Relocarea FREE

ESOP anunta relocarea FREE in Strauss BC

Incepand cu jumatatea lunii iunie, Strauss Business Center va fi noul sediu al Fondului Roman pentru Eficienta Energiei. “FREE este o institutie specializata in finantarea de proiecte de eficienta energetica propuse de societati comerciale cu capital privat sau mixt sau autoritati ale administratiei publice locale care doresc sa realizeze investitii pentru reducerea consumului de energie”, declara Dna. Liana Hanganu, Director Executiv FREE.

Situat la etajul 6, cu o dimensiune de 120 mp, noul sediu FREE este alcatuit dintr-o receptie, o sala meeting pentru 16-18 persoane si 4 birouri, dintre care unul managerial. Spatiul are de asemenea o terasa generoasa, de aprox. 45 mp, cu o vedere superba asupra Parcului si Lacului Floreasca.

“FREE a optat pentru acest spatiu pentru ca este cea mai buna alternativa pentru companiile de talie medie, ce doresc – desi nu spatii de dimensiuni foarte mari – o calitate superioara”, apreciaza Mirela Manea, Director de Marketing ESOP.Situat in zona de nord, in imediata vecinatate a Lacului Floreasca, Strauss Business Center beneficiaza de finisaje si dotari moderne: lift OTIS, climatizare prin ventilo-convectori, parcare subterana si paza 24 ore.

Strauss BC are o dispunere pe 6 etaje, cu suprafete de aprox. 400 mp pe nivel. Cladirea a devenit o optiune deosebit de atractiva pentru companiile de talie medie datorita posibilitatii divizarii suprafetelor pe etaj (inchiriere de spatii intre 120-400 mp).

De asemenea, un mare avantaj oferit companiilor este faptul ca partitionarea spatiului se realizeaza de catre proprietar, conform solicitarilor fiecarui client. Din cei 900 mp disponibile la inceputul lunii aprilie, peste 80% sunt inchiriati in prezent, singurul spatiu disponibil, cu o suprafata de 180 mp aflandu-se si el in discutii avansate pentru inchiriere, precizeaza reprezentantul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>