Centre de afaceri de clasa A

Centre de afaceri de clasa A pentru corporatii multinationale si IMM-uri

Centrele de afaceri de clasa A sunt solutiile moderne ce raspund asteptarilor unei companii in materie de dotari si facilitati dintre cele mai moderne, confort si eficienta in organizarea si amenajarea spatiilor, parcari si acces usor la mijloace de transport in comun, restaurante, cafenele sau centre comerciale si, nu in ultimul rand, de imagine.

Pentru ca sunt cladiri moderne, proiectate astfel incat sa fie economice si eficiente in privinta consumului de energie, modern utilate si amplasate in zone centrale de unde se poate ajunge usor in orice parte a orasuluicu autoturismul sau cu mijloace de transport in comun, centrele si parcurile de afaceri sunt solutii cu adevarat avantajoase pentru sediul unei companii.

In portofoliul de oferte al ESOP Consulting se regasesc numeroase oferte de spatii de birouri de inchiriat in astfel de centre de afaceri. Va prezentam aici 3 dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti.

West Gate Business Park, Bucuresti, ideal pentru corporatiile multinationale si IMM-uri

WEST GATE este un business park modern din zona de vest a Capitalei, unde IMM-urile pot sa inchirieze in conditii avantajoase, spatii de birouri realizate din fonduri eruopene. Centrul pentru sprijinirea afacerilor din cadrul West Gate Business Park, Bucuresti, pune la dispozitia IMM-urilor o suprafata de 5.000 mp de birouri cu toate dotarile si facilitatile necesare desfasurarii activitatilor, iar discountul poate ajunge pana la 40%.

west gate

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Bucuresti

Sky Tower este cel mai inalt si cel mai modern turn din Romania, conceput pentru a oferi companiilor o noua viziune aspra conceptului de sediu de birouri. Cladirea cu o inaltime de 137 m dispune de 2 grupuri a cate 5 lifturi de mare viteza, ce deservesc cele 36 de etaje al turnului destinat sediilor de companii. La ultimele 2 etaje se afla un restaurant cu skybar si un centru de conferinte modern si vedere panoramica asupra orasului.

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului si se intinde pe o suprafata de 42 de hectare de cladiri de birouri cu dotari moderne si spatii verzi. Amplasat in apropiere de Universitatea Politehnica si statia de metrou Petrache Poenaru, Sema Parc se bucura de o pozitionare strategica, la numai 10 minute de Piata Romana sau Piata Victoriei.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
290 - 9.648 mp

Sky Tower

Floreasca, Bucuresti
  • 18,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
250 - 6.200 mp

West Gate Bucuresti

MILITARI, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
701 - 16.915 mp

Sema Parc cladirea London

Splaiul Independentei, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil

Postari similare

Tendințe în piața spațiilor industriale pentru anul 2024


Anul 2024 se anunță a fi un an plin de provocări și oportunități în industria spațiilor industriale și logisticii. Companiile din acest domeniu se confruntă cu o serie de schimbări și perturbări, dar în același timp, inovațiile și tehnologiile emergente le oferă posibilitatea de a naviga cu succes prin peisajul în continuă schimbare. Iată o […]


Citeste mai mult

Inovația in Arhitectura Digitală: Redefineste spațiile de birouri corporate


În contextul dinamic al industriei B2B, o nouă paradigmă în arhitectura corporativă ia naștere, transformând spațiile de lucru în adevarate sanctuare ale inovației. De la beton la cod, această evoluție remarcabilă nu doar reflectă ritmul rapid al tehnologiei, ci și inspiră colaborare și creativitate într-un mod neașteptat. Într-un peisaj dominat de algoritmi și transformări digitale, […]


Citeste mai mult

Iata care sunt cele mai bune zone din Bucuresti de inchiriat spatii de business: birouri si hale industriale


Bucurestiul este nu doar capitala tarii, ci si un pol al afacerilor si inovatiei. Alegerea unei locatii potrivite pentru spatiul de birou sau hala industriala pentru desfasurarea activitatii companiei tale poate influenta semnificativ succesul afacerii pe care o detii. Cu toate ca alegerea celei mai bune zone din Bucuresti pentru inchiriat spatii de business depinde […]


Citeste mai mult