Relocarea FREE

ESOP anunta relocarea FREE in Strauss BC

Incepand cu jumatatea lunii iunie, Strauss Business Center va fi noul sediu al Fondului Roman pentru Eficienta Energiei. “FREE este o institutie specializata in finantarea de proiecte de eficienta energetica propuse de societati comerciale cu capital privat sau mixt sau autoritati ale administratiei publice locale care doresc sa realizeze investitii pentru reducerea consumului de energie”, declara Dna. Liana Hanganu, Director Executiv FREE.

Situat la etajul 6, cu o dimensiune de 120 mp, noul sediu FREE este alcatuit dintr-o receptie, o sala meeting pentru 16-18 persoane si 4 birouri, dintre care unul managerial. Spatiul are de asemenea o terasa generoasa, de aprox. 45 mp, cu o vedere superba asupra Parcului si Lacului Floreasca.

“FREE a optat pentru acest spatiu pentru ca este cea mai buna alternativa pentru companiile de talie medie, ce doresc – desi nu spatii de dimensiuni foarte mari – o calitate superioara”, apreciaza Mirela Manea, Director de Marketing ESOP.Situat in zona de nord, in imediata vecinatate a Lacului Floreasca, Strauss Business Center beneficiaza de finisaje si dotari moderne: lift OTIS, climatizare prin ventilo-convectori, parcare subterana si paza 24 ore.

Strauss BC are o dispunere pe 6 etaje, cu suprafete de aprox. 400 mp pe nivel. Cladirea a devenit o optiune deosebit de atractiva pentru companiile de talie medie datorita posibilitatii divizarii suprafetelor pe etaj (inchiriere de spatii intre 120-400 mp).

De asemenea, un mare avantaj oferit companiilor este faptul ca partitionarea spatiului se realizeaza de catre proprietar, conform solicitarilor fiecarui client. Din cei 900 mp disponibile la inceputul lunii aprilie, peste 80% sunt inchiriati in prezent, singurul spatiu disponibil, cu o suprafata de 180 mp aflandu-se si el in discutii avansate pentru inchiriere, precizeaza reprezentantul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult