Relocare ENEL Spa

ESOP relocheaza ENEL Spa in BARBA BC, in Piata Victoriei

Incepand cu anul 2005, sediul companiei ENEL este in Barba Business Center, intr-o relocare mediata de ESOP, brokerul desemnat pentru aceasta tranzactie. ENEL Group este principalul furnizor de electricitale la nivel global. Spatiul de birouri ales de ENEL este situat la etajul 6 al Barba Business Center, si are o suprafata de 300 mp.

Ceea ce a fost intr-adevar unic la acest spatiu este inalta modularitate a spatiului, care permite crearea de numeroase partitii, datorita ferestrelor largi prezente de jur imprejur. ENEL a solicitat 6-8 birouri individuale pentru managerii din cadrul companiei, un spatiu deschis si doua camere de intalniri, toate asigurate cu success de catre BARBA BC. Alte avantaje apreciate la acesta cladire au fost arhitectura sa impozanta, calitatea superioara a finisajelor si spatiile sale functionale. Un real sprijin in gasirea rapida a unei solutii adecvate a fost faptul ca managerii ENEL au inteles si comunicat foarte precis nevoile companiei referitoare la nevoile firmei.

Livrata pe piata la finalul anului 2004, BARBA BC se bucura de o locatie privilegiata in Bucuresti , in cea mai dinamica zona de afaceri – Piata Victoriei. Cladirea are o dispunere pe 2 D+P+9 etaje, cu spatii deschise functionale, de suprafete variate, intre 200-300 mp/etaj.

Sase etaje din cladire sunt deja inchiriate de catre ROBANK, disponibile in acest moment fiind numai etajul 8 si 9 (275 mp/fiecare etaj), si parterul (200 mp), adecvat pentru o zona comerciala tip cafeteria, companie de asigurari sau orice alt tip de activitate ce presupune interactiunea cu publicul.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult