O noua policlinica in zona Arcului de Triumf

Centrul Medical Panduri isi deschide o noua policlinica in zona Arcului de Triumf

Centrul Medical Panduri a inchiriat integral o cladire de birouri de 500 mp, situata in zona Arcului de Triumf, prin intermediul companiei ESOP Consulting. Pe langa Centrul Medical Panduri, de la inceputul anului, ESOP Consulting a gasit sedii pentru inca cinci operatori din domeniul medical: Ortoprofil Prod Romania, Elpida Medical, Euromedica Inc, Dentfix Pro si MIP Pharma Romania, spatii cu suprafete cuprinse intre 75 mp si 420 mp.

„Cladirea de pe Clucerului nr 55 va fi cea de-a treia unitate medicala pe care o vom deschide incepand cu 1 iunie 2013. Prin acest nou punct de lucru se doreste oferirea unei game cat mai complete de servicii clinice cum ar fi: Medicina Interna, Reumatologie, Chirurgie, Dermatologie, Oftalmologie, ORL, Diabet, Medicina de Familie, Urologie, Endocrinologie, Cardiologie, Obstetrica-Ginecologie, analize medicale si spitalizare de o zi. Functionand sub deviza ADAUGA ANI VIETII, ADAUGA SANATATE ANILOR, centrul va fi dotat cu echipamente de ultima generatie, achizitionate de la firme de prestigiu din domeniul medical, pentru a ridica serviciile medicale la cele mai inalte standarde. In acelasi timp, prin locatie si facilitati dorim sa le oferim clientilor o ambianta calda si primitoare”, declara Maria Pop, Director General al Centrului Medical Panduri.

Cladirea din zona Arcului de Triumf in care va functiona noul punct de lucru al Centrului Medical Panduri este dispusa pe sase niveluri, are finisaje moderne si este deja dotata cu facilitati specifice domeniului medical. Astfel, la exterior are cortina de sticla, ferestre fixe, dar si ferestre care se deschid, lift, inaltime optima de 2,7 metri pana la tavan, paza 24 ore, CCTV, prize date-voce, hidranti, Chilled Beam Coling, unitati split, alarma si UPC pentru salile de operatie, restaurant si cafenea in zona.

„Domeniul medicinei private se numara printre putinele domenii aflate in expansiune in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic si ne bucuram ca am oferit consultanta mai multor companii din aceste domeniu in ultima vreme, ESOP avand probabil cea mai mare baza de date cu centre de afaceri si vile din Bucuresti, care pot fi folosite pentru diverse destinatii, de la sedii de firme, pana la restaurante, scoli si gradinite private sau clinici medicale”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting.

Acest an s-a remarcat printr-un numar mai mare de tranzactii in care chiriasii activeaza in domeniul serviciilor medicale si distributiei de produse medicale. ESOP Consulting a intermediat sase tranzactii de acest tip: Centrul Medical Panduri, Ortoprofil Prod Romania, Elpida Medical, Euromedica Inc si Tremend.

Centrul Medical Panduri a ales o zona de prestigiu, cea a Arcului de Triumf, foarte aproape de Piata Victoriei si cu acces catre toate tipurile de mijloace de transport. Ortoprofil a ales zona Foisorului de Foc, MIP Pharma Romania in Cotroceni, Dentfix Pro in Barbu Vacarescu, Elpida a optat pentru zona Aviatiei, iar Euromedica pentru zona Unirii.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ponderea chiriasilor din domeniul IT&C in piata spatiilor de birouri din Bucuresti la sfarsitul anului 2022 si previziuni pentru anul 2023


In 2022 cele mai active companii au fost cele din domeniul IT&C, BPO și SSC, cu 23% din volumul total al tranzactiilor, urmate de cele din domeniul Serviciilor profesionale cu 17%. Dintre firmele care au inchiriat spatii de birouri cu suprafete semnificative in 2022 amintim pe EveryMatrix, Cegeka, Softbinator Technologies, Expleo, Infineon, NXP. Acestea, precum si alte companii […]


Citeste mai mult

Principalele tendințe pe piața spațiilor de birouri după începerea noului an școlar


Începută treptat din primăvară, revenirea graduală la birou se așteaptă să înregistreze un nou val în această toamnă, odată cu deschiderea noului an școlar. Începerea școlii poate stimula revenirea mai multor angajați la birou, în special a angajaților care au copii la grădinițe și școli ce se află în proximitatea clădirii de birouri unde lucrează. […]


Citeste mai mult

Instituția Internațională SEK Bucharest International School își deschide prima școală din România, în Sema Parc


River Development anunță că Instituția Internațională SEK  își deschide prima școală din România într-o clădire din Sema Parc, pentru activități educaționale curente și extindere viitoare. Tranzacția a fost intermediată de ESOP Consulting, companie locală de consultanță specializată în servicii imobiliare. Fondată în 1892, Instituția Internațională SEK oferă elevilor săi un program de studii trilingve și […]


Citeste mai mult