Clădirea Berlin, din Sema Parc va livra spații de birouri de clasă A, în zona Grozăvești – Politehnică

Principalul avantaj al clădirii Berlin este locația- lângă Universitatea Politehnică București, cea mai mare instituție de învățământ tehnic din România și aproape de Regie, cel mai mare campus universitar din București, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP. Termenul estimat de livrare este al treilea trimestru al acestui an.

Alte puncte forte pentru viitori angajați care vor lucra în această clădire vor fi mediul de lucru confortabil și sănătos, datorită calității superioare a spațiilor de birouri – de clasă A, cu certificat de clădire verde BREEAM Excellent, a spațiilor verzi generoase și a numeroaselor servicii și facilități ale proiectului integrat Sema Parc, din care face parte.
Printre calitățile clădirii Berlin, mai enumerăm flexibilitate în partiționare și eficiența optimă, sistemul BMS integrat, iluminatul superior și cu un consum redus prin sursele LED și sistemul de climatizare HVAC – Sistem VRV sofisticat.
În total, clădirea Berlin are o suprafață închiriabilă de 14.952 mp, dispusă pe trei niveluri: parter, etaj 1 și etajul 2 retras. Spațiile disponibile variază între 1.300 mp și 2.600 mp.

Condițiile de închiriere sunt flexibile, fiind una din variantele cele mai bune privind raportul între calitatea spațiilor de birouri și preț.

Sema Parc este cel mai mare proiect de reconversie urbană din România, cu un total de aproximativ de 964.800 metri pătrați construiți, birourile reprezentând mai mult de jumătate din spațiile închiriabile.
Pe lângă acestea, în incintă se află magazine – printre ele și un supermarket Mega Image, restaurante, cafenele, zone de relaxare și un proiect de locuințe.
În prezent, în cadrul Sema Parc, sunt în dezvoltare și cu posibililate de pre-închiriere circa 46.000 metri pătrați închiriabili de birouri clasă A.

Sema Parc se află situat în proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru, la 1 minut de mers pe jos și la 5 minute de mers pe jos de Universitatea Politehnică București.
Locația este una strategică, în zona de centru-vest a Bucureștiului, acolo unde s-a conturat un pol fierbinte de birouri și unde s-au stabilit mari companii internaționale, din industriile IT&C, financiar-bancar și outsourcing& BPO.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Sema Parc, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
663 - 5.292 mp

Sema Parc cladirea Berlin

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 9.406 mp

Sema Parc cladirea Oslo

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
701 - 16.915 mp

Sema Parc cladirea London

Splaiul Independentei, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult