Birouri noi pentru Flash Office Solutions

ESOP a intermediat o dublare de spatiu pentru Flash Office Solutions

Flash Office Solutions a inchiriat al doilea etaj de birouri in cladirea Maria Rosetti Tower, tranzactia de extindere fiind mediata de compania ESOP Consulting. Spatiul de birouri va servi pentru dezvoltarea centrului de instant office al Flash Office, care ajunge astfel la o suprafata totala de 784 mp in Maria Rosetti Tower si 1.584 mp in ambele centre, din Maria Rosetti Tower si Armand Calinescu 26.

„Flash Office Solutions este o companie in dezvoltare, pentru care am mediat doua tranzactii de inchiriere de spatii de birouri, in ultimele sase luni, lucru care demonstreaza competitivitatea acestui tip de business in contextul actual. De altfel, extinderile de spatii de birouri, pe langa cererile de New Demand, sunt intr-un trend ascendent, in cadrul ESOP, in primele trei luni ale anului realizand cinci tranzactii din aceste segmente, din domeniul serviciilor, precum Flash Office, dar si din alte domenii, precum IT&C, agricultura, marketing&media si alte servicii profesionale”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

ESOP Consulting a intermediat in primele trei luni din 2015 un numar de 22 de tranzactii de inchiriere, cu spatii de birouri care totalizeaza o suprafata de 10.454 mp.

Maria Rosetti Tower este o cladire de birouri de ultima generatie, situata in inima Capitalei, pe strada Maria Rosetti, in spatele Bulevardului Magheru si la cateva minute de mers pe jos de la statia de metrou Universitate, intr-o zona istorica, ultracentrala, cu acces usor catre toate celelalte zone de birouri si rezidentiale si catre toate tipurile de mijloace de transport.

Maria Rosetti Tower are in total o suprafata inchiriabila de 9.326 mp de spatii de birouri de clasa A si 64 locuri in parcarea subterana.

„Suntem optimisti in ceea ce priveste dezvoltarea in timp a centrelor de birouri instant Flash Office, la cheie si estimam ca vom pastra ritmul de dezvoltare de pana acum”, declara Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult