Proiectul APARTAMENTE Radacini, Bucuresti

CINCI APARTAMENTE NOI, centrale, complet MOBILATE SI UTILATE, la pret de PRIMA CASA!

De la 1 iunie 2013, proiectul APARTAMENTE Radacini, pus in vanzare prin intermediul ESOP Consulting vine cu o promotie speciala de vara: cinci apartamente de PRIMA CASA se vand complet mobilate si utilate. Oferta se adreseaza direct studentilor, care vor o alternativa rapida la chirie si beneficiarilor de credite PRIMA CASA, care in afara de credit, nu mai dispun de alte mijloace financiare pentru amenajarea apartamentului.

„Cinci din cele 30 apartamente care mai sunt disponibile se vand complet utilate si mobilate. La APARTAMENTE Radacini te poti incadra intr-un buget de PRIMA CASA pentru un apartament de doua camere complet mobilat si utilat, cu pat, saltea, doua noptiere, lenjerie de pat, bucatarie mobilata si utilata, aragaz, frigider, masa de bucatarie si scaune, canapea in living, masuta de cafea, biblioteca si televizor”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting | CORFAC International.

Imobilul este finalizat de la sfarsitul anului trecut, iar de atunci pana astazi aici s-au mutat mai mult de jumatate dintre locatari.

Amplasamentul este central, ideal pentru locuintele medii. APARTAMENTE Radacini se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului, Calea Plevnei, fiind situat in imediata apropiere de Gradina Botanica, Carrefour Orhideea, Spitalul Universitar, Universitatea de Medicina, Facultatea de Drept si Politehnica Bucuresti.

Apartamentele sunt construite dupa ultimele standarde, cladirea fiind certificata energetic in clasa A. Imobilul este eficient din punct de vedere termic, fiind realizat din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si ferestre cu geamuri tip termopan (cinci camere in sistem Low-e). Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala Buderus. APARTAMENTE Radacini beneficieaza de un numar total de 70 de locuri de parcare dispuse in trei subsoluri. De asemenea exista 24 de boxe, doua lifturi, contoare individuale de apa, gaz si electricitate.
In ansamblul APARTAMENTE Radacini mai sunt spre vanzare 30 de apartamente de doua camere din totalul de 70 existente. Doar cinci din acestea se vand complet mobilate si utilate, asa ca oferta este limitata, primul venit fiind primul servit.

Pretul unui apartament de doua camere care se preda la cheie porneste de la 57.000 euro, cu TVA inclus. Clientii care vor suprafete utile mai mari sau etaje superioare pot opta pentru apartamente de doua camere cu preturi de 65.000 euro, 80.000 euro sau 125.000 euro, cu TVA inclus.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult