucuresti

Esop va ofera spre inchiriere o vila in zona Mariott

Spatiile de birouri in vile sunt o alternativa preferata de multe companii de talie medie drept sediu. In acelasi timp, vilele cu finisaje de calitate ce pot avea atat destinatia de sediu de firma cat si de rezidenta sunt spatii extrem de cautate.

Pentru ambele destinatii, ESOP recomanda o vila deosebita in zona 13 Septembrie, dispusa pe S+P+2+M, avand o suprafata totala de 524 mp. Parterul este o zona mai aparte, cu spatii generoase si functionale : exista un hol de primire, o camera open-space (62 mp), bucatarie utilata si mobilata complet si un grup sanitar.

La etajul unu exista doua camere luminoase si spatioase, doua bai, dresing si terasa, iar la etajul doi sunt trei camere spatioase si o baie. La mansarda gasim un open space cu o suprafata de 106 metri partrati. In zona de demisol sunt patru camere spatioase si camera pentru centrala termica.

Finisaje si dotari moderne de cea mai buna calitate: gresie, faianta, jacuzzi, parchet natural, tamplarie din lemn de cires, aer conditionat si videointerfon pe fiecare nivel, sistem de alarma, centrala proprie a cladirii. Exista posibilitatea de a avea spatii de parcare curte, cat si spatii aditionale in exterior.

Buna conexiune la mijloacele de transport public. “Vila este ideala atat pentru birouri, cat si pentru rezidenta, fiind amplasata intr-o zona care in ultima vreme inregistreaza o crestere in ceea ce priveste dezvoltarea de birouri. Credem ca in viitorul apropriat, se va crea un mediu de afaceri propice pentru companiile mici si mijlocii” declara Adrian Stefu consultant al departamentului birouri in cadrul Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult