CORFAC International se extinde

CORFAC International se extinde la nivel european. Conferinta Europeana CORFAC International

corfac-se-extindeChicago, SUA (iunie 2015) – In ultimii trei ani si jumatate, prezenta europeana a CORFAC International a crescut in mod constant. Din toamna anului 2011, CORFAC International s-a extins cu 10 noi firme in Europa si cu mai multe pe alte piete importante la nivel mondial.

CORFAC International a organizat Conferinta Europeana Semestriala de Primavara in Paris, Franta. Noua firme si 16 reprezentanti au participat la evenimentul de doua zile, care a fost un mixt de sesiuni de conferinta si intalniri informale, combinate cu sesiuni de dezvoltare a afacerilor si ateliere de practica.

Firmele afiliate sectorului european al CORFAC se intalnesc semestrial in afara reuniunilor CORFAC programate regulat in America de Nord in ultimele 18 luni.

Firmele participante la reuniunile de la Paris au fost: BG Carré/CORFAC International (Franta) care a fost firma gazda, P&A Siglo XXII/CORFAC International (Spania), Berendes and Partners/ CORFAC International (Germania),HWBC/ CORFAC International (Irlanda); Stanley Finklestein/CORFAC International (Israel), IL PUNTO/ CORFAC International(Italia), ESOP Consulting/ CORFAC International (Romania), Bright Rich/ CORFAC International (Rusia) si Farebrother/ CORFAC International (Regatul Unit al Marii Britanii). Steve Podolsk s-a alaturat grupului in calitate de Presedinte 2015 al Comitetului International al CORFAC.

La reuniune au participat din cadrul ESOP Consulting Alexandru Petrescu, Managing Partner si Mirela Raicu, Manager al Diviziei Birouri Corporate.

Invitatul special a fost Andy Watson, Director General al LaSalle Investment Management/Europa.

Fiecare firma CORFAC a impartasit informatii locale de piata si conditiile de afaceri de pe piata acesteia, precum si informari privind top 10 al clientilor lor, cei mai mari chiriasi de pe pietele lor, oportunitatile de investitii in tarile lor si numele clientilor straini la care ar dori sa ajunga. In timpul atelierelor de practica, grupul a impartasit exemple de brosuri de inchirieri, vanzari si evaluare si a discutat despre modalitatile de integrare a tehnologiilor in cadrul prezentarii proprietatilor de pe o piata mai extinsa la nivel transfrontalier si despre transmiterea cerintelor clientilor atat in situatiile de inchiriere cat si in cele de achizitie.

Grupul si-a revizuit participarea la MIPIM, planurile pentru participarea la Expo Real si a discutat cu privire la adaugarea de noi afiliati pentru a promova acoperirea in Europa.

“Intalnirile au fost foarte productive si au contribuit la stabilirea unui proces pentru generarea mai multor afaceri impreuna. Pana la sfarsitul intalnirilor, toate firmele au raportat existenta unor potentiale oferte”, a declarat Alistair Subba Row de le Farebrother. “Cu toate acestea, am lucrat, de asemenea, la sprijinul reciproc intr-o maniera care caracterizeaza CORFAC International ca o organizatie – nefiind intotdeauna vorba despre un business direct, ci despre dezvoltarea relatiilor de care beneficiaza firmele noastre in termeni care nu sunt intotdeauna masurabili pe termen scurt, dar care aduc plus valoare pe termen lung”, a declarat Steve Podolsky, SIOR, de la PodolskyICircle CORFAC International – Chicago.

Conferinta europeana din toamna anului 2015 este programata pentru luna noiembrie in Tel Aviv, Israel. Summit-ul Global de Toamna al CORFAC va fi in Minneapolis, MN in perioada 9 – 12 septembrie.

Despre CORFAC International

Cu sediul in Chicago, IL, CORFAC International (Corporate Facility Advisors – Consilieri Sectorul Corporate) este format din firme antreprenoriale detinute privat cu experienta in vanzari, inchirieri si investitii imobiliare- de birouri, industrial si retail, achizitii si dispozitii imobiliare multifamiliale, managementul proprietatii si servicii corporatiste. In asociere cu filialele globale, CORFAC International ofera servicii imobiliare comerciale cu o piata extinsa in 48 de tari din intreaga lume.

CORFAC a fost infiintat in 1989, iar la nivelul lui 2014 firmele afiliate CORFAC au incheiat mai mult de 10.000 de tranzactii de inchiriere si vanzare pentru o suprafata totala de aproximativ 400 de milioane de metri patrati valorand peste 7,4 miliarde dolari. Pentru mai multe informatii despre reteaua CORFAC, apelati 224.257.4400 sau vizitati www.corfac.com.

Contact: Gary Marsh (415) 453-7045 sau [email protected]


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult