Clădirea Berlin, din Sema Parc va livra spații de birouri de clasă A, în zona Grozăvești – Politehnică

Principalul avantaj al clădirii Berlin este locația- lângă Universitatea Politehnică București, cea mai mare instituție de învățământ tehnic din România și aproape de Regie, cel mai mare campus universitar din București, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP. Termenul estimat de livrare este al treilea trimestru al acestui an.

Alte puncte forte pentru viitori angajați care vor lucra în această clădire vor fi mediul de lucru confortabil și sănătos, datorită calității superioare a spațiilor de birouri – de clasă A, cu certificat de clădire verde BREEAM Excellent, a spațiilor verzi generoase și a numeroaselor servicii și facilități ale proiectului integrat Sema Parc, din care face parte.
Printre calitățile clădirii Berlin, mai enumerăm flexibilitate în partiționare și eficiența optimă, sistemul BMS integrat, iluminatul superior și cu un consum redus prin sursele LED și sistemul de climatizare HVAC – Sistem VRV sofisticat.
În total, clădirea Berlin are o suprafață închiriabilă de 14.952 mp, dispusă pe trei niveluri: parter, etaj 1 și etajul 2 retras. Spațiile disponibile variază între 1.300 mp și 2.600 mp.

Condițiile de închiriere sunt flexibile, fiind una din variantele cele mai bune privind raportul între calitatea spațiilor de birouri și preț.

Sema Parc este cel mai mare proiect de reconversie urbană din România, cu un total de aproximativ de 964.800 metri pătrați construiți, birourile reprezentând mai mult de jumătate din spațiile închiriabile.
Pe lângă acestea, în incintă se află magazine – printre ele și un supermarket Mega Image, restaurante, cafenele, zone de relaxare și un proiect de locuințe.
În prezent, în cadrul Sema Parc, sunt în dezvoltare și cu posibililate de pre-închiriere circa 46.000 metri pătrați închiriabili de birouri clasă A.

Sema Parc se află situat în proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru, la 1 minut de mers pe jos și la 5 minute de mers pe jos de Universitatea Politehnică București.
Locația este una strategică, în zona de centru-vest a Bucureștiului, acolo unde s-a conturat un pol fierbinte de birouri și unde s-au stabilit mari companii internaționale, din industriile IT&C, financiar-bancar și outsourcing& BPO.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Sema Parc, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult