Relocarea Mega Image

ESOP anunta relocarea Mega Image in zona Domenii

Incepand cu luna Octombrie, activitatea Mega Image se deruleaza intr-un nou spatiu de 1900 mp, situat intr-un complex de spatii de birouri din zona Domenii. Relocarea a fost mediata de compania ESOP, la scurt timp dupa o alta tranzactie importanta in acelasi complex, si anume relocarea Konica Minolta intr-un spatiu de 1200 mp.

MEGA IMAGE este membra a DELHAIZE GROUP, societate infiintata in Belgia in anul 1864, ce detine magazine de tip supermarket in opt tari de pe trei continente: America de Nord, Europa si Asia. La sfarsitul anului 2005 grupul inregistra un numar de aproximativ 136.000 de angajati si o retea de 2.636 de magazine. In Romania, Mega Image detine deja un numar de 18 magazine. In anul 2005, MEGA IMAGE a inregistrat o cifra de afaceri de 65 milioane de euro.Mega Image a adus pe piata din Romania pasiunea pentru calitate la cele mai inalte standarde, un mediu placut de cumparaturi si grija deosebita pentru oameni.

Spatiul se afla situat intr-un imobil P+1, avand intreaga suprafata dispusa pe etajul 1, ceea ce reprezinta un avantaj deosebit in organizarea cat mai eficienta si functionala a acestuia. “Una dintre cerintele esentiale ale spatiului de birou pentru Mega Image a fost locatia acestuia, ce trebuia sa asigure acces usor spre centru si la mijloacele de transport in comun, cat si numeroase spatii de parcare”.

Solutia aleasa ofera acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou, si beneficiaza totodata de pozitionarea in imediata apropiere a unui parc, intr-o zona deosebit de relaxata din punct de vedere al locurilor de parcare. Spatiul inchiriat dispune de climatizare centralizata prin plafon, retea voce-date, internet si spatii de parcare rezervate in curtea imobilului. In plus, beneficiaza de o mini-gradina frumos amenajata, inclusiv cu locuri de fumat. In cadrul complexului functioneaza un restaurant unde angajatii pot lua masa, sau organiza diverse evenimente interne.

Complexul dispune de asemenea de spatii de depozitare, de o calitate buna. Aceasta locatie este cu totul deosebita si singulara in zona de nord a Bucurestiului, o oaza de liniste si un mediu de lucru reconfortant, intr-un perimetru ce tinde sa devina din ce in ce mai aglomerat. In prezent, toate spatiile din complex sunt inchiriate, insa va fi disponibil incepand cu luna martie 2007 un nou imobil de birouri D+P+2, in suprafata totala de 740 mp, pentru care se poarta deja discutii in vederea inchirierii.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult