Alfa Laval in sediu nou

ESOP anunta relocarea Alfa Laval

Incepand cu data de 1 ianuarie 2007 compania multinationala Alfa Laval isi va desfasura activitatea intr-un imobil de birouri de clasa superioara din zona Piata Unirii. ESOP a reusit sa medieze cu succes finalizarea acestei tranzactii, si identificarea unui spatiu care sa indeplineasca toate criteriile importante luate in calcul de Alfa Laval.

Alfa Laval este lider mondial in furnizarea de produse si solutii specializate pentru o multitudine de aplicatii cum ar fi echipamente care intra in contact direct cu produsele alimentare si farmaceutice, echipamente pentru incalzire si racire, echipamente pentru industrii de proces/ protectia mediului/ petrol si gaze. In anul 1991 grupul suedez Alfa Laval a decis sa isi extinda operatiunile in Romania si a deschis in Bucuresti un birou de reprezentanta. In prezent, compania furnizeaza servicii, reparatii si piese de schimb, in cel mai rapid mod, dar si pachete personalizate si programe de intretinere preventiva. Imobilul ales este o cladire noua de birouri, renovata intr-un mod cu totul aparte, pastrand intocmai stilul initial, insa aducand elemente moderne deosebit de elegant integrate, spre exemplu luminatorul de sticla securizata amplasat in podeaua tuturor etajelor.

Cladirea are o dispunere: S + P + 4, in cadrul careia Alfa Laval a inchiriat 280 mp, mai precis etajul trei intr-o locatie ce ofera o deosebita vizibilitate, absolut necesara pentru consolidarea reputatiei companiei. Spatiul dispune de climatizare centralizata prin plafon, retea voce-date, internet si centrala termica proprie. De asemenea cladirea pune la dispozitie 14 locuri de parcare inchiriabile.

Solutia gasita de ESOP pentru Alfa Laval ofera de asemenea acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou. “Pentru o companie multinationala imaginea este foarte importanta, iar noul sediu beneficiaza de o locatie deosebita, in centrul vechi al Bucurestiului, o zona de prestigiu, aflata in plina evolutie”, afirma Bogdan Gont, Offices Consultant in cadrul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult