Un sediu nou de birouri pentru Cloud Research Studio

Cloud Research Studio SRL (CRS) se muta in zona Stefan cel Mare, prin intermediul ESOP

Compania de IT&C Cloud Research Studio SRL a inchiriat integral un imobil de birouri, cu o suprafata de 1.300 mp, in Bucuresti, in zona de centru–nord, tranzactia fiind intermediata de ESOP Consulting.

In primele noua luni din 2013, din sectorul IT&C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri. Astfel, la nivelul intregii tari, 58 firme de IT&C au semnat contracte de inchiriere in primele trei trimestre, insumand o suprafata totala de 55.354 mp. In ceea ce priveste localitatile vizate, firmele de IT&C s-au orientat catre Bucuresti (88%), iar restul catre orase precum Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Sibiu.

„Domeniul IT&C ramane cel mai dinamic sector al economiei, pentru ca alaturi de firmele romanesti si multinationale prezente pe piata care se dezvolta, firme noi aleg Romania ca tara de destinatie pentru a investi in IT&C. Punctele tari pentru atragerea de investitii in IT&C sunt resursele umane, faptul ca avem tineri talentati in programare, care au abilitati profesionale deosebite si faptul ca tara noastra este pe locul doi in lume in ceea ce priveste rapiditatea vitezei de navigare pe Internet. Expansiunea acestor firme determina nevoia de sedii noi, aproximativ 30% din tranzactiile realizate in 2013 fiind generate de cererea venita din partea unor companii de acest gen”, afirma Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

Cloud-Research-Studio-sediu-birouriCladirea de birouri in care se muta firma Cloud Research Studio se afla in apropierea statiei de metrou Stefan cel Mare, in spatele bulevardului cu acelasi nume, intr-o zona linistita si este dispusa pe subsol, parter si patru etaje. Ca facilitati, imobilul, fost sediu de back office al unei importante banci, dispune de cea mai moderna infrastructura IT&C, aceasta fiind si unul dintre motivele determinante pentru inchirierea acestui spatiu intr-un timp record.

Despre Cloud Research Studio
Compania CRS deruleaza proiecte in domeniul online, cloud, big data, avand experienta in cele mai noi tehnologii din domeniu. in noul sediu, compania CRS va lansa in anul 2014 cel mai „business-friendly” portal B2B care va integra servicii electronice, specializate, dedicate companiilor din Romania. Modelul de business este inovator, aducand posibilitatea stabilirii de parteneriate cu firme si persoane care doresc sa dezvolte aplicatii noi, in cloud, avand ca obiectiv principal optimizarea proceselor de business, micsorarea costurilor si cresterea oportunitatilor de afaceri.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult