Relansarea ESOP.ro

ESOP.RO un pas important catre e-business-ul imobiliar

Agentia ESOP Consulting anunta relansarea site-ului propriu: ESOP.ro – o solutie e-business cu numeroase facilitati pentru cei aflati in cautare unui spatiu pe piata inchirierilor. “Prin ESOP.ro, am dorit in primul rand crearea unu website functional. Grafica este simpla si placuta, fiind evitate in mod deliberat elementele tip flash, mari consumatoare de resurse. Totul este gandit din perspectiva utilizatorului, a eficientei fiecarui click”, afirma Mirela Manea, Director de Marketing in cadrul ESOP.

ESOP.ro este un mediu de dialog flexibil si coerent, si nu doar site-ul de prezentare al unei agentii imobiliare. Iata doua instrumente esentiale in acest sens: Motorul de cautare dupa principalele criterii de functionare ale pietei inchirierilor imobiliare: suprafata si pret. Mapa de oferte -ce permite selectarea ofertelor de maxim interes pentru vizitator, printarea lor, trimiterea pe email la agentia ESOP in vederea vizionarii.

Echipa ESOP s-a gandit si la un shortcut catre cele mai atractive oferte: Top 5 recomanda cele mai avantajoase oferte din punct de vedere al raportului calitate / pret. Oferte speciale recomanda spatii superioare din punct de vedere al calitatii constructiei, finisajelor, pozitionarii. Sectiunea de Stiri ofera celor interesati Studii de piata, Analize, Relocari ESOP si multe alte informatii relevante despre piata inchirierilor imobiliare aduse la zi.

Site-ul se bucura de o realizare tehnica de exceptie, asigurata de echipa Media Concept, in cadrul unor lucrari derulate pe parcursul a 2 luni.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult