Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR

Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp.

Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de clasă A, certificate la standarde LEED Platinum, cu o suprafață totală de 43.000 mp, potrivit monitorizării ESOP.

Spațiile de birouri sunt construite la standarde superioare de ultimă generație, cu ferestre mari, care lasă lumina naturală să pătrundă către toate punctele de lucru, sistem de aer condiționat silențios și performant, iluminat LED.

Proiectul a fost realizat sub un brand propriu al developerului, Business Garden, emblematic pentru mai multe clădiri de birouri din mari orașe europene, care au specifice spațiile verzi generoase, grija pentru mediu și un consum redus de energie. Business Garden Bucharest are o grădină interioară generoasă, care ocupă 30% din suprafața totală a terenului, amenajată cu mobilier urban și dotată cu Wi-Fi.

Birourile se adresează companiilor care au angajați preocupați de grija pentru mediu și un stil de viață sănătos, având facilități pentru bicicliști: parcări speciale, vestiare și dușuri. De asemenea, sunt prevăzute sisteme de colectare a apei de ploaie, pentru irigarea gazonului și numeroase facilități pentru reciclare.

Zona unde este amplasat proiectul, Orhideea-Plevnei-Grozăvești este într-o continuă transformare, mai multe proiecte de birouri fiind finalizate în ultima perioadă și complet închiriate.

În vecinătatea Business Garden Bucharest se află galeriile Carrefour Orhideea, cu numeroase restaurante și variante de food, precum și soluții rapide de shopping.

În proximitate se va construi un proiect rezidențial premium, în proces de autorizare, care va genera un nou stil de locuire.

Zona se bucură de o accesibilitate maximă, fiind situată lângă Pasajul Basarab, în partea de centru – vest a Capitalei, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Grozăvești, la 5 minute de cel mai mare campus studențesc din România.

Dacă dorești mai multe informații despre spatiile de birouri de închiriat din Business Garden Bucharest, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
580 - 4.360 mp
  • 15,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
185 - 20.650 mp

Business Garden Bucharest cladirea A

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
290 - 3.480 mp

Business Garden Bucharest cladirea B

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 3.119 mp

Business Garden Bucharest cladirea C

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

MedLife a închiriat un spațiu cu o suprafață de 2.300 mp, prin intermediul ESOP


Sediul ales de MedLife se află în zona Victoriei – Ion Mihalache, iar tranzacția de închiriere s-a realizat în al doilea trimestru din 2019. Centrul de afaceri are în total o suprafață închiriabilă de 4.814 mp, dispusă pe parter și trei etaje, din care cel mai mare furnizor de servicii de sănătate ocupă acum jumătate. […]


Citeste mai mult