Cum vor arăta birourile ultracentrale H Victoriei

La interior, spațiile vor fi finisate și utilate la standarde de ultimă generație, aerisite, luminoase și eficiente din punct de vedere energetic, cu recepție elegantă și magazine de lux la parter. La exterior, cele două clădiri își vor păstra fațadele vechi, care amintesc de Micul Paris.

Proiectul H Victoriei se va dezvolta în două etape, prima etapă H Victoriei 109 fiind în lucru, potrivit monitorizării ESOP Consulting și estimându-se a se livra în trimestrul trei al acestui an, iar cea de-a doua etapă, H Victoriei 107 va fi gata în 2022.

H Victoriei 109 va avea subsol, parter, cinci etaje și încă două retrase, șase și șapte. Clădirea va fi dotată cu trei lifturi de mare viteză, o suprafață construită de 7.036 mp și închiriabilă de circa 5.800 mp.

Spațiile de birouri vor fi certificate BREEAM “Very Good”, la standarde de clădire verde, cu un consum redus de energie și cu numeroase facilități pentru confortul angajaților, printre care se numără sistem performant de climatizare, iluminat LED, CCTV, senzori de mișcare, prize de încărcat mașinile electrice, vestiare și dușuri pentru bicicliști.

Ce-a de-a doua etapă în dezvoltarea proiectului, H Victoriei 107 este încă la fază de concept, dar va aduce o suprafață și mai mare de birouri.

Birourile H Victoriei se află pe Calea Victoriei, una din cele mai prestigioase artere din București, un loc de promenadă, o importantă atracție turistică a orașului, dar și o zonă de business premium, cu numeroase sedii centrale ale unor mari companii, preferată și de companiile care oferă consultanță sau servicii de lux.

În apropiere, se găsesc numeroase restaurante, cafenele, hoteluri și magazine premium, instituții culturale: Palatul Regal, Ateneul Român și Academia Română.

Proiectul este amplasat în zona ultracentrală a Bucureștiului, la 500 metri de Piața Victoriei, unde se găsește un important hub de transport, care are inclusiv o stație de metrou cu acces la două magistrale M1 (Dristor – Pantelimon) și M2 ( Berceni – Pipera) și la distanță de 900 metri de stația de metrou Piața Romană.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din H Victoriei 109, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
885 mp

H Victoriei 109

Calea Victoriei, Bucuresti
  • 26€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
264 - 674 mp

Jupiter House

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
313 - 683 mp

Spatii in cladire birouri

Romana, Bucuresti
  • 21€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
490 mp

Millo Offices

Calea Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult