Relocarea BlueSpace

ESOP anunta relocarea BlueSpace Software

Incepand cu luna aprilie, activitatea companiei BlueSpace Software se va derula intr-un nou sediu, situat intr-o cladire de birouri de clasa superioara, din zona Stefan cel Mare. Relocarea a fost mediata de compania ESOP, la scurt timp dupa o alta tranzactie in acelasi imobil, si anume inchirierea de catre firma ungaro-finlandeza Uponor a 100 mp din acelasi edificiu.

Dezvoltarea rapida ce marcheaza sectorul IT determina generarea unor solutii rapide pentru a gasi spatii care sa se potriveasca perfect nevoilor acestor companii dinamice. ESOP a reusit ca in termen de numai 10 zile sa indeplineasca criteriile enuntate de Blue Space, intermediind inchirierea unei suprafete de 252 mp din cadrul unui nou centru de afaceri. Imobilul ales are un regim de inaltime de P + 3E si ofera o serie de facilitati precum: gresie, faianta, mocheta, cortina de sticla, tavane casetate, incalzire si climatizare prin ventiloconvectori, retea date-voce, internet prin fibra optica, paza 24 ore pe zi si 5 locuri de parcare in curtea cladirii.

BlueSpace Software Romania si-a inceput activitatea in decembrie 2004 pentru a suplimenta necesitatile de dezvoltare de software ale BlueSpace Group Ltd. Valoarea activitatilor intreprinse de aceasta firma este dovedita prin numeroasele titluri pe care a reusit sa le obtina de-a lungul timpului: Microsoft Certified Partner, IBM Business Partner, Oracle Partnernetwork.

In conditiile in care spatiile de birouri de dimensiuni reduse sunt relativ greu de gasit, BlueSpace a optat imediat pentru varianta propusa de noi, tinand cont si de faptul ca centrul de afaceri are un acces bun la mijloacele de transport si este pozitionat intr-o zona linistita.“, Adrian Stefu, Offices Consultant in cadrul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>