Relocarea NetPoint

Esop anunta relocarea NetPoint Romania

Agentia imobiliara Esop anunta relocare companiei NetPoint intr-o vila superba din zona Cotroceni. NetPoint este o companie de telecomunicatii care ofera o solutie profesionala de reducere a costurilor asociate convorbirilor internationale.

Cunoscand importanta comunicatiilor in afaceri, NetPoint pune la dispozitia clientilor servicii care sporesc viteza, accesibilitatea, siguranta si fiabilitatea comunicatiilor de care au nevoie, la un pret competitiv. Noul sediu are o suprafata de 200 mp, format din parter si mansarda. Vila a fost renovata recent si are 6 camere, iar la mansarda spatiul tip open poate fi folosit cu eficienta de NetPoint. Curte de apoximativ 300 mp este amenajata de curand si ofera atat spatii de parcare cat si o mica gradina. Pe langa locurile de parcare din curte NetPoint poate beneficia si de spatii de parcare la strada, vila aflandu-se pe o strada cu un spatiu generos.

In Cotroceni isi au sediile in momentul de fata multe companii din domeniul serviciilor profesionale, consultanta, cabinete de avocatura, publicitate si relatii publice, telecomunicatii, IT etc., companiile aflate in cautarea unui nou sediu preferand acest cartier atat datorita arhitecturii deosebite a cladirilor si chiriilor accesibile cat si potentialului pe care il are.

“Zona Cotroceni este in plina dezvoltare, ultimii ani confirmand potentialul pe care cartierul il are prin proiecte imobiliare de anvergura: Opera Center (I si II), Forum 2000 (I si II), Dambovita Business Center (unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Europa Centrala si de Est care va demara in viitorul apropiat). Are o deschidere buna atat spre zona centrala si de nord a capitalei cat mai ales spre vestul orasului, care a devenit un puternic centru comercial: Carrefour (atat cel de la autostrada Bucuresti-Pitesti cat si cel din zona Grozavesti), Bricostore, Metro Militari, Mobexpert, Cora, Militari Shoping Center, viitorul Mall de la pasajul Lujerului sunt doar cateva nume care confirma dinamismul zonei de vest”, afirma Irina Nastase director comercial la Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult