Equilibrium are contracte de pre-închiriere pentru 41% din prima clădire

Proiectul de birouri Equilibrium avansează atât în ceea ce privește lucrările de construcție, cât și semnarea unor contracte de pre-închiriere pentru viitoarele spații de birouri, potrivit unui monitorizări realizate de ESOP. În această primăvară „s-a pus bradul pe casă ”, o tradiție a constructorilor care marchează închiderea structurii de rezistență pentru prima clădire din complex și trecerea la punerea fațadei.

Equilibrium 1 se va da în folosință în cel de-al treilea trimestru din acest an.

În prima clădire Equilibrium 1 au pre-închiriat spații de birouri mai multe companii, însumând o suprafață de 8.400 mp de birouri , ceea ce reprezintă 41% din totalul de 20.600 mp suprafață închiriabilă cu spații de birouri de clasă A.

Construcția aflată în lucru este pre-certificată după standardele internaționale LEED Gold și va fi certificată LEED Platinum, la finalizare, potrivit informațiilor de la dezvoltator, având toate caracteristicile unei clădiri verzi, de la un consum redus de energie, lumină naturală optimă la posturile de lucru, până la facilități pentru angajații care vin la serviciu cu bicicleta: parcări speciale, dușuri și vestiare.

Turnul va avea 12 niveluri, iar de la etajele superioare vederea panoramică va fi spectaculoasă, către Parcul Floreasca.

Equilibrium va avea și o aplicație dedicată angajaților care vor folosi spațiile de birouri.

Proiectul prevede realizarea a două clădiri de birouri, dezvoltate în două etape. In fata acestora va fi amenajat un spațiu verde de relaxare, cu o suprafață totală de 3.500 mp, dotat cu mobilier urban modern și prevăzut cu Wi Fi.

Birourile se află în zona Barbu Văcărescu, în apropierea Promenada Mall, care are numeroase variante de shopping dar și de restaurante și cafenele, în regim permanent. La acestea, se alătură rulotele care campează în zonă în cadrul unor evenimente muzicale și de food de sezon, precum este Food Truck Spring Festival, din această perioadă, la care sunt prezente 15 rulote cu mâncare tasty, de la burgeri, la frigărui și fructe de mare savuroase. Timp de o lună, rulotele vor fi campate în jurul mallului, special pentru angajații companiilor din zgârie norii polului de birouri Barbu Văcărescu-Floreasca- Aviației, iar în unele seri ambianța va fi asigurată de concerte de jazz, chitară sau de muzică experimentală.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Equilibrium, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult