ESOP Consulting, membru CORFAC International

ESOP Consulting s-a afiliat la CORFAC International, prestigioasa alianta internationala de firme imobiliare independente

esop-consulting-logoPe 5 februarie 2013, in Statele Unite, bordul CORFAC International (Corporate Facility Advisors), condus de Bill Hawkins, presedinte a anuntat oficial afilierea ESOP Consulting la reteaua CORFAC International.

CORFAC International este o alianta de companii imobiliare antreprenoriale, care performeaza in piete locale si nationale. CORFAC are o prezenta in peste 61 state din America de Nord si in alte 65 de tari pe plan international, prin companiile afiliate si parteneriatul strategic cu FIABCI (Federatia Internationala Imobiliara). Membrii CORFAC International – uniti sub emblema aliantei, „Locally Owned. Globally Connected”, respecta acelasi cod de etica si aplica un set comun de bune practici, experimentate pe cea mai mare piata imobiliara din lume, cea din America de Nord (SUA si Canada). In cifre – CORFAC International reprezinta peste 8.500 de tranzactii anual, cuprinzand 55 mil mp, evaluate la peste 5,2 miliarde $.

Calitatea de membru CORFAC International se obtine prin invitatie, aprobata de cei 43 membri din bordul aliantei cu o majoritate de minim 70% si se ofera doar unei singure firme pe o piata locala, tinandu-se cont de rezultatele obtinute pe plan local si de calitatea serviciilor oferite clientilor. Pentru Romania a fost aleasa compania ESOP Consulting. Dialogul in vederea afilierii a durat aproximativ 6 luni, ulterior invitatiei existand o serie de proceduri, printre care si furnizarea de referinte din partea companiilor partenere ESOP si de asemenea intalnirea la Bruxelles cu membrii CORFAC din SUA, Germania si Italia.

ap-esop-consulting-bucuresti„In primii 11 de ani de activitate, obiectivul principal al ESOP Consulting a fost de a deveni o companie puternica si de incredere, unul dintre liderii pietei din Bucuresti, care ofera servicii imobiliare comerciale de calitate la nivel local si credem ca l-am atins. Urmatorul obiectiv pentru noi este ca firma ESOP Consulting sa se conecteze la pietele globale, iar CORFAC International este cea mai potrivita retea internationala care sa ne reprezinte si pe care sa o reprezentam in acest moment fiind in plin proces de expansiune in Europa “, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting | CORFAC International.

CORFAC activeaza in domeniul imobiliar pe segmentele spatiilor de birouri, industriale si comerciale, in domeniul investitiilor, achizitiilor imobiliare rezidentiale (inclusiv al produselor multi-familiale), managementul proprietatii si servicii corporate.

Scopul CORFAC International este de a facilita schimbul de informatii si date intre membrii sai, care isi pastreaza independenta la nivel local, dar care prin alianta au posibilitatea de a strange relatiile cu alte companii similare, la nivel international, pentru a livra servicii imobiliare premium tuturor tipurilor de clienti, atat la nivel local, cat si national si international.

Impreuna cu ESOP Consulting, in reteaua CORFAC International au fost invitate sa se afilieze si companiile Shindico din Canada, fondatain 1975, si Group Hugo Ceusters-SCMS din Belgia, fondatain 1946. Anuntul a fost facut oficial printr-un comunicat de presa distribuit de CORFAC International, pe care il puteti gasi aici: CORFAC HQ News.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>