ESOP Consulting, membru CORFAC International

ESOP Consulting s-a afiliat la CORFAC International, prestigioasa alianta internationala de firme imobiliare independente

esop-consulting-logo Pe 5 februarie 2013, in Statele Unite, bordul CORFAC International (Corporate Facility Advisors), condus de Bill Hawkins, presedinte a anuntat oficial afilierea ESOP Consulting la reteaua CORFAC International.

CORFAC International este o alianta de companii imobiliare antreprenoriale, care performeaza in piete locale si nationale. CORFAC are o prezenta in peste 61 state din America de Nord si in alte 65 de tari pe plan international, prin companiile afiliate si parteneriatul strategic cu FIABCI (Federatia Internationala Imobiliara). Membrii CORFAC International – uniti sub emblema aliantei, „Locally Owned. Globally Connected”, respecta acelasi cod de etica si aplica un set comun de bune practici, experimentate pe cea mai mare piata imobiliara din lume, cea din America de Nord (SUA si Canada). In cifre – CORFAC International reprezinta peste 8.500 de tranzactii anual, cuprinzand 55 mil mp, evaluate la peste 5,2 miliarde $.

Calitatea de membru CORFAC International se obtine prin invitatie, aprobata de cei 43 membri din bordul aliantei cu o majoritate de minim 70% si se ofera doar unei singure firme pe o piata locala, tinandu-se cont de rezultatele obtinute pe plan local si de calitatea serviciilor oferite clientilor. Pentru Romania a fost aleasa compania ESOP Consulting. Dialogul in vederea afilierii a durat aproximativ 6 luni, ulterior invitatiei existand o serie de proceduri, printre care si furnizarea de referinte din partea companiilor partenere ESOP si de asemenea intalnirea la Bruxelles cu membrii CORFAC din SUA, Germania si Italia.

ap-esop-consulting-bucuresti „In primii 11 de ani de activitate, obiectivul principal al ESOP Consulting a fost de a deveni o companie puternica si de incredere, unul dintre liderii pietei din Bucuresti, care ofera servicii imobiliare comerciale de calitate la nivel local si credem ca l-am atins. Urmatorul obiectiv pentru noi este ca firma ESOP Consulting sa se conecteze la pietele globale, iar CORFAC International este cea mai potrivita retea internationala care sa ne reprezinte si pe care sa o reprezentam in acest moment fiind in plin proces de expansiune in Europa “, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting | CORFAC International.

CORFAC activeaza in domeniul imobiliar pe segmentele spatiilor de birouri, industriale si comerciale, in domeniul investitiilor, achizitiilor imobiliare rezidentiale (inclusiv al produselor multi-familiale), managementul proprietatii si servicii corporate.

Scopul CORFAC International este de a facilita schimbul de informatii si date intre membrii sai, care isi pastreaza independenta la nivel local, dar care prin alianta au posibilitatea de a strange relatiile cu alte companii similare, la nivel international, pentru a livra servicii imobiliare premium tuturor tipurilor de clienti, atat la nivel local, cat si national si international.

Impreuna cu ESOP Consulting, in reteaua CORFAC International au fost invitate sa se afilieze si companiile Shindico din Canada, fondatain 1975, si Group Hugo Ceusters-SCMS din Belgia, fondatain 1946. Anuntul a fost facut oficial printr-un comunicat de presa distribuit de CORFAC International, pe care il puteti gasi aici: CORFAC HQ News.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult