Business Garden Bucharest va livra simultan cele trei clădiri de birouri

Business Garden Bucharest este amplasat în zona Orhideea și prevede construirea a trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 43.400 mp, date în folosință în 2019.

Cele trei construcții se află la un nivel avansat al lucrărilor, conform monitorizării ESOP Consulting, au un regim de înălțime de 2S+P+9 și au prevăzute spații de servicii și retail la parter. Pentru acestea, se duc negocieri privind un spațiu de restaurant, un bistro și o clinică medicală.

Business Garden Bucharest Building A are o suprafață de 22.040 mp, Business Garden Bucharest Building B are o suprafață de 10.880 mp și Business Garden Bucharest Building C are o suprafață de 10.480 mp.

Între cele trei clădiri este prevăzută o curte interioară înverzită, cu un foișor central și cu mobilier urban pentru relaxare, prevăzut și cu prize pentru laptopuri și WiFi. Proiectul este prevăzut cu 758 locuri de parcare.

Birourile sunt pre-certificate LEED Platinum, fiind construite cu materiale ecologice, care respectă mediul și dotate cu tehnologii de ultimă generație privind reducerea consumului de energie și reciclarea resurselor naturale.

Printre facilitățile ecologice ale viitoarelor clădiri de birouri din București se numără fațada eficientă, cu sistem inclus de umbrire, sistem de iluminat ținut sub control de către viitorii locatari, iluminat pe bază de senzori de mișcare în zonele comune și de toalete, aport de aer proaspăt în clădire, facilități de parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri pentru bicicliști, terase înverzite, ferestre care se deschid, captarea apei de ploaie și folosirea ei pentru irigarea spațiilor verzi.

Business Garden Bucharest este primul proiect din România din seria de clădiri de birouri Business Garden, un concept eco friendly, care numără în acest moment șase proiecte în Europa.

Business Garden Bucharest se află în zona de centru-vest a Capitalei, acolo unde s-a conturat un pol important de birouri, lângă galeriile Carrefour Orhideea și căminele studențești din Regie, cel mai mare campus studențesc din România.

Proiectul de birouri se află la distanță de mers pe jos de stațiile de metrou Grozăvești și Gara de Nord, care leagă zona cu cele două magistrale importante și asigură acces către toate cartierele bucureștene.

Fiind situat lângă Pasajul Basarab, Business Garden Bucharest are acces auto atât către zona de nord, cât și către cele de sud și de vest.

Dacă sunteți în căutarea de spații de închiriat într-un centru de afaceri în zona Grozăvești din București, vă prezentăm ofertele comerciale pentru cele 3 clădiri de birouri:

Pentru mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Business Garden Bucharest, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 105.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult