Black Friday 2012

Black Friday la birouri! Inchiriaza pe 23 noiembrie un sediu
si stai 3 luni gratis sau ai parcarea gratuita!

De promotie beneficiaza doar clientii care semneaza un agreement de tip H.O.T. (conditii comerciale principale de inchiriere) vineri, 23 noiembrie 2012 si un contract de inchiriere in cel mult 10 zile de la semnarea acestuia. In campanie sunt inscrise doua cladiri de birouri bine pozitionate in Bucuresti, reprezentate in exclusivitate de compania ESOP Consulting. Cladirile sunt noi, au facilitati de clasa A, iar spatiile lor sunt flexibile, pentru toate tipurile de clienti, avand disponibile la inchiriere suprafete intre 105 mp si 5.131 mp.

Vineri, 23 noiembrie, poate fi o buna ocazie si de afaceri, nu doar de shopping. Black Friday 2012, ziua celor mai mari reduceri din an aduce o noutate pe piata imobiliara din Romania: doua cladiri de birouri, reprezentate in exclusivitate de compania ESOP Consulting dau un bonus substantial pentru viitorii chiriasi ce semneaza un agreement in aceasta zi speciala.

Este pentru prima data cand proprietarii de cladiri de birouri adopta metoda occidentala de a oferi stimulente mai mari clientilor, in perioada in care se incheie ultimele deal-uri din an, la sfarsit de noiembrie, in imediata apropiere a sarbatorilor de iarna. Chiriile propuse pentru aceste proiecte sunt deja foarte competitive, iar bonusurile oferite doar de Black Friday se obtin greu pe piata pentru suprafete medii, solicitate de companiile de talie medie. Proprietarii daruiesc astfel un cadou de Craciun viitorilor parteneri, cu o luna inainte”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei ESOP Consulting.

Ce cladiri sunt la promotie si ce propun: 3 luni gratuite, amenajare inclusa in CSDA Siriului

CSDA Siriului este un proiect care include un centru de sprijinire a IMM-urilor, care va fi inaugurat in luna aprilie 2013, in zona Aurel Vlaicu. In acest proiect pot fi inchiriate spatii de birouri de clasa A, cu suprafete flexibile, cuprinse intre 100 si 1.200 mp. Chiria lunara este de 10 euro/mp/luna +TVA, un nivel bun pentru aceasta zona si finisajele oferite.

La promotie se ofera:

  • 3 luni libere de chirie,
  • Fit-out realizat de proprietar: mocheta, cablarea spatiului, partitii cu pereti usori,
  • Pentru ca este un spatiu destinat in primul rand IMM-urilor, CSDA Siriului dispune de unele facilitati unice pe piata: acces gratuit la o sala multifunctionala complet echipata si mobilata pentru a sustine seminarii, un centru de copiere -printare si scanare, o sala de intalniri pe fiecare etaj si tranning room complet mobilat si utilat.
    Cladirea va fi data in folosinta in prima parte a anului viitor, in aprilie 2013, lucrarile de constructie fiind avansate.

Un loc de parcare GRATIS la fiecare 40 mp inchiriati, intr-un business center cochet de pe Barbu Vacarescu!
In cladirea de birouri cu design modern promovata in exclusivitate de ESOP Consulting, situata in cea mai „fierbinte” zona de birouri a momentului, pe Bd Barbu Vacarescu, langa statia de metrou Aurel Vlaicu, se pot inchiria spatii cu suprafete cuprinse intre 90 mp si 1.600 mp.

Chiria lunara este intre 10 si 12 euro/mp/luna, in conditiile in care in imediata apropiere alti developeri au de inchiriat spatii la chirii de peste 14 euro/mp/luna. Ca facilitati, enumeram apropierea de metrou, aflat la doar sase minute, ratia buna de locuri de parcare (un loc la 40 mp), retea de voce – date deja configurata, , climatizare, o compartimentare eficienta, fiecare etaj punand la dispozitia viitorului chirias o sala de intalniri si un birou managerial.

Beneficiaza de promotia de Black Friday orice client care semneaza vineri, 23 noiembrie 2012 un agreement de tip H.O.T. (conditii comerciale principale de inchiriere) si un contract de inchiriere in baza acestui agreement in maximum 10 zile dupa acesta.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Din ce domenii provin chiriașii de birouri


Domeniile din care provin chiriașii de birouri se echilibrează ca pondere. Un sub-domeniu nou, de nișă, cel de e-commerce este în creștere și dă un impuls domeniului serviciilor profesionale, de care aparține, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting la nivelul lui 2020 și în prima lună din 2021. Un exemplu în acest sens este extinderea […]


Citeste mai mult

Distribuitorul de produse pentru cabinete stomatologice Dentotal își mută birourile în Equilibrium I


Dentotal a închiriat un spațiu de birouri de 650 mp în clădirea Equilibrium I, prin intermediul companiei de consultanță ESOP Consulting. Domeniul medical și farmaceutic a urcat la o cotă de piață de 10%, în primele nouă luni din 2020, ca pondere a suprafeței de birouri închiriate în București, față de 3% cât avea anul […]


Citeste mai mult

Clădirile de birouri boutique din București își păstrează atractivitatea în 2020 pentru chiriași și investitori


În acest an, s-au dat în folosință sau sunt în curs de livrare doua clădiri noi de tip boutique, cu finisaje premium și cu suprafață de până în 10.000 mp, situate în zone centrale. Acestea vor avea în total o suprafață de 13.000 mp spații de birouri de clasă A. Anul viitor se estimează că […]


Citeste mai mult