Centre de afaceri de clasa A

Centre de afaceri de clasa A pentru corporatii multinationale si IMM-uri

Centrele de afaceri de clasa A sunt solutiile moderne ce raspund asteptarilor unei companii in materie de dotari si facilitati dintre cele mai moderne, confort si eficienta in organizarea si amenajarea spatiilor, parcari si acces usor la mijloace de transport in comun, restaurante, cafenele sau centre comerciale si, nu in ultimul rand, de imagine.

Pentru ca sunt cladiri moderne, proiectate astfel incat sa fie economice si eficiente in privinta consumului de energie, modern utilate si amplasate in zone centrale de unde se poate ajunge usor in orice parte a orasuluicu autoturismul sau cu mijloace de transport in comun, centrele si parcurile de afaceri sunt solutii cu adevarat avantajoase pentru sediul unei companii.

In portofoliul de oferte al ESOP Consulting se regasesc numeroase oferte de spatii de birouri de inchiriat in astfel de centre de afaceri. Va prezentam aici 3 dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti.

West Gate Business Park, Bucuresti, ideal pentru corporatiile multinationale si IMM-uri

WEST GATE este un business park modern din zona de vest a Capitalei, unde IMM-urile pot sa inchirieze in conditii avantajoase, spatii de birouri realizate din fonduri eruopene. Centrul pentru sprijinirea afacerilor din cadrul West Gate Business Park, Bucuresti, pune la dispozitia IMM-urilor o suprafata de 5.000 mp de birouri cu toate dotarile si facilitatile necesare desfasurarii activitatilor, iar discountul poate ajunge pana la 40%.

west gate

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Bucuresti

Sky Tower este cel mai inalt si cel mai modern turn din Romania, conceput pentru a oferi companiilor o noua viziune aspra conceptului de sediu de birouri. Cladirea cu o inaltime de 137 m dispune de 2 grupuri a cate 5 lifturi de mare viteza, ce deservesc cele 36 de etaje al turnului destinat sediilor de companii. La ultimele 2 etaje se afla un restaurant cu skybar si un centru de conferinte modern si vedere panoramica asupra orasului.

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului si se intinde pe o suprafata de 42 de hectare de cladiri de birouri cu dotari moderne si spatii verzi. Amplasat in apropiere de Universitatea Politehnica si statia de metrou Petrache Poenaru, Sema Parc se bucura de o pozitionare strategica, la numai 10 minute de Piata Romana sau Piata Victoriei.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Cosolidare versus Atomizare pe piata de birouri

Consolidare versus “atomizare” pe piata de birouri datorita COVID 19


Ce vor face companiile in perioada post-COVID 19? Se vor intoarce la strategia de consolidare prin care posturile de lucru dintr-un oras erau concentrate intr-o singura cladire sau intr-un singur business park? Sau vor opta pentru “atomizarea” acestora prin munca de acasa (Work from Home) sau prin munca langa casa (Work Near Home)? Sau vor […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri din zona centrală ZACA și proiectele din afara zonei cu interdicții pentru mașinile poluante


Update 24.10.2019 Primăria Capitalei a aprobat introducerea vinietei în București. În zona centrală, nu vor mai avea voie de anul viitor mașinile sub euro 3 (Non-Euro, Euro 1 și Euro 2), iar din 2021 nici cele sub Euro 4. Toate mașinile sub euro 5 vor plăti vinietă pentru a circula pe celelalte străzi, în afara […]


Citeste mai mult

Primăria Sectorului 5 propune un proiect pentru dezvoltarea celui mai mare teren liber din București


Primăria Sectorului 5 a organizat de curând o dezbatere publică privind dezvoltarea proiectului Antiaeriană, pe cel mai mare teren liber din București, de circa 110 hectare. Alături de firma noastră, la discuții au fost invitați și reprezentanți ai principalilor dezvoltatori imobiliari din București și ai mai multor mari companii de consultanță imobiliară. Proiectul inițial propune […]


Citeste mai mult