Black Friday 2012

Black Friday la birouri! Inchiriaza pe 23 noiembrie un sediu
si stai 3 luni gratis sau ai parcarea gratuita!

De promotie beneficiaza doar clientii care semneaza un agreement de tip H.O.T. (conditii comerciale principale de inchiriere) vineri, 23 noiembrie 2012 si un contract de inchiriere in cel mult 10 zile de la semnarea acestuia. In campanie sunt inscrise doua cladiri de birouri bine pozitionate in Bucuresti, reprezentate in exclusivitate de compania ESOP Consulting. Cladirile sunt noi, au facilitati de clasa A, iar spatiile lor sunt flexibile, pentru toate tipurile de clienti, avand disponibile la inchiriere suprafete intre 105 mp si 5.131 mp.

Vineri, 23 noiembrie, poate fi o buna ocazie si de afaceri, nu doar de shopping. Black Friday 2012, ziua celor mai mari reduceri din an aduce o noutate pe piata imobiliara din Romania: doua cladiri de birouri, reprezentate in exclusivitate de compania ESOP Consulting dau un bonus substantial pentru viitorii chiriasi ce semneaza un agreement in aceasta zi speciala.

Este pentru prima data cand proprietarii de cladiri de birouri adopta metoda occidentala de a oferi stimulente mai mari clientilor, in perioada in care se incheie ultimele deal-uri din an, la sfarsit de noiembrie, in imediata apropiere a sarbatorilor de iarna. Chiriile propuse pentru aceste proiecte sunt deja foarte competitive, iar bonusurile oferite doar de Black Friday se obtin greu pe piata pentru suprafete medii, solicitate de companiile de talie medie. Proprietarii daruiesc astfel un cadou de Craciun viitorilor parteneri, cu o luna inainte”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei ESOP Consulting.

Ce cladiri sunt la promotie si ce propun: 3 luni gratuite, amenajare inclusa in CSDA Siriului

CSDA Siriului este un proiect care include un centru de sprijinire a IMM-urilor, care va fi inaugurat in luna aprilie 2013, in zona Aurel Vlaicu. In acest proiect pot fi inchiriate spatii de birouri de clasa A, cu suprafete flexibile, cuprinse intre 100 si 1.200 mp. Chiria lunara este de 10 euro/mp/luna +TVA, un nivel bun pentru aceasta zona si finisajele oferite.

La promotie se ofera:

  • 3 luni libere de chirie,
  • Fit-out realizat de proprietar: mocheta, cablarea spatiului, partitii cu pereti usori,
  • Pentru ca este un spatiu destinat in primul rand IMM-urilor, CSDA Siriului dispune de unele facilitati unice pe piata: acces gratuit la o sala multifunctionala complet echipata si mobilata pentru a sustine seminarii, un centru de copiere -printare si scanare, o sala de intalniri pe fiecare etaj si tranning room complet mobilat si utilat.
    Cladirea va fi data in folosinta in prima parte a anului viitor, in aprilie 2013, lucrarile de constructie fiind avansate.

Un loc de parcare GRATIS la fiecare 40 mp inchiriati, intr-un business center cochet de pe Barbu Vacarescu!
In cladirea de birouri cu design modern promovata in exclusivitate de ESOP Consulting, situata in cea mai „fierbinte” zona de birouri a momentului, pe Bd Barbu Vacarescu, langa statia de metrou Aurel Vlaicu, se pot inchiria spatii cu suprafete cuprinse intre 90 mp si 1.600 mp.

Chiria lunara este intre 10 si 12 euro/mp/luna, in conditiile in care in imediata apropiere alti developeri au de inchiriat spatii la chirii de peste 14 euro/mp/luna. Ca facilitati, enumeram apropierea de metrou, aflat la doar sase minute, ratia buna de locuri de parcare (un loc la 40 mp), retea de voce – date deja configurata, , climatizare, o compartimentare eficienta, fiecare etaj punand la dispozitia viitorului chirias o sala de intalniri si un birou managerial.

Beneficiaza de promotia de Black Friday orice client care semneaza vineri, 23 noiembrie 2012 un agreement de tip H.O.T. (conditii comerciale principale de inchiriere) si un contract de inchiriere in baza acestui agreement in maximum 10 zile dupa acesta.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Piața spațiilor de birouri în trimestrul trei a fost trasă în sus de renegocieri


În trimestrul trei din 2020, abia încheiat, piața închirierilor de birouri a cumulat 56.730 mp și s-a apropiat ca volum de același trimestru din 2019, reprezentând circa 88% din acea perioadă, potrivit unei analize realizate de compania ESOP Consulting. Pentru mai mult de jumătate dintre aceste spații, chiriașii au preferat să rămână în aceleași clădiri […]


Citeste mai mult

Tranzacțiile mari de birouri, de peste 10.000 mp au fost realizate doar de companii din domeniile IT&C și Financiar, în 2019


• Împărțirea pieței de birouri după mărimea spațiilor noi tranzacționate: marii chiriași de birouri au dominat piața în 2019, în București, segmentul tranzacțiilor cu suprafețe de peste 10.000 mp cumulând cel mai mare volum de spații noi tranzacționate • 75% din marii chiriași au fost din domeniul IT&C și 25% din domeniul Financiar Șapte tranzacții […]


Citeste mai mult

Cum s-ar îmbunătăți condițiile de lucru la birou pentru 200.000 angajați din București


În București, peste 200.000 de angajați lucrează în clădiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani și peste 250.000 de angajați sunt în clădiri de birouri inaugurate în ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de compania imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International. Chiriașii caută clădiri noi […]


Citeste mai mult

Adaugati un comentariu nou

*/ ?>