Relocarea FREE

ESOP anunta relocarea FREE in Strauss BC

Incepand cu jumatatea lunii iunie, Strauss Business Center va fi noul sediu al Fondului Roman pentru Eficienta Energiei. “FREE este o institutie specializata in finantarea de proiecte de eficienta energetica propuse de societati comerciale cu capital privat sau mixt sau autoritati ale administratiei publice locale care doresc sa realizeze investitii pentru reducerea consumului de energie”, declara Dna. Liana Hanganu, Director Executiv FREE.

Situat la etajul 6, cu o dimensiune de 120 mp, noul sediu FREE este alcatuit dintr-o receptie, o sala meeting pentru 16-18 persoane si 4 birouri, dintre care unul managerial. Spatiul are de asemenea o terasa generoasa, de aprox. 45 mp, cu o vedere superba asupra Parcului si Lacului Floreasca.

“FREE a optat pentru acest spatiu pentru ca este cea mai buna alternativa pentru companiile de talie medie, ce doresc – desi nu spatii de dimensiuni foarte mari – o calitate superioara”, apreciaza Mirela Manea, Director de Marketing ESOP.Situat in zona de nord, in imediata vecinatate a Lacului Floreasca, Strauss Business Center beneficiaza de finisaje si dotari moderne: lift OTIS, climatizare prin ventilo-convectori, parcare subterana si paza 24 ore.

Strauss BC are o dispunere pe 6 etaje, cu suprafete de aprox. 400 mp pe nivel. Cladirea a devenit o optiune deosebit de atractiva pentru companiile de talie medie datorita posibilitatii divizarii suprafetelor pe etaj (inchiriere de spatii intre 120-400 mp).

De asemenea, un mare avantaj oferit companiilor este faptul ca partitionarea spatiului se realizeaza de catre proprietar, conform solicitarilor fiecarui client. Din cei 900 mp disponibile la inceputul lunii aprilie, peste 80% sunt inchiriati in prezent, singurul spatiu disponibil, cu o suprafata de 180 mp aflandu-se si el in discutii avansate pentru inchiriere, precizeaza reprezentantul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult