Un sediu nou de birouri pentru Cloud Research Studio

Cloud Research Studio SRL (CRS) se muta in zona Stefan cel Mare, prin intermediul ESOP

Compania de IT&C Cloud Research Studio SRL a inchiriat integral un imobil de birouri, cu o suprafata de 1.300 mp, in Bucuresti, in zona de centru–nord, tranzactia fiind intermediata de ESOP Consulting.

In primele noua luni din 2013, din sectorul IT&C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri. Astfel, la nivelul intregii tari, 58 firme de IT&C au semnat contracte de inchiriere in primele trei trimestre, insumand o suprafata totala de 55.354 mp. In ceea ce priveste localitatile vizate, firmele de IT&C s-au orientat catre Bucuresti (88%), iar restul catre orase precum Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Sibiu.

„Domeniul IT&C ramane cel mai dinamic sector al economiei, pentru ca alaturi de firmele romanesti si multinationale prezente pe piata care se dezvolta, firme noi aleg Romania ca tara de destinatie pentru a investi in IT&C. Punctele tari pentru atragerea de investitii in IT&C sunt resursele umane, faptul ca avem tineri talentati in programare, care au abilitati profesionale deosebite si faptul ca tara noastra este pe locul doi in lume in ceea ce priveste rapiditatea vitezei de navigare pe Internet. Expansiunea acestor firme determina nevoia de sedii noi, aproximativ 30% din tranzactiile realizate in 2013 fiind generate de cererea venita din partea unor companii de acest gen”, afirma Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

Cladirea de birouri in care se muta firma Cloud Research Studio se afla in apropierea statiei de metrou Stefan cel Mare, in spatele bulevardului cu acelasi nume, intr-o zona linistita si este dispusa pe subsol, parter si patru etaje. Ca facilitati, imobilul, fost sediu de back office al unei importante banci, dispune de cea mai moderna infrastructura IT&C, aceasta fiind si unul dintre motivele determinante pentru inchirierea acestui spatiu intr-un timp record.

Despre Cloud Research Studio
Compania CRS deruleaza proiecte in domeniul online, cloud, big data, avand experienta in cele mai noi tehnologii din domeniu. in noul sediu, compania CRS va lansa in anul 2014 cel mai „business-friendly” portal B2B care va integra servicii electronice, specializate, dedicate companiilor din Romania. Modelul de business este inovator, aducand posibilitatea stabilirii de parteneriate cu firme si persoane care doresc sa dezvolte aplicatii noi, in cloud, avand ca obiectiv principal optimizarea proceselor de business, micsorarea costurilor si cresterea oportunitatilor de afaceri.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult