Proiectul APARTAMENTE Radacini, Bucuresti

CINCI APARTAMENTE NOI, centrale, complet MOBILATE SI UTILATE, la pret de PRIMA CASA!

De la 1 iunie 2013, proiectul APARTAMENTE Radacini, pus in vanzare prin intermediul ESOP Consulting vine cu o promotie speciala de vara: cinci apartamente de PRIMA CASA se vand complet mobilate si utilate. Oferta se adreseaza direct studentilor, care vor o alternativa rapida la chirie si beneficiarilor de credite PRIMA CASA, care in afara de credit, nu mai dispun de alte mijloace financiare pentru amenajarea apartamentului.

„Cinci din cele 30 apartamente care mai sunt disponibile se vand complet utilate si mobilate. La APARTAMENTE Radacini te poti incadra intr-un buget de PRIMA CASA pentru un apartament de doua camere complet mobilat si utilat, cu pat, saltea, doua noptiere, lenjerie de pat, bucatarie mobilata si utilata, aragaz, frigider, masa de bucatarie si scaune, canapea in living, masuta de cafea, biblioteca si televizor”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting | CORFAC International.

Imobilul este finalizat de la sfarsitul anului trecut, iar de atunci pana astazi aici s-au mutat mai mult de jumatate dintre locatari.

Amplasamentul este central, ideal pentru locuintele medii. APARTAMENTE Radacini se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului, Calea Plevnei, fiind situat in imediata apropiere de Gradina Botanica, Carrefour Orhideea, Spitalul Universitar, Universitatea de Medicina, Facultatea de Drept si Politehnica Bucuresti.

Apartamentele sunt construite dupa ultimele standarde, cladirea fiind certificata energetic in clasa A. Imobilul este eficient din punct de vedere termic, fiind realizat din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si ferestre cu geamuri tip termopan (cinci camere in sistem Low-e). Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala Buderus. APARTAMENTE Radacini beneficieaza de un numar total de 70 de locuri de parcare dispuse in trei subsoluri. De asemenea exista 24 de boxe, doua lifturi, contoare individuale de apa, gaz si electricitate.
In ansamblul APARTAMENTE Radacini mai sunt spre vanzare 30 de apartamente de doua camere din totalul de 70 existente. Doar cinci din acestea se vand complet mobilate si utilate, asa ca oferta este limitata, primul venit fiind primul servit.

Pretul unui apartament de doua camere care se preda la cheie porneste de la 57.000 euro, cu TVA inclus. Clientii care vor suprafete utile mai mari sau etaje superioare pot opta pentru apartamente de doua camere cu preturi de 65.000 euro, 80.000 euro sau 125.000 euro, cu TVA inclus.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult