Relocare Coplan

Coplan Romania are un nou sediu

Incepand cu luna aprilie firma Coplan Romania are un nou sediu, anunta Esop, agentia care a intermediat tranzactia. Coplan este societate franceza ce are ca principal obiect de activitate proiectarea si managementul proiectelor de constructii.

Cele mai recente realizari sunt: finalizarea cladirii de birouri Bectro Center din Bucuresti si proiectarea fabricii de mobila COROM din Ramnicu Valcea Noul sediu este situat in Scoala Herastrau Office Center, un mic centru de afaceri, format din P+3, situat in zona de nord. Cladirea este ideala pentru firmele mici si mijlocii, deoarece are o suprafa utila de 130 mp / nivel.

Marele avantaj este ca spatiul tip open space poate fi compartimentat si amenajat dupa cerintele chiriasului, de catre proprietar. Spatiile sunt dotate cu aer conditionat, mocheta, linii telefonice, alarma si un loc de parcare la fiecare130 mp. Cladirea este moderna, finisajele sunt de calitate, pretul este accesibil, pozitia este foarte buna, acces usor la mijloacele de transport in comun. Acesta este motivul pentru care la ora actuala cladirea este inchiriata in intregime.

“Spatiul inchiriat de Coplan prin intermediul Esop a fost ultimul disponibil in acest centru de afaceri. In acest moment firmele care cauta spatii in centre de afaceri, avand bugete cuprinse intre 10-11 Euro/mp, nu au foarte multe optiuni. Mai sunt disponibile spatii in cladiri situate in zone semicentrale sau in cladiri construite inainte de 1989 si renovate aflate in zone centrale. Esop pune la dispozitia celor interesati la adresa proprie de internet, o lista cu centrele de afaceri care mai au spatii disponibile pentru inchiriere” afirma Irina Nastase de la Esop.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult

5 moduri de lucru hibrid pentru a facilita revenirea la birou


Cu un context pandemic mai relaxat, inclusiv fără obligativitatea purtării măștilor în interior, companiile, alături de angajați, decid dacă folosesc în continuare sistemul de muncă hibrid si care dintre cele 5 moduri de lucru hibrid li se potriveste cel mai bine. Este posibil ca angajații să fi lucrat din mai multe locuri în această perioadă […]


Citeste mai mult