Alfa Laval in sediu nou

ESOP anunta relocarea Alfa Laval

Incepand cu data de 1 ianuarie 2007 compania multinationala Alfa Laval isi va desfasura activitatea intr-un imobil de birouri de clasa superioara din zona Piata Unirii. ESOP a reusit sa medieze cu succes finalizarea acestei tranzactii, si identificarea unui spatiu care sa indeplineasca toate criteriile importante luate in calcul de Alfa Laval.

Alfa Laval este lider mondial in furnizarea de produse si solutii specializate pentru o multitudine de aplicatii cum ar fi echipamente care intra in contact direct cu produsele alimentare si farmaceutice, echipamente pentru incalzire si racire, echipamente pentru industrii de proces/ protectia mediului/ petrol si gaze. In anul 1991 grupul suedez Alfa Laval a decis sa isi extinda operatiunile in Romania si a deschis in Bucuresti un birou de reprezentanta. In prezent, compania furnizeaza servicii, reparatii si piese de schimb, in cel mai rapid mod, dar si pachete personalizate si programe de intretinere preventiva. Imobilul ales este o cladire noua de birouri, renovata intr-un mod cu totul aparte, pastrand intocmai stilul initial, insa aducand elemente moderne deosebit de elegant integrate, spre exemplu luminatorul de sticla securizata amplasat in podeaua tuturor etajelor.

Cladirea are o dispunere: S + P + 4, in cadrul careia Alfa Laval a inchiriat 280 mp, mai precis etajul trei intr-o locatie ce ofera o deosebita vizibilitate, absolut necesara pentru consolidarea reputatiei companiei. Spatiul dispune de climatizare centralizata prin plafon, retea voce-date, internet si centrala termica proprie. De asemenea cladirea pune la dispozitie 14 locuri de parcare inchiriabile.

Solutia gasita de ESOP pentru Alfa Laval ofera de asemenea acces usor la mai multe canale de transport public, inclusiv metrou. “Pentru o companie multinationala imaginea este foarte importanta, iar noul sediu beneficiaza de o locatie deosebita, in centrul vechi al Bucurestiului, o zona de prestigiu, aflata in plina evolutie”, afirma Bogdan Gont, Offices Consultant in cadrul ESOP.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult