Relocarea Mega Image

ESOP anunta relocarea Mega Image in zona Domenii

Incepand cu luna Octombrie, activitatea Mega Image se deruleaza intr-un nou spatiu de 1900 mp, situat intr-un complex de spatii de birouri din zona Domenii. Relocarea a fost mediata de compania ESOP, la scurt timp dupa o alta tranzactie importanta in acelasi complex, si anume relocarea Konica Minolta intr-un spatiu de 1200 mp.

MEGA IMAGE este membra a DELHAIZE GROUP, societate infiintata in Belgia in anul 1864, ce detine magazine de tip supermarket in opt tari de pe trei continente: America de Nord, Europa si Asia. La sfarsitul anului 2005 grupul inregistra un numar de aproximativ 136.000 de angajati si o retea de 2.636 de magazine. In Romania, Mega Image detine deja un numar de 18 magazine. In anul 2005, MEGA IMAGE a inregistrat o cifra de afaceri de 65 milioane de euro.Mega Image a adus pe piata din Romania pasiunea pentru calitate la cele mai inalte standarde, un mediu placut de cumparaturi si grija deosebita pentru oameni.

Spatiul se afla situat intr-un imobil P+1, avand intreaga suprafata dispusa pe etajul 1, ceea ce reprezinta un avantaj deosebit in organizarea cat mai eficienta si functionala a acestuia. “Una dintre cerintele esentiale ale spatiului de birou pentru Mega Image a fost locatia acestuia, ce trebuia sa asigure acces usor spre centru si la mijloacele de transport in comun, cat si numeroase spatii de parcare”.

Solutia aleasa ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, si beneficiaza totodata de pozitionarea in imediata apropiere a unui parc, intr-o zona deosebit de relaxata din punct de vedere al locurilor de parcare. Spatiul inchiriat dispune de climatizare centralizata prin plafon, retea voce-date, internet si spatii de parcare rezervate in curtea imobilului. In plus, beneficiaza de o mini-gradina frumos amenajata, inclusiv cu locuri de fumat. In cadrul complexului functioneaza un restaurant unde angajatii pot lua masa, sau organiza diverse evenimente interne.

Complexul dispune de asemenea de spatii de depozitare, de o calitate buna. Aceasta locatie este cu totul deosebita si singulara in zona de nord a Bucurestiului, o oaza de liniste si un mediu de lucru reconfortant, intr-un perimetru ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat. In prezent, toate spatiile din complex sunt inchiriate, insa va fi disponibil incepand cu luna martie 2007 un nou imobil de birouri D+P+2, in suprafata totala de 740 mp, pentru care se poarta deja discutii in vederea inchirierii.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult

Topul zonelor de birouri moderne, la sfârșitul lui 2021


Polul Centru-nord a trecut de 1,5 milioane de metri pătrați, iar zona Centru-vest este la mai puțin de jumătate. Cele mai multe spații de birouri moderne, de clasă A, se află  în polul de business Centru-nord (Aviatorilor, Floreasca, Expoziției), care a depășit pragul de 1.500.000 mp, potrivit unei monitorizări realizate de compania ESOP Consulting l […]


Citeste mai mult