Bitdefender se mută în birouri noi

Orhideea Towers - birouri de clasa A

Angajații companiei de IT&C se mută pe o suprafață totală de 9.267 mp de spații de birouri de clasă A, în Orhideea Towers, potrivit monitorizării ESOP Consulting.

Bitdefender este cel mai mare producător local de soluții software, care s-a extins recent și pe plan internațional. În această lună va deschide un birou la Melbourne, în Australia, pe lângă sediile pe care le mai în SUA, în localitățile Santa Clara CA, Fort Lauderdale FL, Washington DC, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania, Danemarca, Italia și Dubai.

În București, în noul sediu din zona Grozăvești-Regie vor lucra peste 900 angajați ai companiei.

Zona aleasă de Bitdefender pentru noile birouri se află în partea de centru-vest a Capitalei, în apropierea căminelor studențești din Regie, cel mai mare campus din România și a Universității Politehnice București. În aceeași intersecție cu noul sediu de birouri din București se află stația de metrou Grozăvești, dar și stațiile a două linii de tramvai și numeroase stații de autobuz, care leagă zona cu toate marile cartiere. De asemenea, în proximitate sunt Galeriile Carrefour Orhideea, cu numeroase variante de food și shopping.

Noul pol de birouri din centru-vest a absorbit o treime din cererea de birouri în primul semestru din 2018, aici stabilindu-și viitoarele sedii de birouri și alte mari companii din IT&C precum UPC, divizia de suport a London Stock Exchange, Superhippo și Schlumberger.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Orhideea Towers, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult

MedLife a închiriat un spațiu cu o suprafață de 2.300 mp, prin intermediul ESOP


Sediul ales de MedLife se află în zona Victoriei – Ion Mihalache, iar tranzacția de închiriere s-a realizat în al doilea trimestru din 2019. Centrul de afaceri are în total o suprafață închiriabilă de 4.814 mp, dispusă pe parter și trei etaje, din care cel mai mare furnizor de servicii de sănătate ocupă acum jumătate. […]


Citeste mai mult