Clădire boutique de birouri cu spații generoase, în construcție pe strada Mendeleev

La proiectul de birouri din strada Mendeleev, se lucrează intens la fațade, acesta fiind prevăzut a se da în folosință la sfârșitul anului, potrivit monitorizării ESOP Consulting și este singura clădire de birouri din zona ultracentrală din București, Magheru, care are spații de birouri disponibile cu suprafețe mari.

Construcția are o suprafață construită totală de 7.200 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de 6.319 mp, este desfășurată pe două niveluri subterane, parter și 7 etaje și va fi reprezentativă în zonă, datorită înălțimii de 26 metri și a fațadei elegante, în culori naturale.

Proiectul de birouri respectă standardele unei clădiri verzi. Designul modern al fațadelor asigură o soluție eficientă pentru anveloparea clădirii, astfel încât consumul de energie să fie unul redus.

Sistemul de iluminat va fi și el performant, terasele vor fi amenajate cu plante naturale, care vor fi udate cu apa de ploaie captată și reutilizată, toate posturile de lucru vor avea acces direct către lumină naturală.

Terasa de la ultimul etaj va oferi o vedere panoramică. Clădirea de birouri va beneficia de 50 locuri de parcare în subteran.

Clădirea de birouri Mendeleev oferă acces ușor și vecinătăți de prestigiu

În imediata vecinătate a clădirii de birouri Mendeleev se află o clădire renovată de birouri, în care British Council desfășoară cursuri de limbi străine, numeroase cafenele, bistro-uri, taverne și restaurante, Piața Amzei.

La 4 minute de mers pe jos se află stația de metrou Romană și numeroase stații de autobuz, precum și Academia de Științe Economice din București (ASE). La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea București, cu stația de metrou Universitate, Teatrul Național și Ateneul Român, Hotel Hilton și Palatul Regal.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat în clădirea Mendeleev Office 5, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult