Equilibrium are contracte de pre-închiriere pentru 41% din prima clădire

Proiectul de birouri Equilibrium avansează atât în ceea ce privește lucrările de construcție, cât și semnarea unor contracte de pre-închiriere pentru viitoarele spații de birouri, potrivit unui monitorizări realizate de ESOP. În această primăvară „s-a pus bradul pe casă ”, o tradiție a constructorilor care marchează închiderea structurii de rezistență pentru prima clădire din complex și trecerea la punerea fațadei.

Equilibrium 1 se va da în folosință în cel de-al treilea trimestru din acest an.

În prima clădire Equilibrium 1 au pre-închiriat spații de birouri mai multe companii, însumând o suprafață de 8.400 mp de birouri , ceea ce reprezintă 41% din totalul de 20.600 mp suprafață închiriabilă cu spații de birouri de clasă A.

Construcția aflată în lucru este pre-certificată după standardele internaționale LEED Gold și va fi certificată LEED Platinum, la finalizare, potrivit informațiilor de la dezvoltator, având toate caracteristicile unei clădiri verzi, de la un consum redus de energie, lumină naturală optimă la posturile de lucru, până la facilități pentru angajații care vin la serviciu cu bicicleta: parcări speciale, dușuri și vestiare.

Turnul va avea 12 niveluri, iar de la etajele superioare vederea panoramică va fi spectaculoasă, către Parcul Floreasca.

Equilibrium va avea și o aplicație dedicată angajaților care vor folosi spațiile de birouri.

Proiectul prevede realizarea a două clădiri de birouri, dezvoltate în două etape. In fata acestora va fi amenajat un spațiu verde de relaxare, cu o suprafață totală de 3.500 mp, dotat cu mobilier urban modern și prevăzut cu Wi Fi.

Birourile se află în zona Barbu Văcărescu, în apropierea Promenada Mall, care are numeroase variante de shopping dar și de restaurante și cafenele, în regim permanent. La acestea, se alătură rulotele care campează în zonă în cadrul unor evenimente muzicale și de food de sezon, precum este Food Truck Spring Festival, din această perioadă, la care sunt prezente 15 rulote cu mâncare tasty, de la burgeri, la frigărui și fructe de mare savuroase. Timp de o lună, rulotele vor fi campate în jurul mallului, special pentru angajații companiilor din zgârie norii polului de birouri Barbu Văcărescu-Floreasca- Aviației, iar în unele seri ambianța va fi asigurată de concerte de jazz, chitară sau de muzică experimentală.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Equilibrium, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
440 - 19.397 mp

Equilibrium Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
568 mp

Equilibrium 1

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 19.600 mp

Equilibrium 2

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult