Electroputere Parc Offices, unul dintre primele proiecte de birouri clasă A din Craiova

Electroputere Parc Offices

Piața spațiilor de birouri de calitate abia acum prinde contur în orașul din Bănie. Primii mari chiriași au pre-închiriat spații importante de birouri, cele mai atractive fiind cele din zona Lăpuș, în apropierea sediului facultăților de Automatică, Calculatoare și Electrotehnică și cea de Inginerie Electrică, potrivit unei monitorizări ESOP.

Electroputere Park Offices este o clădire nouă de birouri, situată exact în această zonă, la cinci minute de mers pe jos de facultățile tehnice și lângă Electroputere Mall, cel mai mare parc de retail și food din oraș.

Proiectul este în curs de finalizare și este dispus pe parter și două etaje, cu o suprafață totală de 15.000 mp.

Centrul de afaceri este construit după standarde noi de calitate, are cortină din sticlă, cu ferestre mari prin care pătrunde lumina naturală, iar la interior este tip open space, cu tavan înalt și facilități pentru companii de ultimă generație – cablare voce date, BMS (Building Management System), control acces, generator electric, pentru funcții vitale.

Suprafețele închiriabile de birouri în Electroputere Park Offices sunt cuprinse între 544 – 6.000 mp. Specific acestui proiect este faptul că are suprafețe mari pe etaj, de la 3.900 mp.

Craiova se află în top cinci centre universitare cu cei mai mulți absolvenți de studii superioare din România.
ESOP Consulting a mediat de curând o tranzacție de 4.000 mp, spații de birouri de calitate superioară, pentru o importantă companie germană din domeniul automotive, care va fi chiriașul ancoră al proiectului Electroputere Park Offices.

În Craiova, sunt în lucru sau în stadiul de planificare proiecte care totalizează doar 19.015  mp, potrivit unei analize ESOP. Cele mai căutate sunt cele din apropierea unităților de învățământ superior, companiile mari fiind interesate să atragă studenți în programe de dezvoltare.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Electroputere Park Offices, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult