Relocarea Mega Image

ESOP anunta relocarea Mega Image in zona Domenii

Incepand cu luna Octombrie, activitatea Mega Image se deruleaza intr-un nou spatiu de 1900 mp, situat intr-un complex de spatii de birouri din zona Domenii. Relocarea a fost mediata de compania ESOP, la scurt timp dupa o alta tranzactie importanta in acelasi complex, si anume relocarea Konica Minolta intr-un spatiu de 1200 mp.

MEGA IMAGE este membra a DELHAIZE GROUP, societate infiintata in Belgia in anul 1864, ce detine magazine de tip supermarket in opt tari de pe trei continente: America de Nord, Europa si Asia. La sfarsitul anului 2005 grupul inregistra un numar de aproximativ 136.000 de angajati si o retea de 2.636 de magazine. In Romania, Mega Image detine deja un numar de 18 magazine. In anul 2005, MEGA IMAGE a inregistrat o cifra de afaceri de 65 milioane de euro.Mega Image a adus pe piata din Romania pasiunea pentru calitate la cele mai inalte standarde, un mediu placut de cumparaturi si grija deosebita pentru oameni.

Spatiul se afla situat intr-un imobil P+1, avand intreaga suprafata dispusa pe etajul 1, ceea ce reprezinta un avantaj deosebit in organizarea cat mai eficienta si functionala a acestuia. “Una dintre cerintele esentiale ale spatiului de birou pentru Mega Image a fost locatia acestuia, ce trebuia sa asigure acces usor spre centru si la mijloacele de transport in comun, cat si numeroase spatii de parcare”.

Solutia aleasa ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, si beneficiaza totodata de pozitionarea in imediata apropiere a unui parc, intr-o zona deosebit de relaxata din punct de vedere al locurilor de parcare. Spatiul inchiriat dispune de climatizare centralizata prin plafon, retea voce-date, internet si spatii de parcare rezervate in curtea imobilului. In plus, beneficiaza de o mini-gradina frumos amenajata, inclusiv cu locuri de fumat. In cadrul complexului functioneaza un restaurant unde angajatii pot lua masa, sau organiza diverse evenimente interne.

Complexul dispune de asemenea de spatii de depozitare, de o calitate buna. Aceasta locatie este cu totul deosebita si singulara in zona de nord a Bucurestiului, o oaza de liniste si un mediu de lucru reconfortant, intr-un perimetru ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat. In prezent, toate spatiile din complex sunt inchiriate, insa va fi disponibil incepand cu luna martie 2007 un nou imobil de birouri D+P+2, in suprafata totala de 740 mp, pentru care se poarta deja discutii in vederea inchirierii.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult