Relocarea NetPoint

Esop anunta relocarea NetPoint Romania

Agentia imobiliara Esop anunta relocare companiei NetPoint intr-o vila superba din zona Cotroceni. NetPoint este o companie de telecomunicatii care ofera o solutie profesionala de reducere a costurilor asociate convorbirilor internationale.

Cunoscand importanta comunicatiilor in afaceri, NetPoint pune la dispozitia clientilor servicii care sporesc viteza, accesibilitatea, siguranta si fiabilitatea comunicatiilor de care au nevoie, la un pret competitiv. Noul sediu are o suprafata de 200 mp, format din parter si mansarda. Vila a fost renovata recent si are 6 camere, iar la mansarda spatiul tip open poate fi folosit cu eficienta de NetPoint. Curte de apoximativ 300 mp este amenajata de curand si ofera atat spatii de parcare cat si o mica gradina. Pe langa locurile de parcare din curte NetPoint poate beneficia si de spatii de parcare la strada, vila aflandu-se pe o strada cu un spatiu generos.

In Cotroceni isi au sediile in momentul de fata multe companii din domeniul serviciilor profesionale, consultanta, cabinete de avocatura, publicitate si relatii publice, telecomunicatii, IT etc., companiile aflate in cautarea unui nou sediu preferand acest cartier atat datorita arhitecturii deosebite a cladirilor si chiriilor accesibile cat si potentialului pe care il are.

“Zona Cotroceni este in plina dezvoltare, ultimii ani confirmand potentialul pe care cartierul il are prin proiecte imobiliare de anvergura: Opera Center (I si II), Forum 2000 (I si II), Dambovita Business Center (unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Europa Centrala si de Est care va demara in viitorul apropiat). Are o deschidere buna atat spre zona centrala si de nord a capitalei cat mai ales spre vestul orasului, care a devenit un puternic centru comercial: Carrefour (atat cel de la autostrada Bucuresti-Pitesti cat si cel din zona Grozavesti), Bricostore, Metro Militari, Mobexpert, Cora, Militari Shoping Center, viitorul Mall de la pasajul Lujerului sunt doar cateva nume care confirma dinamismul zonei de vest”, afirma Irina Nastase director comercial la Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult