Proiectul APARTAMENTE Radacini, Bucuresti

CINCI APARTAMENTE NOI, centrale, complet MOBILATE SI UTILATE, la pret de PRIMA CASA!

De la 1 iunie 2013, proiectul APARTAMENTE Radacini, pus in vanzare prin intermediul ESOP Consulting vine cu o promotie speciala de vara: cinci apartamente de PRIMA CASA se vand complet mobilate si utilate. Oferta se adreseaza direct studentilor, care vor o alternativa rapida la chirie si beneficiarilor de credite PRIMA CASA, care in afara de credit, nu mai dispun de alte mijloace financiare pentru amenajarea apartamentului.

„Cinci din cele 30 apartamente care mai sunt disponibile se vand complet utilate si mobilate. La APARTAMENTE Radacini te poti incadra intr-un buget de PRIMA CASA pentru un apartament de doua camere complet mobilat si utilat, cu pat, saltea, doua noptiere, lenjerie de pat, bucatarie mobilata si utilata, aragaz, frigider, masa de bucatarie si scaune, canapea in living, masuta de cafea, biblioteca si televizor”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting | CORFAC International.

Imobilul este finalizat de la sfarsitul anului trecut, iar de atunci pana astazi aici s-au mutat mai mult de jumatate dintre locatari.

Amplasamentul este central, ideal pentru locuintele medii. APARTAMENTE Radacini se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului, Calea Plevnei, fiind situat in imediata apropiere de Gradina Botanica, Carrefour Orhideea, Spitalul Universitar, Universitatea de Medicina, Facultatea de Drept si Politehnica Bucuresti.

Apartamentele sunt construite dupa ultimele standarde, cladirea fiind certificata energetic in clasa A. Imobilul este eficient din punct de vedere termic, fiind realizat din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si ferestre cu geamuri tip termopan (cinci camere in sistem Low-e). Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala Buderus. APARTAMENTE Radacini beneficieaza de un numar total de 70 de locuri de parcare dispuse in trei subsoluri. De asemenea exista 24 de boxe, doua lifturi, contoare individuale de apa, gaz si electricitate.
In ansamblul APARTAMENTE Radacini mai sunt spre vanzare 30 de apartamente de doua camere din totalul de 70 existente. Doar cinci din acestea se vand complet mobilate si utilate, asa ca oferta este limitata, primul venit fiind primul servit.

Pretul unui apartament de doua camere care se preda la cheie porneste de la 57.000 euro, cu TVA inclus. Clientii care vor suprafete utile mai mari sau etaje superioare pot opta pentru apartamente de doua camere cu preturi de 65.000 euro, 80.000 euro sau 125.000 euro, cu TVA inclus.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>