Cum vor arăta birourile ultracentrale H Victoriei

La interior, spațiile vor fi finisate și utilate la standarde de ultimă generație, aerisite, luminoase și eficiente din punct de vedere energetic, cu recepție elegantă și magazine de lux la parter. La exterior, cele două clădiri își vor păstra fațadele vechi, care amintesc de Micul Paris.

Proiectul H Victoriei se va dezvolta în două etape, prima etapă H Victoriei 109 fiind în lucru, potrivit monitorizării ESOP Consulting și estimându-se a se livra în trimestrul trei al acestui an, iar cea de-a doua etapă, H Victoriei 107 va fi gata în 2022.

H Victoriei 109 va avea subsol, parter, cinci etaje și încă două retrase, șase și șapte. Clădirea va fi dotată cu trei lifturi de mare viteză, o suprafață construită de 7.036 mp și închiriabilă de circa 5.800 mp.

Spațiile de birouri vor fi certificate BREEAM “Very Good”, la standarde de clădire verde, cu un consum redus de energie și cu numeroase facilități pentru confortul angajaților, printre care se numără sistem performant de climatizare, iluminat LED, CCTV, senzori de mișcare, prize de încărcat mașinile electrice, vestiare și dușuri pentru bicicliști.

Ce-a de-a doua etapă în dezvoltarea proiectului, H Victoriei 107 este încă la fază de concept, dar va aduce o suprafață și mai mare de birouri.

Birourile H Victoriei se află pe Calea Victoriei, una din cele mai prestigioase artere din București, un loc de promenadă, o importantă atracție turistică a orașului, dar și o zonă de business premium, cu numeroase sedii centrale ale unor mari companii, preferată și de companiile care oferă consultanță sau servicii de lux.

În apropiere, se găsesc numeroase restaurante, cafenele, hoteluri și magazine premium, instituții culturale: Palatul Regal, Ateneul Român și Academia Română.

Proiectul este amplasat în zona ultracentrală a Bucureștiului, la 500 metri de Piața Victoriei, unde se găsește un important hub de transport, care are inclusiv o stație de metrou cu acces la două magistrale M1 (Dristor – Pantelimon) și M2 ( Berceni – Pipera) și la distanță de 900 metri de stația de metrou Piața Romană.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din H Victoriei 109, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult