O noua policlinica in zona Arcului de Triumf

Centrul Medical Panduri isi deschide o noua policlinica in zona Arcului de Triumf

centrul-medical-panduriCentrul Medical Panduri a inchiriat integral o cladire de birouri de 500 mp, situata in zona Arcului de Triumf, prin intermediul companiei ESOP Consulting. Pe langa Centrul Medical Panduri, de la inceputul anului, ESOP Consulting a gasit sedii pentru inca cinci operatori din domeniul medical: Ortoprofil Prod Romania, Elpida Medical, Euromedica Inc, Dentfix Pro si MIP Pharma Romania, spatii cu suprafete cuprinse intre 75 mp si 420 mp.

„Cladirea de pe Clucerului nr 55 va fi cea de-a treia unitate medicala pe care o vom deschide incepand cu 1 iunie 2013. Prin acest nou punct de lucru se doreste oferirea unei game cat mai complete de servicii clinice cum ar fi: Medicina Interna, Reumatologie, Chirurgie, Dermatologie, Oftalmologie, ORL, Diabet, Medicina de Familie, Urologie, Endocrinologie, Cardiologie, Obstetrica-Ginecologie, analize medicale si spitalizare de o zi. Functionand sub deviza ADAUGA ANI VIETII, ADAUGA SANATATE ANILOR, centrul va fi dotat cu echipamente de ultima generatie, achizitionate de la firme de prestigiu din domeniul medical, pentru a ridica serviciile medicale la cele mai inalte standarde. In acelasi timp, prin locatie si facilitati dorim sa le oferim clientilor o ambianta calda si primitoare”, declara Maria Pop, Director General al Centrului Medical Panduri.

Cladirea din zona Arcului de Triumf in care va functiona noul punct de lucru al Centrului Medical Panduri este dispusa pe sase niveluri, are finisaje moderne si este deja dotata cu facilitati specifice domeniului medical. Astfel, la exterior are cortina de sticla, ferestre fixe, dar si ferestre care se deschid, lift, inaltime optima de 2,7 metri pana la tavan, paza 24 ore, CCTV, prize date-voce, hidranti, Chilled Beam Coling, unitati split, alarma si UPC pentru salile de operatie, restaurant si cafenea in zona.

„Domeniul medicinei private se numara printre putinele domenii aflate in expansiune in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic si ne bucuram ca am oferit consultanta mai multor companii din aceste domeniu in ultima vreme, ESOP avand probabil cea mai mare baza de date cu centre de afaceri si vile din Bucuresti, care pot fi folosite pentru diverse destinatii, de la sedii de firme, pana la restaurante, scoli si gradinite private sau clinici medicale”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting.

Acest an s-a remarcat printr-un numar mai mare de tranzactii in care chiriasii activeaza in domeniul serviciilor medicale si distributiei de produse medicale. ESOP Consulting a intermediat sase tranzactii de acest tip: Centrul Medical Panduri, Ortoprofil Prod Romania, Elpida Medical, Euromedica Inc si Tremend.

Centrul Medical Panduri a ales o zona de prestigiu, cea a Arcului de Triumf, foarte aproape de Piata Victoriei si cu acces catre toate tipurile de mijloace de transport. Ortoprofil a ales zona Foisorului de Foc, MIP Pharma Romania in Cotroceni, Dentfix Pro in Barbu Vacarescu, Elpida a optat pentru zona Aviatiei, iar Euromedica pentru zona Unirii.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

În București, în primele nouă luni din 2021, s-au căutat birouri mici, de până în 1.000 mp


Până la finalul lunii septembrie 2021 s-au închiriat mai multe spații de birouri noi, de până în 1.000 mp, decât în aceeași perioadă din 2020 și chiar din 2019 sau 2018, înainte de pandemie, potrivit unei analize realizare de compania imobiliara ESOP, pe baza datelor centralizate de principalii brokeri pe piața de birouri. În total, […]


Citeste mai mult

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult