Relocare Coplan

Coplan Romania are un nou sediu

Incepand cu luna aprilie firma Coplan Romania are un nou sediu, anunta Esop, agentia care a intermediat tranzactia. Coplan este societate franceza ce are ca principal obiect de activitate proiectarea si managementul proiectelor de constructii.

Cele mai recente realizari sunt: finalizarea cladirii de birouri Bectro Center din Bucuresti si proiectarea fabricii de mobila COROM din Ramnicu Valcea Noul sediu este situat in Scoala Herastrau Office Center, un mic centru de afaceri, format din P+3, situat in zona de nord. Cladirea este ideala pentru firmele mici si mijlocii, deoarece are o suprafa utila de 130 mp / nivel.

Marele avantaj este ca spatiul tip open space poate fi compartimentat si amenajat dupa cerintele chiriasului, de catre proprietar. Spatiile sunt dotate cu aer conditionat, mocheta, linii telefonice, alarma si un loc de parcare la fiecare130 mp. Cladirea este moderna, finisajele sunt de calitate, pretul este accesibil, pozitia este foarte buna, acces usor la mijloacele de transport in comun. Acesta este motivul pentru care la ora actuala cladirea este inchiriata in intregime.

“Spatiul inchiriat de Coplan prin intermediul Esop a fost ultimul disponibil in acest centru de afaceri. In acest moment firmele care cauta spatii in centre de afaceri, avand bugete cuprinse intre 10-11 Euro/mp, nu au foarte multe optiuni. Mai sunt disponibile spatii in cladiri situate in zone semicentrale sau in cladiri construite inainte de 1989 si renovate aflate in zone centrale. Esop pune la dispozitia celor interesati la adresa proprie de internet, o lista cu centrele de afaceri care mai au spatii disponibile pentru inchiriere” afirma Irina Nastase de la Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult