Clădirea Berlin, din Sema Parc va livra spații de birouri de clasă A, în zona Grozăvești – Politehnică

Principalul avantaj al clădirii Berlin este locația- lângă Universitatea Politehnică București, cea mai mare instituție de învățământ tehnic din România și aproape de Regie, cel mai mare campus universitar din București, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP. Termenul estimat de livrare este al treilea trimestru al acestui an.

Alte puncte forte pentru viitori angajați care vor lucra în această clădire vor fi mediul de lucru confortabil și sănătos, datorită calității superioare a spațiilor de birouri – de clasă A, cu certificat de clădire verde BREEAM Excellent, a spațiilor verzi generoase și a numeroaselor servicii și facilități ale proiectului integrat Sema Parc, din care face parte.
Printre calitățile clădirii Berlin, mai enumerăm flexibilitate în partiționare și eficiența optimă, sistemul BMS integrat, iluminatul superior și cu un consum redus prin sursele LED și sistemul de climatizare HVAC – Sistem VRV sofisticat.
În total, clădirea Berlin are o suprafață închiriabilă de 14.952 mp, dispusă pe trei niveluri: parter, etaj 1 și etajul 2 retras. Spațiile disponibile variază între 1.300 mp și 2.600 mp.

Condițiile de închiriere sunt flexibile, fiind una din variantele cele mai bune privind raportul între calitatea spațiilor de birouri și preț.

Sema Parc este cel mai mare proiect de reconversie urbană din România, cu un total de aproximativ de 964.800 metri pătrați construiți, birourile reprezentând mai mult de jumătate din spațiile închiriabile.
Pe lângă acestea, în incintă se află magazine – printre ele și un supermarket Mega Image, restaurante, cafenele, zone de relaxare și un proiect de locuințe.
În prezent, în cadrul Sema Parc, sunt în dezvoltare și cu posibililate de pre-închiriere circa 46.000 metri pătrați închiriabili de birouri clasă A.

Sema Parc se află situat în proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru, la 1 minut de mers pe jos și la 5 minute de mers pe jos de Universitatea Politehnică București.
Locația este una strategică, în zona de centru-vest a Bucureștiului, acolo unde s-a conturat un pol fierbinte de birouri și unde s-au stabilit mari companii internaționale, din industriile IT&C, financiar-bancar și outsourcing& BPO.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Sema Parc, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
663 - 6.095 mp

Sema Parc cladirea Berlin

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
337 - 3.911 mp

Sema Parc cladirea Oslo

Grozavesti, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
350 - 5.907 mp

Sema Parc cladirea London

Splaiul Independentei, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult