Business Garden Bucharest va livra simultan cele trei clădiri de birouri

Business Garden Bucharest este amplasat în zona Orhideea și prevede construirea a trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 43.400 mp, date în folosință în 2019.

Cele trei construcții se află la un nivel avansat al lucrărilor, conform monitorizării ESOP Consulting, au un regim de înălțime de 2S+P+9 și au prevăzute spații de servicii și retail la parter. Pentru acestea, se duc negocieri privind un spațiu de restaurant, un bistro și o clinică medicală.

Business Garden Bucharest Building A are o suprafață de 22.040 mp, Business Garden Bucharest Building B are o suprafață de 10.880 mp și Business Garden Bucharest Building C are o suprafață de 10.480 mp.

Între cele trei clădiri este prevăzută o curte interioară înverzită, cu un foișor central și cu mobilier urban pentru relaxare, prevăzut și cu prize pentru laptopuri și WiFi. Proiectul este prevăzut cu 758 locuri de parcare.

Birourile sunt pre-certificate LEED Platinum, fiind construite cu materiale ecologice, care respectă mediul și dotate cu tehnologii de ultimă generație privind reducerea consumului de energie și reciclarea resurselor naturale.

Printre facilitățile ecologice ale viitoarelor clădiri de birouri din București se numără fațada eficientă, cu sistem inclus de umbrire, sistem de iluminat ținut sub control de către viitorii locatari, iluminat pe bază de senzori de mișcare în zonele comune și de toalete, aport de aer proaspăt în clădire, facilități de parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri pentru bicicliști, terase înverzite, ferestre care se deschid, captarea apei de ploaie și folosirea ei pentru irigarea spațiilor verzi.

Business Garden Bucharest este primul proiect din România din seria de clădiri de birouri Business Garden, un concept eco friendly, care numără în acest moment șase proiecte în Europa.

Business Garden Bucharest se află în zona de centru-vest a Capitalei, acolo unde s-a conturat un pol important de birouri, lângă galeriile Carrefour Orhideea și căminele studențești din Regie, cel mai mare campus studențesc din România.

Proiectul de birouri se află la distanță de mers pe jos de stațiile de metrou Grozăvești și Gara de Nord, care leagă zona cu cele două magistrale importante și asigură acces către toate cartierele bucureștene.

Fiind situat lângă Pasajul Basarab, Business Garden Bucharest are acces auto atât către zona de nord, cât și către cele de sud și de vest.

Dacă sunteți în căutarea de spații de închiriat într-un centru de afaceri în zona Grozăvești din București, vă prezentăm ofertele comerciale pentru cele 3 clădiri de birouri:

Pentru mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Business Garden Bucharest, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult