Relocarea Mega Image

ESOP anunta relocarea Mega Image in zona Domenii

Incepand cu luna Octombrie, activitatea Mega Image se deruleaza intr-un nou spatiu de 1900 mp, situat intr-un complex de spatii de birouri din zona Domenii. Relocarea a fost mediata de compania ESOP, la scurt timp dupa o alta tranzactie importanta in acelasi complex, si anume relocarea Konica Minolta intr-un spatiu de 1200 mp.

MEGA IMAGE este membra a DELHAIZE GROUP, societate infiintata in Belgia in anul 1864, ce detine magazine de tip supermarket in opt tari de pe trei continente: America de Nord, Europa si Asia. La sfarsitul anului 2005 grupul inregistra un numar de aproximativ 136.000 de angajati si o retea de 2.636 de magazine. In Romania, Mega Image detine deja un numar de 18 magazine. In anul 2005, MEGA IMAGE a inregistrat o cifra de afaceri de 65 milioane de euro.Mega Image a adus pe piata din Romania pasiunea pentru calitate la cele mai inalte standarde, un mediu placut de cumparaturi si grija deosebita pentru oameni.

Spatiul se afla situat intr-un imobil P+1, avand intreaga suprafata dispusa pe etajul 1, ceea ce reprezinta un avantaj deosebit in organizarea cat mai eficienta si functionala a acestuia. “Una dintre cerintele esentiale ale spatiului de birou pentru Mega Image a fost locatia acestuia, ce trebuia sa asigure acces usor spre centru si la mijloacele de transport in comun, cat si numeroase spatii de parcare”.

Solutia aleasa ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, si beneficiaza totodata de pozitionarea in imediata apropiere a unui parc, intr-o zona deosebit de relaxata din punct de vedere al locurilor de parcare. Spatiul inchiriat dispune de climatizare centralizata prin plafon, retea voce-date, internet si spatii de parcare rezervate in curtea imobilului. In plus, beneficiaza de o mini-gradina frumos amenajata, inclusiv cu locuri de fumat. In cadrul complexului functioneaza un restaurant unde angajatii pot lua masa, sau organiza diverse evenimente interne.

Complexul dispune de asemenea de spatii de depozitare, de o calitate buna. Aceasta locatie este cu totul deosebita si singulara in zona de nord a Bucurestiului, o oaza de liniste si un mediu de lucru reconfortant, intr-un perimetru ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat. In prezent, toate spatiile din complex sunt inchiriate, insa va fi disponibil incepand cu luna martie 2007 un nou imobil de birouri D+P+2, in suprafata totala de 740 mp, pentru care se poarta deja discutii in vederea inchirierii.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult