O noua policlinica in zona Arcului de Triumf

Centrul Medical Panduri isi deschide o noua policlinica in zona Arcului de Triumf

centrul-medical-panduriCentrul Medical Panduri a inchiriat integral o cladire de birouri de 500 mp, situata in zona Arcului de Triumf, prin intermediul companiei ESOP Consulting. Pe langa Centrul Medical Panduri, de la inceputul anului, ESOP Consulting a gasit sedii pentru inca cinci operatori din domeniul medical: Ortoprofil Prod Romania, Elpida Medical, Euromedica Inc, Dentfix Pro si MIP Pharma Romania, spatii cu suprafete cuprinse intre 75 mp si 420 mp.

„Cladirea de pe Clucerului nr 55 va fi cea de-a treia unitate medicala pe care o vom deschide incepand cu 1 iunie 2013. Prin acest nou punct de lucru se doreste oferirea unei game cat mai complete de servicii clinice cum ar fi: Medicina Interna, Reumatologie, Chirurgie, Dermatologie, Oftalmologie, ORL, Diabet, Medicina de Familie, Urologie, Endocrinologie, Cardiologie, Obstetrica-Ginecologie, analize medicale si spitalizare de o zi. Functionand sub deviza ADAUGA ANI VIETII, ADAUGA SANATATE ANILOR, centrul va fi dotat cu echipamente de ultima generatie, achizitionate de la firme de prestigiu din domeniul medical, pentru a ridica serviciile medicale la cele mai inalte standarde. In acelasi timp, prin locatie si facilitati dorim sa le oferim clientilor o ambianta calda si primitoare”, declara Maria Pop, Director General al Centrului Medical Panduri.

Cladirea din zona Arcului de Triumf in care va functiona noul punct de lucru al Centrului Medical Panduri este dispusa pe sase niveluri, are finisaje moderne si este deja dotata cu facilitati specifice domeniului medical. Astfel, la exterior are cortina de sticla, ferestre fixe, dar si ferestre care se deschid, lift, inaltime optima de 2,7 metri pana la tavan, paza 24 ore, CCTV, prize date-voce, hidranti, Chilled Beam Coling, unitati split, alarma si UPC pentru salile de operatie, restaurant si cafenea in zona.

„Domeniul medicinei private se numara printre putinele domenii aflate in expansiune in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic si ne bucuram ca am oferit consultanta mai multor companii din aceste domeniu in ultima vreme, ESOP avand probabil cea mai mare baza de date cu centre de afaceri si vile din Bucuresti, care pot fi folosite pentru diverse destinatii, de la sedii de firme, pana la restaurante, scoli si gradinite private sau clinici medicale”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting.

Acest an s-a remarcat printr-un numar mai mare de tranzactii in care chiriasii activeaza in domeniul serviciilor medicale si distributiei de produse medicale. ESOP Consulting a intermediat sase tranzactii de acest tip: Centrul Medical Panduri, Ortoprofil Prod Romania, Elpida Medical, Euromedica Inc si Tremend.

Centrul Medical Panduri a ales o zona de prestigiu, cea a Arcului de Triumf, foarte aproape de Piata Victoriei si cu acces catre toate tipurile de mijloace de transport. Ortoprofil a ales zona Foisorului de Foc, MIP Pharma Romania in Cotroceni, Dentfix Pro in Barbu Vacarescu, Elpida a optat pentru zona Aviatiei, iar Euromedica pentru zona Unirii.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>