Clădirea Splay Office Building mai are doar trei etaje libere

Splay Office Building este o clădire boutique elegantă cu două ieșiri către două bulevarde – una către Splaiul Dâmboviței, între stațiile de metrou Izvor și Eroilor, iar cealaltă către Bulevardul Mihail Kogălniceanu, vis-a-vis de Facultatea de Drept din București.

Chiriașul ancoră este lanțul internațional de retail Jysk, iar lucrările de construcție sunt aproape de finalizare, potrivit unei monitorizări ESOP. În prezent, mai este disponibilă la pre-închiriere o suprafață de 960 mp.

Splay Office Building are șapte etaje, din care ultimul retras și mai are trei  libere la închiriere (fiecare de câte 320 mp), de tip open space partiționat.

Imobilul are două lifturi și o suprafață totală de 2.500 mp.

Birourile vor fi finisate și dotate cu echipamente la standarde de clasă superioară A, vor avea generator pentru sisteme vitale, climatizare modernă, cu aport de aer proaspăt, lumină naturală către toate posturile de lucru. Proiectul beneficiaza de 21 locuri de parcare în subteran, iar la 100 metri de clădire se află o parcare publică.

Spațiile mari vitrate permit o vedere relaxantă pe de o parte către Splaiul Dâmboviței, într-o zonă cu tei pe marginea apei, iar în cealaltă parte către Facultatea de Drept, un ansamblu arhitectural cu statut de monument istoric.
Cum arată acum construcția cu fațada finalizată, lucrându-se doar la gangul interior care va uni cele două bulevarde, puteți vedea în imaginea alăturată.

Ce se află în apropiere

Splay Office Building se află vis-a-vis de Palatul Facultății de Drept București, la cinci minute de mers pe jos de Parcul Cișmigiu și la două stații de troleibuz se află Universitate din București. La 10 minute de mers pe jos de Centrul Istoric, unde sunt deschise de dimineața, pentru mic dejun, până noaptea târziu, peste 300 de restaurante, cafenele, pub-uri și alte facilități de food și relaxare.

Zona Operei este un hub cultural, cu mai multe instituții culturale și de învățământ aflate în imediata apropiere – Opera Română, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină, Palatul Parlamentului. Pe Splaiul Dâmboviței în imediata apropiere se află Opera Center, unul din proiectele emblematice de birouri din București.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Splay Office Building, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult