Birouri noi pentru Flash Office Solutions

ESOP a intermediat o dublare de spatiu pentru Flash Office Solutions

Flash Office Solutions a inchiriat al doilea etaj de birouri in cladirea Maria Rosetti Tower, tranzactia de extindere fiind mediata de compania ESOP Consulting. Spatiul de birouri va servi pentru dezvoltarea centrului de instant office al Flash Office, care ajunge astfel la o suprafata totala de 784 mp in Maria Rosetti Tower si 1.584 mp in ambele centre, din Maria Rosetti Tower si Armand Calinescu 26.

„Flash Office Solutions este o companie in dezvoltare, pentru care am mediat doua tranzactii de inchiriere de spatii de birouri, in ultimele sase luni, lucru care demonstreaza competitivitatea acestui tip de business in contextul actual. De altfel, extinderile de spatii de birouri, pe langa cererile de New Demand, sunt intr-un trend ascendent, in cadrul ESOP, in primele trei luni ale anului realizand cinci tranzactii din aceste segmente, din domeniul serviciilor, precum Flash Office, dar si din alte domenii, precum IT&C, agricultura, marketing&media si alte servicii profesionale”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

ESOP Consulting a intermediat in primele trei luni din 2015 un numar de 22 de tranzactii de inchiriere, cu spatii de birouri care totalizeaza o suprafata de 10.454 mp.

Maria Rosetti Tower este o cladire de birouri de ultima generatie, situata in inima Capitalei, pe strada Maria Rosetti, in spatele Bulevardului Magheru si la cateva minute de mers pe jos de la statia de metrou Universitate, intr-o zona istorica, ultracentrala, cu acces usor catre toate celelalte zone de birouri si rezidentiale si catre toate tipurile de mijloace de transport.

Maria Rosetti Tower are in total o suprafata inchiriabila de 9.326 mp de spatii de birouri de clasa A si 64 locuri in parcarea subterana.

„Suntem optimisti in ceea ce priveste dezvoltarea in timp a centrelor de birouri instant Flash Office, la cheie si estimam ca vom pastra ritmul de dezvoltare de pana acum”, declara Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Daca ai nevoie de servicii de consultanta imobiliara, ne-ar face placere sa ne cunoastem! Trimite-ne un email si revenim in maxim 24 de ore:[contact-form-7 404 "Not Found"]


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult