Bosch închiriază birouri cu o suprafață de 6.600 mp la ISHO, în Timișoara

Proiectul de birouri ISHO Timișoara, care le-a atras atenția germanilor de la Bosch este încă în lucru, dar are mai multe calități greu de întrunit la spații de birouri: amplasament central, calitate excelentă – standarde de clasă A, atribute de clădire verde, facilități pentru angajați. Birourile vor fi gata la începutul anului viitor.

În prima fază vor fi date în folosință spații de birouri care totalizează 15.000 mp, proiectul urmând a se dezvolta și în etape ulterioare, până la o suprafață totală de 55.000 mp de birouri.

Birourile sunt pre-certificate BREEAM Excellent.

ISHO, dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Şandor prin Mulberry Development, este gândit ca un proiect urban complet, având prevăzute nu doar spații de birouri, ci și apartamente de locuit și zone de servicii.

Și latura de rezidențial a proiectului este interesantă ca ofertă lansată în piață. În total se vor construi 1.200 apartamente, cu una, două, trei, patru, cinci sau șase camere, care vor avea suprafețe construite care variază între 40 mp și 400 mp, unele din acestea având vedere directă spre râu sau spre parc.

ISHO va integra ca facilități servicii precum cafenele, retail, wine-bar, restaurante, farmacie, bănci, centru medical, gym și piscină, într-un cadru aerisit cu multe spații verzi (care totalizează 7.500 mp), piațete și zone pietonale, promit investitorii.

Într-un parteneriat cu Primăria Timișoara, ISHO va avea și un debarcader, existând posibilitatea de a veni la serviciu cu un taxi pe apă, pe râul Bega, din alte zone ale orașului.

Se estimează că lucrările de construcție pentru întreg proiectul se vor finaliza în 2020, dar acest lucru depinde și de gradul de absorbție al pieței, al spațiilor de birouri și a componentei rezidențiale, estimează Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP | Corfac Internațional.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
537 mp

ISHO Offices faza 2

Central, Timisoara
  • 13,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
2.000 - 17.000 mp

ISHO Offices faza 3

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult