Relansarea ESOP.ro

ESOP.RO un pas important catre e-business-ul imobiliar

Agentia ESOP Consulting anunta relansarea site-ului propriu: ESOP.ro – o solutie e-business cu numeroase facilitati pentru cei aflati in cautare unui spatiu pe piata inchirierilor. “Prin ESOP.ro, am dorit in primul rand crearea unu website functional. Grafica este simpla si placuta, fiind evitate in mod deliberat elementele tip flash, mari consumatoare de resurse. Totul este gandit din perspectiva utilizatorului, a eficientei fiecarui click”, afirma Mirela Manea, Director de Marketing in cadrul ESOP.

ESOP.ro este un mediu de dialog flexibil si coerent, si nu doar site-ul de prezentare al unei agentii imobiliare. Iata doua instrumente esentiale in acest sens: Motorul de cautare dupa principalele criterii de functionare ale pietei inchirierilor imobiliare: suprafata si pret. Mapa de oferte -ce permite selectarea ofertelor de maxim interes pentru vizitator, printarea lor, trimiterea pe email la agentia ESOP in vederea vizionarii.

Echipa ESOP s-a gandit si la un shortcut catre cele mai atractive oferte: Top 5 recomanda cele mai avantajoase oferte din punct de vedere al raportului calitate / pret. Oferte speciale recomanda spatii superioare din punct de vedere al calitatii constructiei, finisajelor, pozitionarii. Sectiunea de Stiri ofera celor interesati Studii de piata, Analize, Relocari ESOP si multe alte informatii relevante despre piata inchirierilor imobiliare aduse la zi.

Site-ul se bucura de o realizare tehnica de exceptie, asigurata de echipa Media Concept, in cadrul unor lucrari derulate pe parcursul a 2 luni.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult