Un sediu nou de birouri pentru Cloud Research Studio

Cloud Research Studio SRL (CRS) se muta in zona Stefan cel Mare, prin intermediul ESOP

Compania de IT&C Cloud Research Studio SRL a inchiriat integral un imobil de birouri, cu o suprafata de 1.300 mp, in Bucuresti, in zona de centru–nord, tranzactia fiind intermediata de ESOP Consulting.

In primele noua luni din 2013, din sectorul IT&C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri. Astfel, la nivelul intregii tari, 58 firme de IT&C au semnat contracte de inchiriere in primele trei trimestre, insumand o suprafata totala de 55.354 mp. In ceea ce priveste localitatile vizate, firmele de IT&C s-au orientat catre Bucuresti (88%), iar restul catre orase precum Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Sibiu.

„Domeniul IT&C ramane cel mai dinamic sector al economiei, pentru ca alaturi de firmele romanesti si multinationale prezente pe piata care se dezvolta, firme noi aleg Romania ca tara de destinatie pentru a investi in IT&C. Punctele tari pentru atragerea de investitii in IT&C sunt resursele umane, faptul ca avem tineri talentati in programare, care au abilitati profesionale deosebite si faptul ca tara noastra este pe locul doi in lume in ceea ce priveste rapiditatea vitezei de navigare pe Internet. Expansiunea acestor firme determina nevoia de sedii noi, aproximativ 30% din tranzactiile realizate in 2013 fiind generate de cererea venita din partea unor companii de acest gen”, afirma Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

Cloud-Research-Studio-sediu-birouriCladirea de birouri in care se muta firma Cloud Research Studio se afla in apropierea statiei de metrou Stefan cel Mare, in spatele bulevardului cu acelasi nume, intr-o zona linistita si este dispusa pe subsol, parter si patru etaje. Ca facilitati, imobilul, fost sediu de back office al unei importante banci, dispune de cea mai moderna infrastructura IT&C, aceasta fiind si unul dintre motivele determinante pentru inchirierea acestui spatiu intr-un timp record.

Despre Cloud Research Studio
Compania CRS deruleaza proiecte in domeniul online, cloud, big data, avand experienta in cele mai noi tehnologii din domeniu. in noul sediu, compania CRS va lansa in anul 2014 cel mai „business-friendly” portal B2B care va integra servicii electronice, specializate, dedicate companiilor din Romania. Modelul de business este inovator, aducand posibilitatea stabilirii de parteneriate cu firme si persoane care doresc sa dezvolte aplicatii noi, in cloud, avand ca obiectiv principal optimizarea proceselor de business, micsorarea costurilor si cresterea oportunitatilor de afaceri.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>