Relocarea UNIDEC

ESOP anunta relocarea UNIDEC Computer Systems

Agentia imobiliara ESOP anunta relocarea firmei UNIDEC Computer Systems, una dintre cele mai mari si de succes companii romanesti de software, apreciata atat in Romania cat si peste hotare. Compania este prezenta pe piata din Romania din 1991, fiind una dintre primele companii private de software.

An de an, Unidec s-a dezvoltat, investind in oameni, in perfectionarea serviciilor si calitate, castigand aprecierea unor parteneri prestigiosi cum ar fi NEC America Inc, Active Voice LLC, INFRONTIA LLC si Microsoft, afirma domnul Dan Corneliu Ionescu, presedintele companiei. Unidec dezvolta software si solutii IT pentru mari companii din domeniul telecomunicatiilor, banci, asigurari, medicina si constructii, raspunzand in mod creativ nevoilor informatice ale clientilor sai.

Unidec a inchiriat o suprafata de 1400 mp, ocupand 80% din cladirea Ayash Center. Spatiile tip open (336 mp/nivel), se afla Intr-o cladire noua, D+P+4 etaje, unde exista un bun raport calitate/pret.

“Facilitatile pe care Ayash Center le ofera, accesul usor la mijloacele de transport in comun, locurile de parcare, vecinatea campusului universitar al Facultatii de Automatica din cadrul Politehnicii Bucuresti, precum si prezenta unui hypermarket In zona, Carrefour Orhideea, sunt doar cateva dintre motivele pentru care a fost ales acest centru de afaceri”, sustine Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP.

Ayash Center este un complex de birouri in zona podului Grozavesti format din 3 cladiri care ofera o suprafata totala de 6000 mp. Dintre chiriasii actuali alaturi de firmele relocate de ESOP in ultimele 4 luni: Unidec Computer Systems, IPSOS New Media Research, Interakt Online, amintim Fin Media, Despec Romania, ADS Tehnologies, IP Devel. Complexul este ocupat in acest moment in proportie de 100%. Relocarea Unidec Computer Systems se numara printre cele mai mari tranzactii de pe piata de birouri pentru IMM-uri din 2003, si ne bucuram ca ESOP si-a adus contributia la finalizarea ei, afirma Alexandru Petrescu.

Piata romaneasca de software cunoaste o dezvoltare spectaculoasa, iar acest fapt nu poate decat sa ne bucure. Firmele romanesti au Incheiat parteneriate cu companii importante la nivel international, impactul pozitiv asupra imaginii tarii noastre dincolo de granite fiind evident, investitorii straini acordand, in ultima vreme, un credit tot mai mare mediului de afaceri din Romania.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult