Clădire boutique de birouri cu spații generoase, în construcție pe strada Mendeleev

La proiectul de birouri din strada Mendeleev, se lucrează intens la fațade, acesta fiind prevăzut a se da în folosință la sfârșitul anului, potrivit monitorizării ESOP Consulting și este singura clădire de birouri din zona ultracentrală din București, Magheru, care are spații de birouri disponibile cu suprafețe mari.

Construcția are o suprafață construită totală de 7.200 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de 6.319 mp, este desfășurată pe două niveluri subterane, parter și 7 etaje și va fi reprezentativă în zonă, datorită înălțimii de 26 metri și a fațadei elegante, în culori naturale.

Proiectul de birouri respectă standardele unei clădiri verzi. Designul modern al fațadelor asigură o soluție eficientă pentru anveloparea clădirii, astfel încât consumul de energie să fie unul redus.

Sistemul de iluminat va fi și el performant, terasele vor fi amenajate cu plante naturale, care vor fi udate cu apa de ploaie captată și reutilizată, toate posturile de lucru vor avea acces direct către lumină naturală.

Terasa de la ultimul etaj va oferi o vedere panoramică. Clădirea de birouri va beneficia de 50 locuri de parcare în subteran.

Clădirea de birouri Mendeleev oferă acces ușor și vecinătăți de prestigiu

În imediata vecinătate a clădirii de birouri Mendeleev se află o clădire renovată de birouri, în care British Council desfășoară cursuri de limbi străine, numeroase cafenele, bistro-uri, taverne și restaurante, Piața Amzei.

La 4 minute de mers pe jos se află stația de metrou Romană și numeroase stații de autobuz, precum și Academia de Științe Economice din București (ASE). La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea București, cu stația de metrou Universitate, Teatrul Național și Ateneul Român, Hotel Hilton și Palatul Regal.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat în clădirea Mendeleev Office 5, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
313 - 683 mp

Spatii in cladire birouri

Romana, Bucuresti
  • 21€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
385 mp

Premium Point

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
270 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult