Cum va arăta proiectul de birouri City Rose Park

În zona Expoziției se conturează un nou pol de business și proiectul City Rose Park va fi unul din proiectele de birouri de clasă A, care va defini acest nou punct de interes. Primele birouri ale proiectului City Rose Park 1 se estimează că vor fi date în folosință în primul trimestru din 2020.

Proiectul prevede construirea unui centru multifuncțional, cu trei clădiri de câte 10-11 etaje cu spații de birouri, prevăzute la parter cu magazine, cafenele și un hub de conferințe.

Cele trei clădiri se vor construi în etape și vor avea în total o suprafață închiriabilă de 47.700 mp de spații de birouri. Suprafața închiriabilă pe etaj (typical lease floor area) este de 1.460 mp, 1.400 mp și respectiv 1.230 mp, în funcție de clădire.

În curtea interioară, între cele trei clădiri de birouri va fi amenajată o zonă verde cu un peisaj unic în București, o grădină modernă de trandafiri, înconjurată de copaci. Spațiul verde va avea alei pietonale, fiind destinat relaxării angajaților firmelor care vor închiria spații de birouri în acest proiect.

Proiectul City Rose Park 1 va avea standard de clădire verde, cu un consum redus de energie și cu un mediu sănătos pentru angajați, fiind pre-certificat LEED Gold, printre facilități numărându-se iluminat LED, BMS, încărcătoare electrice pentru mașini, sistem de climatizare 4 pipe, cu aport aer proaspăt, patru niveluri de parcare subterană cu 819 locuri.

City Rose Park 1 va avea trei zone elegante de lobby și șase lifturi de mare viteză.

Zona Expoziției este situată în partea de nord a Capitalei, în apropierea Parcului Herăstrău, la 10 minute de mers cu mașina de Piața Victoriei și 20 minute de Aeroportul Internațional Otopeni. La 10 minute de mers pe jos de acest proiect se află stația de metrou 1 Mai, iar în fața amplasamentului se află stații de autobuze și tramvai.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din City Rose Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult