Clădire boutique de birouri cu spații generoase, în construcție pe strada Mendeleev

La proiectul de birouri din strada Mendeleev, se lucrează intens la fațade, acesta fiind prevăzut a se da în folosință la sfârșitul anului, potrivit monitorizării ESOP Consulting și este singura clădire de birouri din zona ultracentrală din București, Magheru, care are spații de birouri disponibile cu suprafețe mari.

Construcția are o suprafață construită totală de 7.200 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de 6.319 mp, este desfășurată pe două niveluri subterane, parter și 7 etaje și va fi reprezentativă în zonă, datorită înălțimii de 26 metri și a fațadei elegante, în culori naturale.

Proiectul de birouri respectă standardele unei clădiri verzi. Designul modern al fațadelor asigură o soluție eficientă pentru anveloparea clădirii, astfel încât consumul de energie să fie unul redus.

Sistemul de iluminat va fi și el performant, terasele vor fi amenajate cu plante naturale, care vor fi udate cu apa de ploaie captată și reutilizată, toate posturile de lucru vor avea acces direct către lumină naturală.

Terasa de la ultimul etaj va oferi o vedere panoramică. Clădirea de birouri va beneficia de 50 locuri de parcare în subteran.

Clădirea de birouri Mendeleev oferă acces ușor și vecinătăți de prestigiu

În imediata vecinătate a clădirii de birouri Mendeleev se află o clădire renovată de birouri, în care British Council desfășoară cursuri de limbi străine, numeroase cafenele, bistro-uri, taverne și restaurante, Piața Amzei.

La 4 minute de mers pe jos se află stația de metrou Romană și numeroase stații de autobuz, precum și Academia de Științe Economice din București (ASE). La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea București, cu stația de metrou Universitate, Teatrul Național și Ateneul Român, Hotel Hilton și Palatul Regal.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat în clădirea Mendeleev Office 5, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
523 mp

Spatii in cladire birouri

Romana, Bucuresti
  • 21€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
385 mp

Premium Point

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
270 - 559 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • 18€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
250 - 1.287 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult